Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kargom transer merkezinde bugün esas adresine doğru yola çıkar
yarın 6 gibi elinde olur sanırsam
inşaalllaaahhh
ha bi tiyo işyeri adresini verdiyse işyerinden geç çıksın ev adresi verdiyse evden ayrılmasın....
hadi gözünaydın şekerim,nalancığım zevkli kadındır eminim çok hoş şeyler almıştır .o kadar zevklidir ki ekmek sepetini hediye kutusu diye almışdı :roflol::roflol::roflol:günaydınnnn
hediyelerime kavustum hepsini cok sevdim nalansu cooookkk tskler canım.
resimlerini aksama ekleyecem.
kargom transer merkezinde bugün esas adresine doğru yola çıkar
yarın 6 gibi elinde olur sanırsam
inşaalllaaahhh
ha bi tiyo işyeri adresini verdiyse işyerinden geç çıksın ev adresi verdiyse evden ayrılmasın....
GÜNAYDIN KISLARR
benim haala hediyem gelmediboshayallersmile
GÜNAYDIN KISLARR
melzeyit-ecem-ladym-pupilist-melodi-yıldız-nilüfer-moon-melodi-bijoix-biberon-kaliste-kezban-egem-fatunuz unuttuklarım varmı bilemiyorum hepinize günaydın
Günaydın Millet Hediyelerim Dün akşam çıkmıştıı.
Bugünde malumki yolda eee hadi benimkilerde gelsin artık
nasılsın şimdi iyi oldun muı
canım sana alan arkadaş dün bana mesaj atmış
bugün akşam üstü ya da yarın sende olacak hediyelerin opuyorumnanaktan
Günaydın sipaydi, günaydın mutlukız
Kız fatunuz böyle tiyo mu olur
Şu tiyoyu genişletsen nasıl sevaba girersin şu mübarek kandil günü:
hadi gözünaydın şekerim,nalancığım zevkli kadındır eminim çok hoş şeyler almıştır .o kadar zevklidir ki ekmek sepetini hediye kutusu diye almışdı :roflol::roflol::roflol:
uffff ne tüyo ferdin fatuuu yaa şimdi kurbanın şıp diye anlayacak haaaa :roflol::roflol::roflol:
aa gönderin benim nilüşümün hedayesini artık....GÜNAYDIN KISLARR
niye yahu bence fatunuz çok güzel tüyo verdi. mesela fatunuz' un kurbanı olmadığımı anladım :))
zemuszemus
melzeyit-ecem-ladym-pupilist-melodi-yıldız-nilüfer-moon-melodi-bijoix-biberon-kaliste-kezban-egem-fatunuz unuttuklarım varmı bilemiyorum hepinize günaydın