Çok kurnazca vallahi kaydirigubbakcemile3ben büyük ihtimalle birazdan yaprak dökümünü izliyor olucam ablacım, umarım hediyeni beğenirsin :kedi:oğluma paketin üstündeki ismi sordmkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kurnazca vallahi kaydirigubbakcemile3ben büyük ihtimalle birazdan yaprak dökümünü izliyor olucam ablacım, umarım hediyeni beğenirsin :kedi:oğluma paketin üstündeki ismi sordmkaydirigubbakcemile3
Çok kurnazca vallahi kaydirigubbakcemile3ben büyük ihtimalle birazdan yaprak dökümünü izliyor olucam ablacım, umarım hediyeni beğenirsin :kedi:
Şenizkarcım hediyelerin hayırlı olsun iyi günlerde kullan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben bana alanı face den buldum:lepi:
ŞenizKarcığım, hediyelerini iyi günlerde kullan...
egem ablacım gözün aydın iyi günlerde kullan
artık benim umudum kalmadı hediyem gelene kadarda bana hediye gönderecek arkadaşa küsüm e vicdansız bayan hiçmi içinsızlamaz bak burda kıvranan bir kurban var herkeşler hediyesini alıyor ben gözüm yaşlı asker yolu bekler gibi yol bekliyorum şimdide ağlamaya gidiyorum
iyi dileklerim seninle iyi geceler hediyesi gelmeyen arkadaşlarr hediyesi gelenlere bir notum olacak
kardişim alan var alamayan var olan var olamayan var canımız kalıyor hıımm kızım gibi söyleyim hediyelerinizi sevmedim(kıskanıyosam ne olaym) öpüyorum hepinizi::))))))
kimsecikler yok galiba..
neyse herkese iyi geceler,çok yoğun bir gün geçirdim.pc başına anca geçebildim.şimdi kargomun son durumuna baktım.akşam üstü şeh,re ulaşmış ama alıcıya teslimi yapılmamış.sanırım yarın alır arkadaşım.
benim ki de daha gelmedi.cumaya kadar gelmezse,buraları birbirine katarım haberiniz olsun...eyvahedigeldismile
BİJOUXUMCUĞUM bence sen börek yaptığın zaman gelecek senin hediyen....yarın börek yap öğlen kargocu kokuya kesin gelir... kaydirigubbakcemile3 ama o ne börektii süpeer yaa yemede yanında yat...kafamçokkarıştı delikafadulden