8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

hayırlı sabahlar canlarım benimde daha hediyem gelmedi ühü ühü ühüsempatiksalakcinni​

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

herkeslere günaydın nasılsınız bakalım tabi hediyesini alamayanlar heyecanlı hediyesini lanların ayakları yerden kesildi hep mutluluğğunuz böyyle olur inşallah
herkesin kandilini kutluyorum ve allahımın hepinizi aşkla sevgiyle umutla bolluk vebereket içinde sağlıklı bir şekilde eşlerinizle sevdiklerinizle ailenizle bir ömür geçirtmesini diliyorumm

günaydın kızlar :lepi: kar'cığım paketini dün almış, çok mutlu oldum... ben her birini büyük bi zevkle almıştım... darısı paketini henüz almamışların başına :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, hayırlı kandiller.
Benim kurbanım Kısmetsiz Kedi'ydi. Dün hediyeleri almış ve aradı, bu nedenle açıklıyorum.
Ben hediyeleri yolladığım zaman da aramış ve tabii ki adımı vermemiştim. Heyecan biraz arttı tabii böyle olunca.
Her şeyi çok beğenmiş, çok memnun oldum,
E, Bir dahaki çekiliş ne zaman?

günaydın,hadi gözünüzaydın sizin hediyelerinizde sahibine ulaşmış darısı bizimkilere inşallah.benim hediyemde tatlı arkadaşımın bugün eline geçecek,umarım geç kalmaz hediyem

aaay bugün mevlid kandiliymiş hay aklımı seveyim been......
nasıl oldu da dikkat etmedim yaaaaaaaa

bir umudum vardı ah anuşkacığım ahh yaktın benii ablammm delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…