kızlar alttaki etiketleri kim yazdı,çabuk söyleyin.ipucum orada verilmişbilmiyorumkismileşimdi farkettimopuyorumnanaktan
ben de dün kargoya verdim ama nickimi yazmayı unutmuşum :roflol: artık elime geçti ama kim diye yazarsa kurbanım açıklarım kimliğimi :1ninca:
netten baktım dağıtımdaymış çok heyecanlı delikafadulden
Bijouxcuğum, hediyenin resmini gördüm, çok şık bir kutu olmuş, çok zevklisin. Kimin eline geçecekse nickin olmasa bile anlayacaktır, ellerine sağlık. a.s
canım çok teşekkür ederim.. umarım begenir, zevkle uğraştım.. içindekiler de hoşuna giderse ne mutlu bana.. bir de mektup ekledimbakalım kime gidecek delikafadulden belki şu an topikte olanlardan birine, belki de sana gelir belli mi olur yerimseniben
Valla bana gelirse çok sevinirim, çok beğendim kutuyu kaydirigubbakcemile3 Eminim içi de dışından çok daha güzeldir. Herkes o kadar uğraştı ki, hepimizi çok mutlu eden bir çekiliş oldu bence bu, hepimizi pek bir zevkli gördüm ben. kaydirigubbakcemile3
bijoux paket çok şık olmuş. biraz gecikmem iyi oldu benim. kutulara bakıp fikir ediniyorum.
mutlukız bana günaydın yok mu? :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?