8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Yaa, ben de çekemedim hediyelerim resmini, bir de kırılacak bir şey var, umarım sağ salim ulaşır. Ben iyice sardım, süslü süslü paketledim, bir de torbaya koydum en son, ağzını da zımbaladım. Artık kargonun şefkatli ellerinde, hediyemi kırarlarsa klava:

ben de dün kargoya verdim ama nickimi yazmayı unutmuşum :roflol: artık elime geçti ama kim diye yazarsa kurbanım açıklarım kimliğimi :1ninca:
netten baktım dağıtımdaymış çok heyecanlı delikafadulden

Bijouxcuğum, hediyenin resmini gördüm, çok şık bir kutu olmuş, çok zevklisin. Kimin eline geçecekse nickin olmasa bile anlayacaktır, ellerine sağlık. a.s

Bijouxcuğum, hediyenin resmini gördüm, çok şık bir kutu olmuş, çok zevklisin. Kimin eline geçecekse nickin olmasa bile anlayacaktır, ellerine sağlık. a.s

canım çok teşekkür ederim.. umarım begenir, zevkle uğraştım.. içindekiler de hoşuna giderse ne mutlu bana.. bir de mektup ekledim bakalım kime gidecek delikafadulden belki şu an topikte olanlardan birine, belki de sana gelir belli mi olur yerimseniben

Valla bana gelirse çok sevinirim, çok beğendim kutuyu kaydirigubbakcemile3 Eminim içi de dışından çok daha güzeldir. Herkes o kadar uğraştı ki, hepimizi çok mutlu eden bir çekiliş oldu bence bu, hepimizi pek bir zevkli gördüm ben. kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlarrrrrrrrr
dün hedayemi gönderdm ben aynıca bana hediye alacak kişi akşam beni aradı ismimi sormak için hanginizsiniz bakimmbayanssulusmile

bijoux paket çok şık olmuş. biraz gecikmem iyi oldu benim. kutulara bakıp fikir ediniyorum.

mutlukız bana günaydın yok mu?
:dilcikar:

çok güzel bir heyecan oluyor ve evet hepimiz meğer ne kadar zevkli ne kadar inceymişiz zemuszemus

eğer okursa diye yazıyorum.. bugün eline geçer hediye gönderdiğim kişinin, gelip buraya yazarsa çok mutlu olurum geldii diye opuyorumnanaktan

bijoux paket çok şık olmuş. biraz gecikmem iyi oldu benim. kutulara bakıp fikir ediniyorum.

mutlukız bana günaydın yok mu?
:dilcikar:

kendim kapladım hatta eşim kapladı, bize de süper bir etkinlik oldu kaydirigubbakcemile3 mersi canım daha güzelleri sana gelsin inşallah yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…