8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

acaba ilk kimin hediyesi glecek? ilk alan yazsın.
sanki bana hediye gelmeyecek gibi. kimse ipucu yazmıyor.

iyiyim canım sen nasılsın? bu akşam son hediyemi alacağım.
umarım yarına paketler ve kargoya veiririm. sen pembişi aldın mı?

Dağıtıcıya Verildi - xxxxx şehri

kargom hedefine çok yakın :jeyyar:
ay hadi bakalım belki benimki gider :1ninca:

evet kızlar yaa hediyesi eline geçen muhakkak buraya yazsın olur mu ? benim hediyemde dağıtımdaymış cebime mesaj geldi de. içinde nickh yoksa bijo ux dan gelmişdir o zaman bana :))

benimki de en son gelecek!
kurbanıma aldığım pembişin rengi çok güzel kendime de alacağım.

ben dün sabah erkenden yolladım bence ilk benim hediyem gidecek sempatiksalakcinni
:kedi:
kurbanım inş beğenirsinbilmiyorumkismile burdasın şuanda..

yılbaşı çekilişinde en son ben almışdım ama bu sefer ilk hediyesini alan ben olacağım , eccem ciğim :jeyyar:

Kısmetse benimde bugün çıkıcak ona alacağım tek bir hediyem için dün konuşmaya gittim bugun öğlene getirebilirim dedi adam inşallah gelirde gündüz çıkar yola .

hımmm ya twety yaa bijoux dan geliyor hediyem sanırım :)) neyse canım burdan kimden gelirse gelsin çok mutlu olacağıma göre birkaç saat daha bekleyeceğim artık boshayallersmile

Benim de aldığım kişi şu anda burada yok, ama eli kulağındadır gelir...kaydirigubbakcemile3 Umarım dün yola çıkan hediyelerden biri benim değildir, birazdan evden çıkmam gerek 1-2 saatliğine çünkü, eğer o arada gelirse ve ben alamazsam çok çok üzülürüm.:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…