• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Ben de hediye paketleme işini şimdi bitirdim, sabah erkenden kargoya verilip sahibine ulaşmak üzere yola çıkacak. :) Umarım bana çıkan kişi hediyelerini beğenir. :)

sonunda bende bitirdim hediyelerimi paketleme işini.kutuyu yapmakla epey bir uğraştım ama değdi,bitirip kapatınca çok güzel oldu.inşallah sevgili kurbanımda beğenir hediyelerini.yarın yola çıkıyor hediyelerin canımyerimseniben opuyorumnanaktan

kızlar çok üzgünüm:bbo:hediyelerimi evden götürürken eşime geçici bir kutuya koymuştum.üstünüde kapatmadım.oğluma söyledimki kargo kutusuna koy güzelce diye,ama maalesef karışıklığa gelmiş aynı kutuyla göndermişler.kurbanım kusura bakma saçma birşeyle geliyor.içindekileri beğenirsin inşallah,dışını kaale alma lütfen:Saruboceq:kendimi çok kötü hissettim, gece uykum kaçtı.çok özür dilerim.büyük ihtimalle bugün eline geçeropuyorumnanaktan

Günaydın kaymaklı kadayıflar.
Ben hediyemi dün yollyamadım. Bugün öğleyin yollayacağım inşallah.

Günaydınboshayallersmile
Biraz önce son kalan hedayemi de tamamladım.
Bugün öğlende gönderiyorum.
Kurbancığım tekrar senden özür dilerim öyle süslü püslü bir paket olmadı ama uöarım içindekileri beğenirsinopuyorumnanaktan

günayudın hatunlar, az önce hediyemi kargoya teslim ettim ve çok mutluyum.23 nisan çocukları gibi koşa koşa ve mutlu mutlu gittim kargocu adamda tiptip baktı bu suratsız kıza ne olmuş der gibi delikafadulden umarım sağsalim canım arkidişime ulaşır hediyelerim.ayyy içim içime sığmıyorrr çok mutluyum çokkk delikafaduldendelikafadulden

günaydın sabah şekerleri! nasılsınız?
bende dün hediyemin birini aldım.
bugün diğerini alacağım.
akşamda resimlerini çekip paket işini bitirirsem yarın kargoya veririm.

Kardeş, ben hediyelerimin fotoğrafını çekmedim bilesin.
Eline ulaşınca istersen sen çek.
Pembe donu mutlaka çek, çok şık çünkü...

Kardeş, ben hediyelerimin fotoğrafını çekmedim bilesin.
Eline ulaşınca istersen sen çek.
Pembe donu mutlaka çek, çok şık çünkü...

bende çekemedim ablacım fotoları foto makinem taaa Kıbrıs lara gitti kardeşim askerde baban onun yanına giderken foto makinesini göturdu getrmedi geri kaydirigubbakcemile3 kurbanım canım sen artık güzelce çekersin olur mu bitanemopuyorumnanaktan​

ben dün kargoya vermiştim ALLAH nasip ederse kurbanıma ulaşır hediyelerim inşallah beğenir çok merak ediyorumopuyorumnanaktan​

günaydın kızlarr umarım hediyem bugün gelir
yoksa meraktan çatlarımm

kızlar alttaki etiketleri kim yazdı,çabuk söyleyin.ipucum orada verilmişbilmiyorumkismileşimdi farkettimopuyorumnanaktan

Back
X