8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

hu huuuuu!
soruma cevap vere yokmuuuuuuuu?
ben ilk kez katılıyorum. azcık acemiyim de :kedi:

hu huuuuu!
soruma cevap vere yokmuuuuuuuu?
ben ilk kez katılıyorum. azcık acemiyim de :kedi:

Çok basit canım sana ben çıktım mesela diyelim.
Tek tek o forumdan bakamaz ise yada yorucu gelir ise;
Profilime girersin. benim gönderdiğiim son msjlara bakarsın o konu üzerinde ne yazmışım.
Daha basit ama dua et ben çıkmayım malum msj sayım çook fazla aklinialirimsmile
Bu konularda hepinize yardımcı olabilirm ozaman olumunekankayizsmile

speedy ben sana özelden mesaj atamıyorum, sadece yönetici ve moderatörlere atabiliyomuşum henüz:çok üzgünüm: ne yapmam lazım :uhm:

tamam sağol speedy cim.
sen çıksan da farketmez. sende kolaylık olsun diye en sona yazarsın tanıtımını yada sayfa numarasını yazarsın.

tamam sağol speedy cim.
sen çıksan da farketmez. sende kolaylık olsun diye en sona yazarsın tanıtımını yada sayfa numarasını yazarsın.

:roflol::roflol::roflol: Ben yazdım ama canım
inan ben bile hatırlamıyorum ne yazdım kaçıncı sayfa da
neyse yardımcı olucaz dedik oluruzzemuszemuszemuszemusakannehir

yaa herkes nerde ki ya herkes beni yaz diyip gidio ama

canım gayfem ekledim Teşekkür Ederim başka bişey yok arada forumu takip edersen daha kolay ediye alabilirsin opuyorumnanaktan

dimi ama yılbaşı çekilişinden daha çok kişi var güya ama ordaki muhabbetlerin çeyreği bile yok burda

pek kimse önemsemiyo sanki sabah bi açıyorum akşama kadar bu topic açık biri bi lafa girseede konuşsak dye ama yokmafoldumben

pek kimse önemsemiyo sanki sabah bi açıyorum akşama kadar bu topic açık biri bi lafa girseede konuşsak dye ama yokmafoldumben

canım ben şimdi çıkıyorum ama yarın burdaım sende gelirsin konuşuruz biz
sonra başkaları da girer muhabbete

geldim sıpaydimm hadii alsanaalsanasmile
sevgi bende sabah bi acıyorum topigi hep acık hatta yazdım bi kackere kimse yokmu diye ses gelmedi şekerim

canım ben şimdi çıkıyorum ama yarın burdaım sende gelirsin konuşuruz biz
sonra başkaları da girer muhabbete

he valla konuşalım biz valla hiç ısınamadım bi çekilişe niyeyse çünkü çok yavaş ilerliyor ganım gaynamadı heçmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…