bilmem ne istersin bakalım bana sen mi çıkıcaksın
Bana çıkarsan alırım merak etme tam bana uygun bişey-tatlicadiarzu-
ee adresler senin elindee
sana çıkmasamda olurr :jeyyar:
akılma takıldı sorayım dedim.
hediye alacağımız üyeleri tanıtım konusu içinde nasıl arayacağız. katılım çok olacak diye düşünüyorum.
pratiği varsa söylermisiniz? yoksa sayfaları tek tek mi arayacağız?
yoksam siz beni beğenmiyomusunuz..bilmiyorumkismile:sinifsinif:günaydınnnnnnn hatınlar çekilişe benide yazın.
yılbaşı çekilişinde teyzem ameliyata gidecekti.sürekli takipteydim ama istediğim gibi adepte olamadım.şimcik rahatım ve bu heyecanı tadına vararak yaşamak istiyorummm
yoksam siz beni beğenmiyomusunuz..bilmiyorumkismile:sinifsinif:
Benim aslinda bir fikrim var.. tabi kurallara uyar mi uymaz mi bilmem ama herkes kendi tanitimini bir de kendi Blog sayfasina eklesin.
Böylece bize cikan kisinin sayfasina girer,blog'unu okur hediyemizi de ona göre alirizopuyorumnanaktan
herkesin blogu yok ama eyvahedigeldismile
günaydınnnnnnn hatınlar çekilişe benide yazın.
yılbaşı çekilişinde teyzem ameliyata gidecekti.sürekli takipteydim ama istediğim gibi adepte olamadım.şimcik rahatım ve bu heyecanı tadına vararak yaşamak istiyorummm
çekiliş ne zaman kızlar..
Benim aslinda bir fikrim var.. tabi kurallara uyar mi uymaz mi bilmem ama herkes kendi tanitimini bir de kendi Blog sayfasina eklesin.
Böylece bize cikan kisinin sayfasina girer,blog'unu okur hediyemizi de ona göre alirizopuyorumnanaktan
zaten benim fikirlerim hep balon gibidir,bir anda ucar sonra yok olur akannehirakannehirakannehir
peki ya ne yapacagiz?kafamçokkarıştı
diğer çekilişe katıldınmı bilmiyorum canım ama biz mesela sağ gösterip sol vurduk özellkle ben zemuszemus bi topik daha açıldı tanıtma topiği ordan bakabilirsin neler sever yada mesela bi arkadaşımız onun oynadığı oyunu oynayıp onunla çaktırmadan shbet krup tanımaya çalıştı daha bi sürü şey yani alternatif çok boshayallersmile
zaten benim fikirlerim hep balon gibidir,bir anda ucar sonra yok olur akannehirakannehirakannehir
peki ya ne yapacagiz?kafamçokkarıştı
Hepsini büyük bir keyif ile okudum canim,ben sadece melodi arkadasimizin sorusuna cevap bulmaya calistim kendimcekaydirigubbakcemile3
CANLARIM ın ısrarlarına dayanamadımbayanssulusmile,benide yazın.olumunekankayizsmile
geldim arkadaşım,sen dersin de ben gelmem mi?:1hug:alkisalkisalkis