8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Benim aslinda bir fikrim var.. tabi kurallara uyar mi uymaz mi bilmem ama herkes kendi tanitimini bir de kendi Blog sayfasina eklesin.

Böylece bize cikan kisinin sayfasina girer,blog'unu okur hediyemizi de ona göre alirizopuyorumnanaktan

yoksam siz beni beğenmiyomusunuz..bilmiyorumkismile:sinifsinif:

herkesin blogu yok ama eyvahedigeldismile

listedesin canımcım...
çekiliş ne zaman kızlar..

12 Şubat cuma son katılım...
pazartesi herkes özelden öğrenmiş olacak canım...
Şeniz

Son düzenleme:

zaten benim fikirlerim hep balon gibidir,bir anda ucar sonra yok olur akannehirakannehirakannehir

peki ya ne yapacagiz?kafamçokkarıştı

diğer çekilişe katıldınmı bilmiyorum canım ama biz mesela sağ gösterip sol vurduk özellkle ben zemuszemus bi topik daha açıldı tanıtma topiği ordan bakabilirsin neler sever yada mesela bi arkadaşımız onun oynadığı oyunu oynayıp onunla çaktırmadan shbet krup tanımaya çalıştı daha bi sürü şey yani alternatif çok boshayallersmile

Hepsini büyük bir keyif ile okudum canim,ben sadece melodi arkadasimizin sorusuna cevap bulmaya calistim kendimcekaydirigubbakcemile3

TAMAM NEYSE...AMA SEVGİLİ GÜNLERİ GENELLEŞTİ ARTIK SEVGİLİLERİ OLMAYANLAR İÇİN ANNEYE ÖĞRETMENE ARKADAŞA FALAN...BENDE GÖRÜMCEME VERİRİM HEP...ONU ÇOK SEVİYORUM ÇÜNKÜ.....zemuszemus

Arkadaşlar Bildiğiniz gibi
Adres:
Gerçek İsim+Soyisim:
Cep Telefonu Bilgilerin ben topluyorum.

İlk sayfada var olan ama bana göndermeyenler
05 Şubat son tarih o zamanda gönderilmez ise SİLİNECEK

CANLARIM ın ısrarlarına dayanamadımbayanssulusmile,benide yazın.olumunekankayizsmile
geldim arkadaşım,sen dersin de ben gelmem mi?:1hug:alkisalkisalkis

AYY ıLAHHı SÜTLÜ GAYFE TEŞEKKÜR EDERıM ...kaydirigubbakcemile3 zemuszemus opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…