8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

geldim sıpaydimm hadii alsanaalsanasmile
sevgi bende sabah bi acıyorum topigi hep acık hatta yazdım bi kackere kimse yokmu diye ses gelmedi şekerim

okudum canım onları ben mutfakta kocişile görüşyoken yazmışsın geldim arkasından baya da bi msj yazılmış geçti bolu pazarı babında yazmadım yohsam teeehopuyorumnanaktan

he valla konuşalım biz valla hiç ısınamadım bi çekilişe niyeyse çünkü çok yavaş ilerliyor ganım gaynamadı heçmirmirmirmir

çekilişş zamanına çok varyaa ondan sanırım
ama şöyle bikaç gün kalsıın yine dolar taşar burası :eek:

heyyy sevgiii ben sabah 8bucuk aksam 6bucuga kadar kesin burdayım diye yırtınıyorum duymuyosun beniiisenağlama
hatta aksamlarıda olabilirim ben ama evden pek girmiyorum

evet çekilişe cok var daha tam heycanı baslamadı o yüzden cekiliş tarihine yakın heycan baslar millette ozaman cıkmaz topikten

ben ahşam girmiyom pek kocişim gelince onla ilgileniyorum pc başına oturmuyorum saygımdan ondan ama yazdım baya ben burdayım kimse yok vss diye neyse görüşüyük zatiia.s.

nerya gızlar şu imza nereye yazılıyo herkeşler bişiler karalıyo ben bulamadım nereye yazcem benbilmiyorumkismile

ben yılbası cekilişinde de böyleydim bi sistemlerimi acıyodum sabah hemen bide burayı ikisi arasında gidip geliyodum yine öyleyim 2 gündür

bende şimdi gidiyom pamuk cum eşim gelmek üzere soframı kurayım yarın sabahtan görüşürüz naniknanik

pek kimse önemsemiyo sanki sabah bi açıyorum akşama kadar bu topic açık biri bi lafa girseede konuşsak dye ama yokmafoldumben

canım ben şimdi çıkıyorum ama yarın burdaım sende gelirsin konuşuruz biz
sonra başkaları da girer muhabbete

yaa bende bakınıyom sürekli kimse yok iki konuşak deyii dolanıp duruyom zati çok canım sıkılıyo bu köyde...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben geldim gene tekrardan bayanssulusmile
kimler burda acepbilmiyorumkismile

slm kıslar nasılsınız bakalım heyecan basladımı nedense ben yılbasındakı kadar heyecanlı deılım busefer ama yınede katılmak ıstedım umarım ıyı gecer

X