8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

günaydın sizeeeeeeopuyorumnanaktan günaydın bizeeeeeeeeeopuyorumnanaktan günaydın herkezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

iyi akşamlar Geçmişi hiç okumadım sorusu yada fikri olan var mı?zemuszemus

benim fikrim geldi ya şu 12 şubat çok geç olmuş ya daha erkene alsak çünkü az bi zaman kalıcak hediye seçip yollamaya en azından bir hafta daha geriye alınsabilmiyorumkismile

benim fikrim geldi ya şu 12 şubat çok geç olmuş ya daha erkene alsak çünkü az bi zaman kalıcak hediye seçip yollamaya en azından bir hafta daha geriye alınsabilmiyorumkismile

Canım 19 şubattı ilk başta sonra konuştuk,düşündük ve
12 şubat yaptık bence çok ideal inan hediye almak çok zaman almıyor kısa sürede hemen karar verilebiliyor.
Bide bunun toplaması var bi çok kişi bana detaylarını yollamadı mesela sonra çekilişi var yerimseniben

Sevgicim 19 u karalaştırılmıştı ama
hediyeler için 1 hafta az olacağı için 12 cuma günü çekilişin son günü oldu...
ama dediğim gibi çoğunluğa göre karar veriyoruz...
ama Şubatın 5 i de çok erken değil mi??

benim işyerimin tam yanında surat kargo var onla yollayacaktım olmaz mııı???

Ben ilk defa duydum,eğer tanınan bir kargoysa ve heryerde şubeleri varsa
sorun olmaz herhalde...

Canım 19 şubattı ilk başta sonra konuştuk,düşündük ve
12 şubat yaptık bence çok ideal inan hediye almak çok zaman almıyor kısa sürede hemen karar verilebiliyor.
Bide bunun toplaması var bi çok kişi bana detaylarını yollamadı mesela sonra çekilişi var yerimseniben

bence uygun bir tarih olmuş canım. süre uzun oldukça insan daha da kararsız oluyor. bilmiyorumkismiledur bekleyeyim belki daha güzel bir şeyler bulurum diye yılbaşı çekilişinde çok kararsız kalmıştım. ama gidip ilk baktığım hediyeye karar verdim yine. hihoyyyt
canım bu detay dediğin adres bilgilerimiz mi sana mı yollayacağız Songül ablaya mı?

bence uygun bir tarih olmuş canım. süre uzun oldukça insan daha da kararsız oluyor. bilmiyorumkismiledur bekleyeyim belki daha güzel bir şeyler bulurum diye yılbaşı çekilişinde çok kararsız kalmıştım. ama gidip ilk baktığım hediyeye karar verdim yine. hihoyyyt
canım bu detay dediğin adres bilgilerimiz mi sana mı yollayacağız Songül ablaya mı?

Kesinlikle tanımayan insanlar var ise bi sürü orttak arkadaşlarımız var.
Evet Detaydan kastım adresler falan bana gönderilecekaklinialirimsmile

ama kazen neden çıktı listeden
onun olması kadınlar günü için daha anlamlıydı bence
kadınlar gününde esasında bir erkeğin bir kadına hediye vermesi daha güzel olmazmıydı

bence 14 şubat vardı önce.....sonra kadınlar günü çekiliş olsaydı sevgililer gününde de hediye almak çok güzell SONGUUL ABLACIIIIĞIIM HADı SEVGıLıLER GÜNÜNDE DE PLANLAYALIM HIZLI ÇEKıM OLUR ıŞTE NE GÜZEL..DAHA BıR AY VAR...OLUR MU ACELE CEVAP BEKLıYORUM....

bence 14 şubat vardı önce.....sonra kadınlar günü çekiliş olsaydı sevgililer gününde de hediye almak çok güzell SONGUUL ABLACIIIIĞIIM HADİ SEVGİLİLER GÜNÜNDE DE PLANLAYALIM HIZLI ÇEKİM OLUR İŞTE NE GÜZEL..DAHA BİR AY VAR...OLUR MU ACELE CEVAP BEKLİYORUM....

pek kimsenin kafasına yatmadı galiba kimse cevap vermemiş
ama hoş olabilir güzel bi anı olarak saklanabilir

Canım sevgililer gününü eşinizle,sevgilinizle kutlayın...
biz kadınlar günümüzü kutlayalım...olur mu??
Eğer ikisinin arası biraz uzun olsaydı olurdu ama
çok yakın bitanem...birde ikisi ağır gelebilir arkadaşlarımıza...

Son düzenleme:
günaydınnnnnnn hatınlar çekilişe benide yazın.
yılbaşı çekilişinde teyzem ameliyata gidecekti.sürekli takipteydim ama istediğim gibi adepte olamadım.şimcik rahatım ve bu heyecanı tadına vararak yaşamak istiyorummm

Tamam belki mantıklı ama bir sevgili değiliz ki
Sadece hediyenin bi anlamı olabilir
Bu yüzden birbirimizi ilgilendiren şeyler için hediyemez olur x arkadaşım kadınlar gününde almıştı
Çok daha iyi.

yaa kusra bakma arkadaşım ama komik olmaz mı birbirimizin sevgililer gününe hediye almak? gerçi benim sevgilim filan yok ama adı üzerinde sevgililer günü,beni seven erkeğin almasını tercih ederim

evet sevgililer günü olmasın. bu günde bir bayandan hediye almak garip olur. ve ikisinin arası az.
maddi olarak zor olur.
ama sevgililer günü için bir topic olursa kim neler yaşadı yaşarız. ne hediye aldık. unutulan var mı? paylaşırız.

akılma takıldı sorayım dedim.
hediye alacağımız üyeleri tanıtım konusu içinde nasıl arayacağız. katılım çok olacak diye düşünüyorum.
pratiği varsa söylermisiniz? yoksa sayfaları tek tek mi arayacağız?

Son düzenleme:
X