arada bir derdi olanlara moral veriyos kıslar :)
sana katılıyorum songül abla benim eşimde abartısız 10-15 kere arar açmazsam merak eder
bende kaçırdım yaww ne oldu burda acaba kocalarımız ve biz topiğine mi geldim :uhm:
speddy hepsi senin başının altından çıktı dimi bak daha tam sakinleşmemiştim yine haşladım ya
ben geldim bayanlarrr ya ben bişey sorcam benim kurban bilgi vermemiş pembiş don konusunda kararsızım siz alcakmısınız
bana alcak arkadas alabilir bisorun olmaz zemuszemus
aynen eccem kocalarımız ve biz topiği oldu kaydirigubbakcemile3
Benimkisi de istemiyor :ecrin_bebek:benim kurbanım istemeyenler arasında halbusem ben almayı düşünüyodumbilmiyorumkismile
bana alıcak olanda alabilir almasada olur sorun değil yanii
bak sana basit bi örnek...
eşim halka küpe istiyorum diye doğum günümde halka bi küpe almış...
ama ben eşimi iyi tanırım zevki iyi olsa da bazen uyuşmuyoruz...
çaktırmadan açtım hediyeyi 1 gün önce...
sonra oturudm geri odaya geçtim...
laf lafı açtı lafı getirdim konuya dedim ki...
aay canım bugün bi arkadaş halka küpe almış ay ben olsam takmazdım bile şöyle küçük bişey mesela benim gibi yuvarlak yüzlü uzun kıvırcık saçlı birinde hiç hoş durmaz o küpe hiç hoş değil yani dedim..
eşim ilk önce yapma yaaa diye tepki verdi nooldu ki dedim..
hhiiç dedi..
ertesi gün doğum günümde ne mi oldu?
halka küpe yerine nazar boncuklu kolyeme takım bir küpe geldii...
çaktın mı köfteyi????
Benim biricik aşkım,canım kocacıma birşeyi söylemen şart,
çünkü bende öyle bir huy var ki,işimi vaktinden önce yapmalıyım,bu konuda rahat değilim maalesef,
yani amnnn nasılsa olur ya da daha zamanı var diyemiyorum...
faturalar dahil herşeyle ben ilgilenirim...
eeeee bir düşünün bakalım;
her işi yapan,düşünen,planlayan biri olunca
siz kafanızı yorar mısınız??
elbette hayır,nasılsa işler tıkır tıkır yapılıyor...
ama tekrar diyorum,bu huyundan dolayı ben eşime kızmam,
çünkü ben yaptım...15-16 yıl olmuş
bende alışmışım zaten,dokunmuyor artık ama yeni evleneceklere sakın yapmayın diyorum...
bir dip not,hakkını yemeyeyim ruhumun,
çok anlayışılı,yarıdımcı (derken şimdi aşkım aradı ,kulakları mı çınladı yoksa!! ,günde en az 20 kere arar,abartmıyorum inanın)
her konuda yardımcı mükemmel bir eşim var,Allahım nazar değimesin,
ama dediğim gibi bu tip şeyleri alıştırmamak lazım...
sipidii evin tek olunumu aldın kuzummm aynı kaderi paylaşıyorus ama sanırım ben biraz şanslımıyım neyimm
eşim tabiri caizse ne suya dokundu ne sabuna sanki o evlenmiyo gayet relax bir şekilde işine gidip geldi sadece herşeyini annesi babası yaptı kendisi 1kuruş vermedii eksiksiz yaptılar saolsunlar
ev yerleşcek hep ben tek başıma koşturdumm heppp kendisi çok rahatttır market poşetini bile taşımaz taşıyamazz rahatlığa alışmış çok
bana hep der yuvayı dişi kuş yapar bizim yuvamızı sen yaptın derr gördü çünkü nasıl koşturdumuuu
şimdi bana evde yardım edince annesi felan tuhaf oluyolarrr nazlatıyolar onu ki nasıl yapıyosun die biliyolar çünkü huyunu
duygucum kocaları konusuyolarama niye onu anlamadım çekiliş topiği ya burası :roflol:
iyi yapıyosunuz opuyorumnanaktan
maşallah
bizde zırt pırt birbirimizi ararız akannehir
Benimkisi de istemiyor :ecrin_bebek:
Evet ele beni :jeyyar: 36-38 beden biri çıkmadı bana gamyoncuiremsuozaman senin kurbanın ben değilimmmkaydirigubbakcemile3
bende kaçırdım yaww ne oldu burda acaba kocalarımız ve biz topiğine mi geldim :uhm:
speddy hepsi senin başının altından çıktı dimi bak daha tam sakinleşmemiştim yine haşladım ya
pamuğum sen al bence ya :jeyyar: ben isterim pembe don :jeyyar: (anladın sen onu)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar bana alıcak arkadaş pembe don alabilir ama lütfen donun olduğu paketin üzerine not yazsın çünkü işyerime gelicek hediyem sonra patronlara rezil olmayayım
Evet yine bden çıktı bunlar.
Bende çok aceleciyim yaw illa gününden önce olucak
Bide düğünü tam düşünmesem bile 7 ay sonra Nişan olucak salonda.
ondan başka herkez benimle kıyafet bakıyor,düğün salonunu düşünyor
Dün akşam evde düğün salonu baktık bana sormadı bile nereyi beğendiniz diye.
Ben de dedim dün merak etme ben seni nişana çağırıcam
bu gidişle ancak nişan günü kalkıcaksın yardıma :roflol:
tahmin ettim sipaydimm Şeniz
ama senin konun bayağı geride kaldı gidemedim hızlıca ilerleyince burası bilmiyorumkismile
ahh canım aynıyız biz senle şöyle sağ salim bi aksilik olmadan atlatabilsek ilk önce şu nişan işini
sonra düğün telaşına gireriz
tahmin ettim sipaydimm Şeniz
ama senin konun bayağı geride kaldı gidemedim hızlıca ilerleyince burası bilmiyorumkismile
fatunuzcum oy oy kıyamam kocasını düşünürmüşş kaydirigubbakcemile3
özellikle eve gittin mi diye aramaları olur
ben eve girdin mi telefon neyim unutuyorum bakana kadar kocem sinir küpü olmuş kaydirigubbakcemile3
anladım canımmmm
Evet yaw vallahi öyle
Bakalım akşamki süpriz ne söylemiyot merak ediyorum lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?