anladım canımmmm
Evet yaw vallahi öyle
Bakalım akşamki süpriz ne söylemiyot merak ediyorum lülülülülülü
Evet yine bden çıktı bunlar.
Bende çok aceleciyim yaw illa gününden önce olucak
Bide düğünü tam düşünmesem bile 7 ay sonra Nişan olucak salonda.
ondan başka herkez benimle kıyafet bakıyor,düğün salonunu düşünyor
Dün akşam evde düğün salonu baktık bana sormadı bile nereyi beğendiniz diye.
Ben de dedim dün merak etme ben seni nişana çağırıcam
bu gidişle ancak nişan günü kalkıcaksın yardıma :roflol:
bence süpperr bi sürpriz hazırladı san görünce sinirlerin yatışcak ama hele ki yarın sabah gelir gelmez anlatmaaaklava: klava:
bence süpperr bi sürpriz hazırladı san görünce sinirlerin yatışcak ama hele ki yarın sabah gelir gelmez anlatmaaaklava: klava:
Konu madem kocalar bende yazayım birkaç birşey.Kaldı şurda evlenmeme 3 ay. Düşündükçe sıkılıyorum vallahi. Eksikler yetişmeyecek diye. Ama sağolsun bende nişanlımın bana karşı tutumunu çok beğeniyorum. En büyük destekçim, moral kaynağım o... Beni çok düşünür hakikaten. Birşeye üzülsem ben üzülüyorum diye benden çok üzülür. Hasta olsam ne yapacağını şaşırır. Canım birşey istemiyor desem zorla yemek yedirir. Birine kızsam hemen beni yumuşatır... Bazen sıkıntılı anlarımda ona agresif tepkiler versem o an susar sonra güzellikle anlatır yanlış yapıyorsun der. Yani bunun gibi birçok güzel şey...
Hiç mi kızdığım noktalar yok var elbette... Adam şu özel günler konusunda hiçmi hiç ince değil....klava:
Sadece doğum günlerine önem verir... O da bir pasta ve bir çiçek... Normalde hediye alır bende ona alırım ama özel günlerde yok...
Bu sefer de ne dese beğenirsiniz sevgililer gününde ne sen bana hediye al ne ben sana hediye alayım seni çok güzel bir yere yemek yemeye götüreceğim...
Ay ne yapsam bilemedim... Ama yapacak birşey yok kimse dörtdörtlük değildir...
Bunun da eksisi bu:) Çokta önemli değil aslında beni sevip sayıyor mu? Gözünden sakınıyor mu?
Bu da bana yeter....
bende merak ettim süprüsüü hihoyyyt:jeyyar:
şimdi ona nişanı kız tarafı yapar falan demşlerdin ondan sermiştir o...
benim 2 düğünüm oldu
biri benim diğeri eşimin memleketinde...
bizim ordakini ben seçtim elbette..
eşimin oradaki düğün yerinin sahibi eşimin arkadaşıydı..
çok hoş oldu düğün...
çocuk geliyo yaaw bitirin artık düğünü uykumuz geldi falan diye çok gülüşmüştük...
ama gerçekten bıraksalar kot pantolon giyerdim...
adananın 45 derece sıcağında gelinlik çok zor çookkk..
Konu madem kocalar bende yazayım birkaç birşey.Kaldı şurda evlenmeme 3 ay. Düşündükçe sıkılıyorum vallahi. Eksikler yetişmeyecek diye. Ama sağolsun bende nişanlımın bana karşı tutumunu çok beğeniyorum. En büyük destekçim, moral kaynağım o... Beni çok düşünür hakikaten. Birşeye üzülsem ben üzülüyorum diye benden çok üzülür. Hasta olsam ne yapacağını şaşırır. Canım birşey istemiyor desem zorla yemek yedirir. Birine kızsam hemen beni yumuşatır... Bazen sıkıntılı anlarımda ona agresif tepkiler versem o an susar sonra güzellikle anlatır yanlış yapıyorsun der. Yani bunun gibi birçok güzel şey...
Hiç mi kızdığım noktalar yok var elbette... Adam şu özel günler konusunda hiçmi hiç ince değil....klava:
Sadece doğum günlerine önem verir... O da bir pasta ve bir çiçek... Normalde hediye alır bende ona alırım ama özel günlerde yok...
Bu sefer de ne dese beğenirsiniz sevgililer gününde ne sen bana hediye al ne ben sana hediye alayım seni çok güzel bir yere yemek yemeye götüreceğim...
Bunun da eksisi bu:) Çokta önemli değil aslında beni sevip sayıyor mu? Gözünden sakınıyor mu?
Bu da bana yeter....
benim gibi tamamen bekar olan kimse yok heralde,kendimi kötü hissettim şimdi ufssss senağlama
benden meraklı kaydirigubbakcemile3
eccemm
maşallah hep böyle olun
ne çabuk özleşiyosunuz siz öle :jeyyar:
:
eccem yarın ben yokum :)
Çalışmıyorum canım yaw pazartesi artık eyvahedigeldismile
Bu sefer de ne dese beğenirsiniz sevgililer gününde ne sen bana hediye al ne ben sana hediye alayım seni çok güzel bir yere yemek yemeye götüreceğim...Ay ne yapsam bilemedim... Ama yapacak birşey yok kimse dörtdörtlük değildir...
Bu da bana yeter....
tühh ya eğer müsait olursan ki yarın yoğun bi gün geçirceksin malum
konuşuruz senle
Spaydii ah ah ne var bu konularda da ince olsaydı... Vallahi o zaman mükemmel koca adayı olurdu benim gözümdekaydirigubbakcemile3 Kıymetini bil sen adamın ufak tefek kusurlar her insanda olur. Ne çok taviz ver nede korkutolumunekankayizsmile
klava: klava: klava: klava:
fururim oni....
benim gibim romantik hatuna bu yapılır mı ullleeeyynnn.....aklinialirimsmile
ben kocişime boş yere laf dermşim yaavvv...
benimki romantik gene....
sağolsun üstüme titrer...gece susasam suyum getirir...
hastasonu kahvaltımızı hazırlar....
kimse cevap vermediğine göre tek tamamen bekar benim gerçekden boshayallersmile
Bu da bana yeter....
ecem inan beni çok iyi tanımışşsın ama hani süpriz yaptı diye sakin olamam herhalde yine kırıcam kısmetse kafasını eğer halim olursa :zuha:
konuşuruz canım ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?