8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Speedycim bazı erkekler çok düşüncesiz oluyor örneğin benim kocam dünya yansa hasırı yanmaz.lmaz:
Mesela evimde çok eksiğim var, düğünden sonra alırız dedi almadı evleneli nerdeyse 3 sene olacak adamın umurunda değilalsanaalsanasmile
Bende gittim bu hafta sonu bütün eksikleri düzdüm, girdim bir sürü borca. Dinsiszn hakkından imansız gelirmiş.
Sende öyle yaparsın gördün baktın almıyor, bir boşluk anına getirirsin hadi gel bi dolaşalım fikir edinelim dersin. Baktın beğendiğin bir şey mi var hadi alıypruz dersin mağazada birşey yapamaz eli mahkum alır.aklinialirimsmile
Başka çaresi yok senin Hakan'da benimkinin cinsinden demek

Bunları tek ben düşünüyorum ona sinir oluyorum :kedi:

eşimde ben bunu yaşamdım çünkü o çok telaşlı bir insandır ben onu sakinleştirdim ama sana birkaç tiyo...
1.. erkeklerin çoğu bu konuda yetersizdir sen dyeceksin sen yönlendireceksin...
büyük çoğunluğu ünv. gidene kadar akşam yatmadan önce annesinin getirdiği sütü içip yatan bebeklerdir

2.. gene erkeklerin çoğu 2 şi aynı anda yapamaz hem sakız çğneyip hem yürüyemezler.. çaktırmadan yönlendireceksin...
sinemaya gittiğinzde mesela eline beyazeşya firmalarının broşürlerini al bakın...
aaa bak şuraya gel bi broşür alalım derdim...gerisi gelirdi...

3.. sen de kaygısız davran ki o kaygılanma ihtiyacı duysun... herşeyi sen dert edersen ona gerek kalmaz ki...
nasıl olsa düşünüyor diye...
her şi üstüne alma...
otur kaygısız bi biçimde... onun otursun içine dert...
soran olursa..
bilmem kimse bana gel beyazeşya bakalım demedi ki... dersin masum masum...

şu fıstık hatun dediklerinde haklı balım....
öğrenmemş ya da hiç birşeyi düşünmek yönlendirmek kurmak zorunda kalmamış olabilir

Son düzenleme:

Bunları tek ben düşünüyorum ona sinir oluyorum :kedi:

Erkekler gamsız oluyor canım. Bizler tez canlıyız. Her şey hemen olsun istiyoruz.
Ben seni çok iyi anlıyorum. Şimdi seninki diyor ki,"Daha 2011 Eylül'e çooook var, alırız nasıl olsa...." Sonra da yumurta kapıya dayanacak ve sıkıntıyı sadece kendisi çekmeyecek, sana da çektirecek.
Ya bıkıp usanmadan dırdır edecek ve sonunda dediğini yaptıracaksın ya da sessizce bekleyeceksin ve sonra da "Ben demiştim." diyeceksin. Ama zarar gören yine sen olacaksın.
Benim tavsiyem,(20 yıldır bir gamsızla yaşayan biri olarak) kavgasız gürültüsüz, tatlı tatlı ama sık sık bazı şeyleri ona hatırlatmandır. Tavrın çok önemli. sakın sinirlenme, hep sakin ol. Eminim o zaman ikna etmede başarılı olacaksın.
Haydi sana kolay gelsin.

demek sadece benimki değilmiş.
biz tanıştıktan 2 yıl sonra evlendik. ve evlendiğimizde hiçbir beyaz eşyamız yoktu. koltuk takımımız perdemiz de.
benimki istanbulda ydı. ailesi hep maaşını yemiş. şunumuz yok bunumuz yok. o da saf almış bütün maaşıyla. ben ne zorluk yaşadım. o yüzden erkeği dürteceksin. borca sok başka yolu yok.

bunları okudukça çok şanslıyım diyorum.allah razı olsun benim eşim böyle değildir.hibir şeyi ertelemez.anında yapar.geçen kendime bazı şeyler aldım.kızkardeşime bahsettim o da istedi.eşime bahsettim.akşam işten geldi hadi gidelim dedi.ben acelesi yok dedim ama gittik aldık geldik.ben ertelemek istesem bile eşm anında yapar.:kedi:

bak sana basit bi örnek...
eşim halka küpe istiyorum diye doğum günümde halka bi küpe almış...
ama ben eşimi iyi tanırım zevki iyi olsa da bazen uyuşmuyoruz...
çaktırmadan açtım hediyeyi 1 gün önce...
sonra oturudm geri odaya geçtim...
laf lafı açtı lafı getirdim konuya dedim ki...
aay canım bugün bi arkadaş halka küpe almış ay ben olsam takmazdım bile şöyle küçük bişey mesela benim gibi yuvarlak yüzlü uzun kıvırcık saçlı birinde hiç hoş durmaz o küpe hiç hoş değil yani dedim..
eşim ilk önce yapma yaaa diye tepki verdi nooldu ki dedim..
hhiiç dedi..
ertesi gün doğum günümde ne mi oldu?
halka küpe yerine nazar boncuklu kolyeme takım bir küpe geldii...
çaktın mı köfteyi????

Son düzenleme:

Maşallah de.

uyanıkkkk:jeyyar::jeyyar:

ALLAH kolaylık versin spayydyyy,hiç anlamadığım mevzular bunlar ama ablalarımın sayesinde öğreniyoruzz

Benim biricik aşkım,canım kocacıma birşeyi söylemen şart,
çünkü bende öyle bir huy var ki,işimi vaktinden önce yapmalıyım,bu konuda rahat değilim maalesef,
yani amnnn nasılsa olur ya da daha zamanı var diyemiyorum...
faturalar dahil herşeyle ben ilgilenirim...
eeeee bir düşünün bakalım;
her işi yapan,düşünen,planlayan biri olunca
siz kafanızı yorar mısınız??
elbette hayır,nasılsa işler tıkır tıkır yapılıyor...
ama tekrar diyorum,bu huyundan dolayı ben eşime kızmam,
çünkü ben yaptım...15-16 yıl olmuş
bende alışmışım zaten,dokunmuyor artık ama yeni evleneceklere sakın yapmayın diyorum...

yok kocamın hakkını yiyemem... benim ya da e vin bişeye ihityacı olsa 2 letmez hatta o beni zorlar...kot ceketimi değiştirmek isityorum dedim... geçen gün 2. defa dememe gerek kalmadı mesela...
bizim en büyük eksiğimiz ben fazla romantiğim...
o benim yanımda 110 yaş çocuğu romantizminde kalıyor...

vuuuuuuuuu alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benim eşim asla beceremes öle şeyleri aslaaa
flört döneminde ve nişanlıyken hep kayınvaldem alırdı kendisi çarşıya çıkıpta bana hediye almış değildir
evlendik özel günlerimizde aşkım para verim sen al derdi bende bundan hoşlanmıyorum
ilkkkez bu evlilik yıldönümümüzde gitti aldı geldi öle mutlu oldumkiiii ilkkez yani:asigim:

ee melodi canım ben düşünmesem hiç düşünmüycekk
aslında hiç öyle düşüncesiz değildir onunda biliyorum beklediği bişey var.
Kendi maaşı bankaya bağlı onu babasına aktarmaya çalışıyor.
Ocakta konuşmuştuk ama şubat bitiyor hiç ses seda yok ohaoldumsmileohaoldumsmile

ben nişanlıyken eşimle en büyük kavga sebebim hep ben düşünüyorum sen hiç düşünmüyorsun olurdu ama birde baktık herşey tamamlanmış evlenmişiz bile cnm o yüzden hiç ama hiç takma kafana

Sanırım bizimde öyle düşünmüyor değil ama
benim kadar düşünmüyor en azından mesela beğendiklerimi ona gönderiyorum.
Tek cevap güzelalsanaalsanasmile

Malesef öyle olucak bide kesin dedim zaten.
Borçlar bitmeden asla evlilik yok aklinialirimsmileaklinialirimsmile
o yüzden mecbur acele edicek ona kalsa biz bu eylülde evlencektk çünkübilmiyorumkismile

Dün telefonla uzun uzun konuştuk abla
Tüm sorunumu söyledim hallettik gibi dedim
bu saatten sonra düşünmüycem o beni dürtücek hadi
gidelim yapalım edelim diye 2 ayda heryerimde sivilceler çıktı :gitme:
Tabi telde tam olmadı bugün bana süprizi varmış
yine detaylı konuşucaz :lepi::lepi:

aynen canım bunları şimdi yapıcam işte.
Herşeyi ben düşünüyordum herşeyi beraber yapıyoruz.
mesela 2 gün önce yiğenine hediye almaya bile tek gidemedizemuszemus
Bişeyleri takip ediyor mesela dün o bana dedi bekoda indirim var falan diye.
ama sözde herşeyi yaptık ettik uygulamada koca bir "0" guclubacismile

ay aynen işte eee evin tek oğlu
bak mesela canım biliyorum herşey bi şekilde ikimizin istediği
gibi olucak ama neden aileler yapsn yardım tamam ama bizim uğraşmamız lazımç
Bababsı bana dedi ne isterseniz olucak yeterki üzülme bakalım bu davranışım umursamazlığım ne kadar etki edecek mafoldumbenmafoldumben

ışte ben bunu asla beceremiyorumm mafoldumben
2 gündür resmen eziyet ediyorumm:gitme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…