Bunları tek ben düşünüyorum ona sinir oluyorum :kedi:
Sipaydicim bak canım,nasıl alıştırırsan öyle gider,
herşeyi düşünürsen,herşeyi sen üstlenirsen
evlendikten sonrada sana kalır herşey...
bırak stres yapma,bir kere söyle ama tam söyle,
o düşünsün stres olsun,boşveeerrrr
vayy fatunuz süpersin sen yaa
Erkekler gamsız oluyor canım. Bizler tez canlıyız. Her şey hemen olsun istiyoruz.
Ben seni çok iyi anlıyorum. Şimdi seninki diyor ki,"Daha 2011 Eylül'e çooook var, alırız nasıl olsa...." Sonra da yumurta kapıya dayanacak ve sıkıntıyı sadece kendisi çekmeyecek, sana da çektirecek.
Ya bıkıp usanmadan dırdır edecek ve sonunda dediğini yaptıracaksın ya da sessizce bekleyeceksin ve sonra da "Ben demiştim." diyeceksin. Ama zarar gören yine sen olacaksın.
Benim tavsiyem,(20 yıldır bir gamsızla yaşayan biri olarak) kavgasız gürültüsüz, tatlı tatlı ama sık sık bazı şeyleri ona hatırlatmandır. Tavrın çok önemli. sakın sinirlenme, hep sakin ol. Eminim o zaman ikna etmede başarılı olacaksın.
Haydi sana kolay gelsin.
bunları okudukça çok şanslıyım diyorum.allah razı olsun benim eşim böyle değildir.hibir şeyi ertelemez.anında yapar.geçen kendime bazı şeyler aldım.kızkardeşime bahsettim o da istedi.eşime bahsettim.akşam işten geldi hadi gidelim dedi.ben acelesi yok dedim ama gittik aldık geldik.ben ertelemek istesem bile eşm anında yapar.:kedi:
bak sana basit bi örnek...
eşim halka küpe istiyorum diye doğum günümde halka bi küpe almış...
ama ben eşimi iyi tanırım zevki iyi olsa da bazen uyuşmuyoruz...
çaktırmadan açtım hediyeyi 1 gün önce...
sonra oturudm geri odaya geçtim...
laf lafı açtı lafı getirdim konuya dedim ki...
aay canım bugün bi arkadaş halka küpe almış ay ben olsam takmazdım bile şöyle küçük bişey mesela benim gibi yuvarlak yüzlü uzun kıvırcık saçlı birinde hiç hoş durmaz o küpe hiç hoş değil yani dedim..
eşim ilk önce yapma yaaa diye tepki verdi nooldu ki dedim..
hhiiç dedi..
ertesi gün doğum günümde ne mi oldu?
halka küpe yerine nazar boncuklu kolyeme takım bir küpe geldii...
çaktın mı köfteyi????
bunları okudukça çok şanslıyım diyorum.allah razı olsun benim eşim böyle değildir.hibir şeyi ertelemez.anında yapar.geçen kendime bazı şeyler aldım.kızkardeşime bahsettim o da istedi.eşime bahsettim.akşam işten geldi hadi gidelim dedi.ben acelesi yok dedim ama gittik aldık geldik.ben ertelemek istesem bile eşm anında yapar.:kedi:
bak sana basit bi örnek...
eşim halka küpe istiyorum diye doğum günümde halka bi küpe almış...
ama ben eşimi iyi tanırım zevki iyi olsa da bazen uyuşmuyoruz...
çaktırmadan açtım hediyeyi 1 gün önce...
sonra oturudm geri odaya geçtim...
laf lafı açtı lafı getirdim konuya dedim ki...
aay canım bugün bi arkadaş halka küpe almış ay ben olsam takmazdım bile şöyle küçük bişey mesela benim gibi yuvarlak yüzlü uzun kıvırcık saçlı birinde hiç hoş durmaz o küpe hiç hoş değil yani dedim..
eşim ilk önce yapma yaaa diye tepki verdi nooldu ki dedim..
hhiiç dedi..
ertesi gün doğum günümde ne mi oldu?
halka küpe yerine nazar boncuklu kolyeme takım bir küpe geldii...
çaktın mı köfteyi????
ee melodi canım ben düşünmesem hiç düşünmüycekkkendi stresin yetmiyor birde onun alacağı şeyin stresine mi giriyorsun kuzum?
sen borçsuz evlenelim demişsin. hiç üstüne düşme. hazır etmezse sen de tarihi geciktirsin.
baktın hiç oralı olmuyor sende kulağından tutup takside sokarsın. bazı erkekleri dürtmeyince olmuyor.
ben bu konuda neler çektim bi anlatsam...
ben nişanlıyken eşimle en büyük kavga sebebim hep ben düşünüyorum sen hiç düşünmüyorsun olurdu ama birde baktık herşey tamamlanmış evlenmişiz bile cnm o yüzden hiç ama hiç takma kafana
Speedycim bazı erkekler çok düşüncesiz oluyor örneğin benim kocam dünya yansa hasırı yanmaz.lmaz:
Mesela evimde çok eksiğim var, düğünden sonra alırız dedi almadı evleneli nerdeyse 3 sene olacak adamın umurunda değilalsanaalsanasmile
Bende gittim bu hafta sonu bütün eksikleri düzdüm, girdim bir sürü borca. Dinsiszn hakkından imansız gelirmiş.
Sende öyle yaparsın gördün baktın almıyor, bir boşluk anına getirirsin hadi gel bi dolaşalım fikir edinelim dersin. Baktın beğendiğin bir şey mi var hadi alıypruz dersin mağazada birşey yapamaz eli mahkum alır.aklinialirimsmile
Başka çaresi yok senin Hakan'da benimkinin cinsinden demek
Sipaydicim bak canım,nasıl alıştırırsan öyle gider,
herşeyi düşünürsen,herşeyi sen üstlenirsen
evlendikten sonrada sana kalır herşey...
bırak stres yapma,bir kere söyle ama tam söyle,
o düşünsün stres olsun,boşveeerrrr
eşimde ben bunu yaşamdım çünkü o çok telaşlı bir insandır ben onu sakinleştirdim ama sana birkaç tiyo...
1.. erkeklerin çoğu bu konuda yetersizdir sen dyeceksin sen yönlendireceksin...
büyük çoğunluğu ünv. gidene kadar akşam yatmadan önce annesinin getirdiği sütü içip yatan bebeklerdir
2.. gene erkeklerin çoğu 2 şi aynı anda yapamaz hem sakız çğneyip hem yürüyemezler.. çaktırmadan yönlendireceksin...
sinemaya gittiğinzde mesela eline beyazeşya firmalarının broşürlerini al bakın...
aaa bak şuraya gel bi broşür alalım derdim...gerisi gelirdi...
3.. sen de kaygısız davran ki o kaygılanma ihtiyacı duysun... herşeyi sen dert edersen ona gerek kalmaz ki...
nasıl olsa düşünüyor diye...
her şi üstüne alma...
otur kaygısız bi biçimde... onun otursun içine dert...
soran olursa..
bilmem kimse bana gel beyazeşya bakalım demedi ki... dersin masum masum...
Erkekler gamsız oluyor canım. Bizler tez canlıyız. Her şey hemen olsun istiyoruz.
Ben seni çok iyi anlıyorum. Şimdi seninki diyor ki,"Daha 2011 Eylül'e çooook var, alırız nasıl olsa...." Sonra da yumurta kapıya dayanacak ve sıkıntıyı sadece kendisi çekmeyecek, sana da çektirecek.
Ya bıkıp usanmadan dırdır edecek ve sonunda dediğini yaptıracaksın ya da sessizce bekleyeceksin ve sonra da "Ben demiştim." diyeceksin. Ama zarar gören yine sen olacaksın.
Benim tavsiyem,(20 yıldır bir gamsızla yaşayan biri olarak) kavgasız gürültüsüz, tatlı tatlı ama sık sık bazı şeyleri ona hatırlatmandır. Tavrın çok önemli. sakın sinirlenme, hep sakin ol. Eminim o zaman ikna etmede başarılı olacaksın.
Haydi sana kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?