• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

pamuğumm ne yapmışsın sen yaa :S
benim yaptığım seninkinin yanındaa aşırı derecede sönğk kalıcak şimdi

canım bunu keziye yapmıştım 31 aralık dogum günüydü bide büroda cekiliş yapmıştık kezi cıkmıstı ikisi bir olmustu cok özenmiştim ve inan yapımı cok kolayopuyorumnanaktan

gri degil mutlukızz cimen yesili ve acık kahve karısımıydı kurdelede kenarları kahve ortası kremdi
hediyem cok büyük degil ama kırılcak bişey oldugundan kendi kutusuna koydular tekrardan kutuya sıgmıyor o yüzden yani böyle kutulara

canım bunu keziye yapmıştım 31 aralık dogum günüydü bide büroda cekiliş yapmıştık kezi cıkmıstı ikisi bir olmustu cok özenmiştim ve inan yapımı cok kolayopuyorumnanaktan

ben dün akşam baktım bişiler bulamadım ama özdilek var bizim burda o kağıtlardan kesin orda vardır

ayy kafayı yedim ya yazamadım niyeee
bu topiğe yazamıyom kolay kolay bi yavaş varya bayılazamm laelaelaelaelae

melodiye bişiler yazmıştım gitti şimdi tekrar yazıcam unutummakannehir

sipidii başla bi yerden hafta sonu çıkın bakın beyaz eşyalara alın hepsini kaydirigubbakcemile4

aay speedycim anlıyorum ben seni.
sters olur böyle zamanlarda....
sen rahatszılığını belirtmişsen artık bişey deme kendisi anlayıp hatasını kafasına dank edecektir

kuzucum siz düğünü ne zaman düşünüyorsunuz seneye mi

Canım Daha var 2011 Eylülde Düğün ama
Ortada hiç bişey yok ve biz evlendiğimizde sadece evimizin borcunu ödemeyi planlıyoruz:kedi:

aay speedycim anlıyorum ben seni.
sters olur böyle zamanlarda....
sen rahatszılığını belirtmişsen artık bişey deme kendisi anlayıp hatasını kafasına dank edecektir

Aynen fatunuz yaw çıldırıyorum artıkohaoldumsmile:gitme:

songülcüm söyleme tamam süpriz olsun. çekiliş sonucunu ne zaman bildireceksin.

lady bana ne diyecektin?

aman speedy takma kafana hiç stres yapma canım. erkekler hep aynı. kendi düşünsün artık.

kendi stresin yetmiyor birde onun alacağı şeyin stresine mi giriyorsun kuzum?

sen borçsuz evlenelim demişsin. hiç üstüne düşme. hazır etmezse sen de tarihi geciktirsin.

baktın hiç oralı olmuyor sende kulağından tutup takside sokarsın. bazı erkekleri dürtmeyince olmuyor.

ben bu konuda neler çektim bi anlatsam...

ben nişanlıyken eşimle en büyük kavga sebebim hep ben düşünüyorum sen hiç düşünmüyorsun olurdu ama birde baktık herşey tamamlanmış evlenmişiz bile cnm o yüzden hiç ama hiç takma kafana

Back
X