8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

valla bu seneye güzel başlamamın nedenlerinden biri de yılbaşı çekilişi oldu...
itiraf ediyorum benim için özel yani :kedi:

aynen canım benim içinde özeldi hülya gibi bi insanı tanıdım çekiliş sayesinde inşllah daha çok şeker tanırımaklinialirimsmile

canım ; songüle profil mesajı yaz... belki arada kaynar mesajın... bir de speed gonzalese özel bilgilerini göndermen gerek...

Sağol canım uyarın için, tam gönderiyordum, müdiremin gördüğünü farkettim..Ben daha önce speedy'e bilgilerimi yollamıştım ama listede hemen adım olsun istedim. :) Ben de yılbaşı çekilişini kaçırdım şimdi katıldım, çok heyecanlıyım. :)) İlgine tekrar teşekkür ederim..a.s.

46 Kişi ile Günü kapatıyorum Bugün.
Yarın devam ederiz sabah yine belki erken saatte olmam siz özel msj atın hanımlar

iyi akşamlar kızlarr bende az sonra çıkcamm

Speeedy canım benım annem yokkı ewde yahu kocam var benı tlf.işletemn sen hukaydirigubbakcemile3

Herkes bu topık te ne güzel yahu merhaba kızlarrrrrrrrrrrr:teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3

Kambersiz düğün olmaz benıde unuttunuz hahuhu hemen magıccccccc bu sefer sana ne alıcaklar acep kız bilmiyorumkismile

Yıne süleyecekmiyiz ölçülerimizi hu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:sinifsinif:

ben sadece siyah araba kullanırım:dilcikar:....bihterin arabasını almama eşim izin vermiyor hahaha:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…