8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

evet songül ablamın dediği gibi kesinlikle ptt kargoyla yollamayın arkadaşlar. ptt yüzünden yılbaşı hediyemi cuma günü alacağım .yurtiçi ve aras kargo en güvenilirleri bence

monserosem az daha sıksan 2011 yılbaşına ne kaldı şunun şurasında ..hey yarebbim niye böle geciktiki...

Bana Detayları Yollamayan Arkadaşlarımın İsimleri:
Bide Bunlar ilksayfadaki isimlere göre
selin_as
melzeyit (eksik yolladı)
magiclove
Chevi
htcvlkn
funmak
Canlarım
liv85
prensesfb
ilke_

Not: Gönderen Var ise bunların arasında kesinlikle haber versin.zemuszemus

ama ben özelden mesaj atamıyorum sana :gitme: yeni olduğum için sanırım... ne yapmam gerekiyo?

yaa çekilişi biraz daha öne alsakta hediye seçmek iiçin fazla zamanımız kalsa nasl olur?
çünkü yalnızca 6 günümüz kalıcak hediye seçmek paket yapmak vs. için kimin çıktığını bilmeden hazırlıkta yapamayız
yani yalnızca bi fikir benimkisi

aay bunu ben de diyecektim yaaaaaaaa.....
6 gün çok kısa olacak....
bir de ben doğunun bir ucunda çalışıyorum ve en hızlı dediğim kargo şirketi bile çok yavaş burda cumartesi elinde olur dedikleri kargo salı ulaşıyor o derce yani....

aay 12 şubata alınmış tarih....
bir de şöyle yapsak nasıl olur
kargo takip nolarımızı da versek
daha net takip için....

monserosem az daha sıksan 2011 yılbaşına ne kaldı şunun şurasında ..hey yarebbim niye böle geciktiki...

nalancığım bana çedene ciğim hediyemi yollamış ama nedense ptt benim gibi bir afeti bulamamış,hediye geri gitmiş,sonra bana yine gelmiş yine beni bulamamışlar ki ben hep ptt ile çalışırım. anlayacağın ptt bana komplo kurdu ama ona rağmen en geç cuma hediyem elimde olacak inşallah ohaoldumsmile

Huhu speedy ne ettın kız ordamısın huhu bana cewap ver benım tlf yazdın dimi kızzemuszemus

canım yeni üye oldu arkadasım gelıcek arabıstanda oturuyor şindi onuda ekle birazdan gelıcek canım nicki karmelita canım bırazdan gelıropuyorumnanaktan

canım yeni üye oldu arkadasım gelıcek arabıstanda oturuyor şindi onuda ekle birazdan gelıcek canım nicki karmelita canım bırazdan gelıropuyorumnanaktan

Tamam canım benim yollasın bana özelden bilgilerini
Songüle de profil linkini atsın yarın hallederim evden akşam eklemiyorum
özel msjlarımı bekletiyorum tek tek sabah eklerim kaydirigubbakcemile5

Karmelıta geldınmı canım huhu cevap yaz a basıp bana cevap yazabılırsın canımkaydirigubbakcemile5

Kızlar pardon ya arkadasım azerbaycanda pek bizi anlayamıyor karmelita nicki yardımcı olun arkadasıma site içinde saolun kızlar şindiden:kedi:

gnaydn06sp51nh2.gif

X