- 6 Temmuz 2007
- 12.289
- 2
- 39
al benden de o kadar herkese diyorum bana bunu alın diye geçen sene doğum günümde kardeşim oyuncağını almıştı kırmızı
inş büyüyünce de gerçeğini alır o zaman gezmen için sana ödünç veririm kaydirigubbakcemile3
hunter canım bu kargo olayında sorun yaşamamak adına da bişey yapıcaz.
Mesela sen yurtiçi ile x tarihte hediyeni x kişiye gönderdin diyelimm.
Bana Özel msj göndereceksin ben yine takip edicem senin gönderdiğin kişiye kargosu hakkında bilgi vericem sorunları aza düşürmüş olucaz :teselli:
tamam canım ben sizler fazla uğraşmayın diye yazdım.geçen sefer songülün başı çok ağrımıştı.kaydirigubbakcemile5
kesinlikle katılıyorum songül abla lütfen özenelim biraz ya rasgele göndermeyelim inanın cok büyük hayal kırıklıgı oluyor mafoldumbenYılbaşı çekilişinde çoğunluk gerçekten harikaydı ve
teşekkürlerimi hep söyledim...
ama bir kaç arkadaşımız,hediye konusunda
çok özensiz davranmış,dolayısıyla bazı arkadaşlarımız çok üzüldü...
yani belki süsülü püslü kutuya konmazda,
ama sadece zarfa konulup ya da pazar poşetine konulup da
hediye gönderilmez...bizler bu arkadaşları deşifre etmedik,
kimse üzülmesin diye ama bu çekilişte biraz daha katı kurallar koyduk,
neden,herkes sevinsin diye...
sonuçta hediyenin miktarı önemli değil diyoruz ama
eğer bir çekilişe katılıyorsak,
belli bir miktarda ayırmak zorundayız diye düşünüyorum...
dediğim gibi herkesten aynı özeni bekliyoruz arkadaşlar...
eklememi istediğiniz ne olursa lütfen buyrun arkadaşlar,ben geneliniz adına yazıyorum...
evet kargoda mutabık olalım...
ptt kargoyla kesinlikle göndermeyeceğiz ki,
sorun yaşamayalım...
herkes gönderdiği tarihi,
hediyesini aldığı zamanı mutlaka buradan bildirsin...
inanın böyle olursa sonuçta herkein yüzü güler...
evet songül ablamın dediği gibi kesinlikle ptt kargoyla yollamayın arkadaşlar. ptt yüzünden yılbaşı hediyemi cuma günü alacağım .yurtiçi ve aras kargo en güvenilirleri bence
ay ben hiç böyle çekilişe katılmadım. yılbaşında çok istediğim halde katılamamıştım.
bu sefer bende istiyorum.
songül hn. beni de ekler misin listeye.
bize çıkan kişinin zevklerini filan nasıl öğrenicez heyecan yaptım valla.
mesela ayrı bir topikte çekilişe katılanlar nelerden hoşlandığını yazsa oradan daha kolay öğrenmez miyiz?
ben yazana kadar konu açılmış bile :)
bence de songül abla ptt yi tercih etmeyelim bu sefer ben hülyaya sadece ptt giittiği halde yurtiçi kargo ile yolladım zamanındada ulaştı yeni sorun olmuyor kargo en iyisi bayanssulusmile
evet songül ablamın dediği gibi kesinlikle ptt kargoyla yollamayın arkadaşlar. ptt yüzünden yılbaşı hediyemi cuma günü alacağım .yurtiçi ve aras kargo en güvenilirleri bence