8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

valla kızlar bi yerim şişecek. kestane şekeri yüzünden.
ben çikolatasız seviyorum. şu sade olanlardan.
kıs speedy istanbul'un sokak simidi çok güzeldir. bir de hacıbekir lokumu. hiç duymadın mı?
izmir de incir lokumu var meşhur.

kimseler yok mu hu huuuuuuu?
ben asıl hediyemin yanında süprizler düşünüyorum.
tek bir tane yerine yanındaki süprizlerle çok hoş olur.

biri özel üretim çikolata ve kahve mi dedi o kurban ben olmalıyım yok yok kesin benim için bunlar delikafadulden

of off herkes coşmus kestane sekerleri lokumlar oy oyy ben herkese adresimi veriyim özelden kaydirigubbakcemile3

kıslar biz en iyisi orta bir şehirde buluşalım herkese yakın olsun.
gelenler yaşadıkları yerin neyi meşhursa alsın gelsin.
hep beraber yiyelim olma mı? :)

ben ortadayım bana gelinboshayallersmile

bizim burda da ankara keçisi makbul bende yanına keçi yollayayım barii... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kıslar biz en iyisi orta bir şehirde buluşalım herkese yakın olsun.
gelenler yaşadıkları yerin neyi meşhursa alsın gelsin.
hep beraber yiyelim olma mı? :)

canım güzel demişsinde ben ankaranın ilçesindeyim ve buranın bildigin ayçekirdegi mesur
benim bildigim millet kiloyla götürüyr falan ama bilmem olurmu bilmiyorumkismile

canım güzel demişsinde ben ankaranın ilçesindeyim ve buranın bildigin ayçekirdegi mesur
benim bildigim millet kiloyla götürüyr falan ama bilmem olurmu bilmiyorumkismile
olur olur yolla canım tuzlu cok olsun ama cayda benden hatta sende gel yanında cekırdegın olumunekankayizsmile

siz kendınızı tanıttınızmı aceba?..ve ya sız kıme alıyosunuz aceba?..boshayallersmile

kendimi tanıtma topiğinde tanıtmadım,
onun için yazayım biraz,belki beni araştıran arkadaşıma yardımcı olurum...
Karcım benimki de süpriz olacak,
aynı sizler gibiyim,bana kim alacak unuttum bile,
ama benim alacağım hatun belli ,
bende araştırmalar yapıyorum...

oleyyy benmişimm hihoyyyt tmm canım bende geliyorum ozaman hazırla cayları
tavşan kanı hazır vallahı..buyur tatlım..
ben sızı hayalımde cızdım ..yazdıklarınıza gore tabıkde hıc gormedım bılmıyomda ..
bana gore sız boylu bası acık sacları kumral yada sarısın sıcak kanlı sempatık konusmayı cevreye yardımcı olmayı seven..işi evı arasında mekık dokuyan calısıyosunuz sanırım bu aradakaydirigubbakcemile3 evınde ıse sıcak renkler hakım hmm sıyahı seversınız koyu renklerı ucuklugu cok yakıstırmadım sıze nıye ıse CADIARZU herneyse..
takı az takan sadelıkden yanasınız..hafıf makyaj kulllanan cocugunuz varmı?..bılımıyom varsa onun ıcın hep fedakarlık yapan yasadıklarını cok fazla paylaşmayan ılk bakısda herkesın cekındıgı sonradan bayıldıgı bırısınız ..
şalları seven gomlek kullanan devamlı sadece ve sık aksesuar takan sıze en ugun ehdıyeler cercevede olabılır bıblo sık tablo ay aklıma gelen bukadar sımdık sızı analız edebıldım songül hanım Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…