• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

olmaz önce ben çağırdımalsanaalsanasmilehem sen orta değlsin ,ben ortadayım:1closedeyes:

Nolur gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:kedi:

Herkes seker cikolata muhabbetini yapiyor,benim canim da haci bekir akide sekerlerini cekti iyi mieyvahedigeldismile

Siparis etmeliyim biri yardimci olsun nolurrrrrrrrrrr:kedi:

kızlar nerdesiniz bakim.
hangi ilde toplanıyoruz.
bence izmir e gelin. ısınırsınız.
sizi kordon a götürürüm.

kıslar burada bir arkadaş vardı adını bulamadım. şubat tatilinden önce izmir e gelecekti. sanırım annesinin ameliyatı vardı.
duygusal mıydı adı hatırlayamadım?

izmire gidip ameliyat meselesi olan ben vardım da annem değildi bendim benden mi bahsediyosun canm

sendin sanırım. izne çıkacağım son gün konuştuk. hatta iş çıkış satime denk geldi. buluşma ayarlayacaktık seninle olmamıştı.
ameliyatın nasıl geçti merak ettim. hala izmir de misin?
geçmiş olsun.

evet esentepede oturuyordun ameliyat olmadım canım döndüm hemen hatta o taraflara geldim ulaşa bilseydim uğrayacaktım sana ama ulaşamadım

ay kk kızları ile buluşmayı çok istiyrum ama buluşmlar hep bana uzak oluyor istanbul içinde oluyor ben gidemedim hiç:dilcikar:

tüh yaaa! bir daha gelirsen izmir'e önceden haber ver bana. ben o gün izne çıkmıştım 2 hafta yoktum sevgicim.
hatta cumartesi günü buradan tanıştığım bir arkadaşımla buluşmuştuk. senden bahsetmiştim.
keşke sende gelseydin demiştik.
bir daha gelirsen haber ver.
buluşmalara bende katılamıyorum. 6 gün çalışıyorum
.

alsanaalsanasmilehıc bısı beceremıyon kendını bıle tanıtamıyon..
durun bu hatun arkadasım dostum olarak dyım sıze evınde koyu tonlar hakım mum kesın sever evınde buyuklerınden var cunku evındeıkı kuşu vardı:ecrin_bebek: canta zevkı buyuklerden yana benım gıbı beyaz telı kapalı degıldır efem 40 numara gıyer yanlıssa duzelt yawrımolumunekankayizsmilemasa basında calısan bırısı evınde cercevelere az duşkundur ..
ona alcak kısıye az ıp ucu olsun bunlarda ama gecende konusdugumuzda hedıyedır kkdan olsun anı olarak yeter demısdı masum yureklım benım..Şeniz

eline sağlık yavru :delphin:
40 nömera doğru bildin sositososito
aynen dediğin gibi hediyedir kk dan güzel anı olucek boshayallersmile

Back