8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Bir soru daha:
Yılbaşı hediyelerimizin fotoğraflarına bakarken bazı arkadaşların fazla sayıda hediye gönderdiğine şahit oldum. Bana da oldukça çok sayıda hediye göndermişti sevgili Ro-se. Ben ise iki parça alıp yollamıştım. Maddi olarak değerinden söz etmiyorum da şimdi kararsız kaldım. Çok mu alayım (hani birini beğenmezse diğerini beğenir diye düşünerek) yoksa az ve öz mü alayım?

alsanaalsanasmilehıc bısı beceremıyon kendını bıle tanıtamıyon..
durun bu hatun arkadasım dostum olarak dyım sıze evınde koyu tonlar hakım mum kesın sever evınde buyuklerınden var cunku evındeıkı kuşu vardı:ecrin_bebek: canta zevkı buyuklerden yana benım gıbı beyaz telı kapalı degıldır efem 40 numara gıyer yanlıssa duzelt yawrımolumunekankayizsmilemasa basında calısan bırısı evınde cercevelere az duşkundur ..
ona alcak kısıye az ıp ucu olsun bunlarda ama gecende konusdugumuzda hedıyedır kkdan olsun anı olarak yeter demısdı masum yureklım benım..Şeniz

Nasıl istersen canım
bende 4 çeşit almıycam fiyat tabikide söz konusu olamaz.
ama ben şey düşündüm paket açmayı çok sveerim heycanlı oluyor
karşımdakini de kendim gibi gördüm :1shok:

sevgılı anuşka ablacım..
ben alıcam kısıye ıcımden gecenlerı almısdım zaten cekılııs beklemeden ve bakdımda ona uygunlarmısda az cok fark etmez candan gonulden olsun yeter..

ablacım yılbaşında mum,kupa,kırmızı don vss
seçeneklerle renkli bir paket oldu ,
ama bu 8 Mart Kadınlar Günü,
yani bir bayanın kullanabileceği tarzda hediye
olmasını düşünüyorum ben...
kişisel veya ev eşyası gibi...
tabi bu benim fikrim,herkesin düşüncesi farklı olabilir....
küçük küçük sayısı fazla veya tek ama tam ona siz karar verin bencede

Son düzenleme:
tanıtım topiğine ben yazdım mı,inanın hatırlamıyorum bitanecikler,
gören duyan varsa lütfen haber versin,
yoksada yazayım,yemekten sonra...
hadi afiyet olsun sizlere,şöyle bir Kızılay turu yapayım,yağmurlu havada...

siz kendınızı tanıttınızmı aceba?..ve ya sız kıme alıyosunuz aceba?..boshayallersmile

ben görmedim ablacım geçen günde
kendimi tanıtmadım demiştin
sen yaz en iyisi kendini

bak bu tarafından hiç düşünmemişim, ben tekrar hediyelerimi bir değerlendireyim bunu düşünerek bilmiyorumkismile

ablacım yılbaşında ben ufak tefek bi kaç parça bişeyler alıp yollamıştım.
kahvesini alıp kk'da gezsin diye kupa ,foto albümü,evine küçük biblolar almıştım içine güzel notlarla yollamıştım,beğenmişti arkadaşım :asigim:
bana alan arkadaşımda 4 parça yollamıştı bayılmıştım :asigim:
bu seferde öyle yapmayı düşünüyorum işine yarayacak ve hoşuna gidecek bir kaç parça alıcam sanırım
ama kendini anlatmışssa,bişeye ihtiyacı varsa tek parçada alabilirsin tabi... olumunekankayizsmile

ben de senin gibi düşünüyorum ablacım. ben güzel bir kutu aldım.
onun içini kadınlar gününe özel hediyeler koymayı düşünüyorum.
ev eşyası almayı pek düşünmüyorum sadece ona ait olsun istiyorum ama tam da karar vermedim.
bide benim kurban kendini şöyle güzel bir tanıtsa bana daha da yardımcı olacak ama ..

ay geçmiş sayfaları okuyayım derken,1 saat geçti ama aydınlatıcı bilgiler de edindim.kime çıktığımı

hala bulamadım, zaten araştırmaktan da vazgeçtim.

ben de geçen çekilişte bir kaç tane hediye göndermiştim.bu kezde öyle yapmayı düşünüyorum

ama düşünüyorum da istanbulda olup diğer şehirde olmayan,kurbanımın özlediği ne vardır.

geçen sefer çukulata koymuştum ama,bu kez değişik bir şey olsun istiyorum.

hadi bir fikir verin arkadaşlar.

bende çok şık bi vazo almıştım turuncu ama arkadaş bekar acaba kullanırmı kullanmazm+ı hiç bilmiyorum kararsız kaldım ya kullanıp kullanmıyacağını öğrenmem lazım

kimdi o kestane şekeri lafını ortaya atan hadi bakim canım şimdi kestane şekeri istedi...
nerden bulucam ben kestane şekerini şimcik...

kimdi o kestane şekeri lafını ortaya atan hadi bakim canım şimdi kestane şekeri istedi...
nerden bulucam ben kestane şekerini şimcik...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tatlım ıstedıgın kestane şekerı olsun gecende aldım bı kutu dolapda ver adresını yollım sana bayanssulusmileben ozel uretım cıkolata koyucam hedıyesının ıcıne bıde ozel bı kahve denesın muhakkak ..
cekılısın dısında bıkac kısıye daha yollıcam hedıye şans eserı adreslerını buldum :Saruboceq:..

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…