sen gitmişsin ben gelmişim canım. kaydirigubbakcemile3 ben de 2006 türk dili ve edebiyatı mezunuyum
alsanaalsanasmilehıc bısı beceremıyon kendını bıle tanıtamıyon..evde eksiğim yok ev eşyası almasın :kedi:
gecen ctesi 16 kişi geldiler bana 16 tane de hediye hepsi ev esyası akannehir
onun için yane :kedi:
takı da takmıyorum kocemin bana hediye ettikleri haricinde :ecrin_bebek:
ne kadar zor biriyim ya -tatlicadiarzu-
Bir soru daha:
Yılbaşı hediyelerimizin fotoğraflarına bakarken bazı arkadaşların fazla sayıda hediye gönderdiğine şahit oldum. Bana da oldukça çok sayıda hediye göndermişti sevgili Ro-se. Ben ise iki parça alıp yollamıştım. Maddi olarak değerinden söz etmiyorum da şimdi kararsız kaldım. Çok mu alayım (hani birini beğenmezse diğerini beğenir diye düşünerek) yoksa az ve öz mü alayım?
sevgılı anuşka ablacım..Bir soru daha:
Yılbaşı hediyelerimizin fotoğraflarına bakarken bazı arkadaşların fazla sayıda hediye gönderdiğine şahit oldum. Bana da oldukça çok sayıda hediye göndermişti sevgili Ro-se. Ben ise iki parça alıp yollamıştım. Maddi olarak değerinden söz etmiyorum da şimdi kararsız kaldım. Çok mu alayım (hani birini beğenmezse diğerini beğenir diye düşünerek) yoksa az ve öz mü alayım?
Bir soru daha:
siz kendınızı tanıttınızmı aceba?..ve ya sız kıme alıyosunuz aceba?..boshayallersmileablacım yılbaşında mum,kupa,kırmızı don vss
seçeneklerle renkli bir paket oldu ,
ama bu 8 Mart Kadınlar Günü,
yani bir bayanın kullanabileceği tarzda hediye
olmasını düşünüyorum ben...
kişisel veya ev eşyası gibi...
tabi bu benim fikrim,herkesin düşüncesi farklı olabilir....
küçük küçük sayısı fazla veya tek ama tam ona siz karar verin bencede
tanıtım topiğine ben yazdım mı,inanın hatırlamıyorum bitanecikler,
gören duyan varsa lütfen haber versin,
yoksada yazayım,yemekten sonra...
hadi afiyet olsun sizlere,şöyle bir Kızılay turu yapayım,yağmurlu havada...
ablacım yılbaşında mum,kupa,kırmızı don vss
Bir soru daha:
ablacım yılbaşında mum,kupa,kırmızı don vss
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tatlım ıstedıgın kestane şekerı olsun gecende aldım bı kutu dolapda ver adresını yollım sana bayanssulusmileben ozel uretım cıkolata koyucam hedıyesının ıcıne bıde ozel bı kahve denesın muhakkak ..kimdi o kestane şekeri lafını ortaya atan hadi bakim canım şimdi kestane şekeri istedi...
nerden bulucam ben kestane şekerini şimcik...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tatlım ıstedıgın kestane şekerı olsun gecende aldım bı kutu dolapda ver adresını yollım sana bayanssulusmileben ozel uretım cıkolata koyucam hedıyesının ıcıne bıde ozel bı kahve denesın muhakkak ..
cekılısın dısında bıkac kısıye daha yollıcam hedıye şans eserı adreslerını buldum :Saruboceq:..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?