8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

İnşallah sana ben çıkmışımdır o zaman ben çok özledim Edirnemin badem ezmesini
Ben de 2 yıl üniv. okudum Edirne de kokusu gelir bana da hemmmboshayallersmile

anammm nihayet Edirne havası solumuş birini gördüm kk da. daha hiç kimseyle tanışamadım ya Edirneli. ben ilk Edirneye geldiğim gün ünv okumak için. alt katımda bir teyze vardı. bana bir bardak su getirmişti. bu sudan içersen gidemezsin Edirneden böyle hikmetli bir suyumuz vardır demişti. :1shok:anam Allah korusun demişti.kaydirigubbakcemile3 teyzeciğin dediği çıktı buldum bir Edirneli evlenip kaldım burada. çok seviyorum ben burayı ama yaa opuyorumnanaktan

songül ablacım sen yolla bana adresini ben sana hemencecik gönderirim badem ezmesini öyle 22 şubatı filan da bekletmem hem de yurtiçiyle gönderirim. ertesi gün elinde tadı damağında olur kaydirigubbakcemile3

ahh bende kestane şekeri alıcaktım ama burda hiç güzel bulamıoyurm
bursaya da hafta içi gidemediğimden bi alıp gönderemedim hatta sözüm vardı bi arkadaşa
ama kurbanıma almayı düşünüyorum

nan ne diyeyim gücün yeterse kız kulesini filan yolla. o meşhur ya orada :roflol:

:sm_cool::sm_cool: olur canım olur köprüde yanına eşantiyon olur :mymeka:
eeee sen bu arada ince detaylaını yazmadın sanırım

Arkadaşlar Lütfen İç çamaşırı bedeninizi,medeni durumunuzu,çocuğunuzu yazın:dilcikar:

nann sipaydıı sen mi alıcan bana hee. ne biliyon ince detaylarımı yazmadığımı aklinialirimsmile

nann sipaydıı sen mi alıcan bana hee. ne biliyon ince detaylarımı yazmadığımı aklinialirimsmile

:sm_cool::sm_cool: çok zekisin bee bende salaktım :roflol::roflol:
ince detayları yazalım diye dün kararlaştırdık ee dünden beri de takipteyim
Tüm herkleze tek tek dönüyorum şimdi profil msjı olarak naniknanikdelikafadulden
Bana sen alıcaksın ben sana nasıl alayım :mymeka:

zoıa hayırlısı olsuncnm gıttın bıle ben sana adresı verdım sen artık nazmı yaparsın cazmı bılmem gelın baskasına bakarsan oyarım bıl kestane sekerımıde yolla unutma abımın resımlerını gor karar ver :))

songül ablacım sen yolla bana adresini ben sana hemencecik gönderirim badem ezmesini öyle 22 şubatı filan da bekletmem hem de yurtiçiyle gönderirim. ertesi gün elinde tadı damağında olur kaydirigubbakcemile3

ah kuzum benim ,bak gönderecekler mesajımı nasılda görüyor,Şeniz
diğerleri hiç cevapda yazmamış,:1closedeyes:
ben biraz küsüp geleyim hemen...
ohaoldumsmile

kestane şekerleri badem ezmeleriii ohh
yollayın kızlar yollayın bayılırım kestan şekerine zemuszemus
ben ankaranın ilçesindeyim neyi meşur diye düşündüm buraya gelen cekirdek götürüyr
cekirdekmi yollayım bende acebaabilmiyorumkismile

ahh bende kestane şekeri alıcaktım ama burda hiç güzel bulamıoyurm
bursaya da hafta içi gidemediğimden bi alıp gönderemedim hatta sözüm vardı bi arkadaşa
ama kurbanıma almayı düşünüyorum

Benim evime kafkas çok yakın eccemcim.Hergün sabah akşam önünde geçiyorum zaten alıpta yollamamak olmaz zaten.

yakalancamm kız patroncuum geldii dicek bana koca bul diye mi oturdukk seni buraya heheh
azıcık kaçayım işlerimi toparlayayıım gireriim yinee
hepinizi öptüüm kızçeleer opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…