gönder bekliyorum yolamamazlık yapmam :mymeka:
vayy be tamam gönderiyom bak yollamazsan bozuşuruz heedelikafadulden delikafadulden
kabul ettiğin için teşekkür ederim cnm arkadaşlığımı
çanakkaleye geldımkı bozcadaya gectım sınırsız tatıl yapdımkaydirigubbakcemile3
18 yasıma gırınce aılem tek yolladı cılgın tatlı ıdı kaydirigubbakcemile3sızın domates recelınız super bıde peynır helvanız kurbanına yolla kucuk bı recel bak sana fıkır olsun tatlım..
ohh fazla olan varsa o hediyelerden bana gönderebilirsin -tatlicadiarzu-
nann ben demedim mi sana bana çıktın çeyizini düzücem diye :roflol:
yıfrımmm yirim senüüŞenizŞenizkısmetsiz kedim Şeniz
roşumla sana gönderim kaydirigubbakcemile3
Bide benimkisi Lütfen
Bekliyprum adresmimi veriyim Tüm çeyizlerimi yolla lülülülülülü
Bide benimkisi Lütfen
Bekliyprum adresmimi veriyim Tüm çeyizlerimi yolla lülülülülülü
günaydınn acan zoiaa:1ninca:günayydıın ajanlaarr sengözlerimebaksanab
herkes bısıler pesınde heyecan dorukta bende pek umutlu deılım kımseye cıkmadım sanırım yada benı ıyı tanıyan bırıne cıktım ama bnm kurbanım hakkında baya bılgım var ayrıntıları ıyı bılıyorum nelerı sevdıgını mesela ıpucu verım cıkolatası mutlaka olucak sıgarasıda ama ne marka ıcıyo bılmıyorum onuda bulcam bıde sevdıgı parfum kokusu kıyafettede sevdıgı renklerı ve bedenını belırtmış cnm bnm saolsun bıde ıstedıgı gıbı bı hedıye paketı bulursam super olcek ışten fırsat bulabılırsem tabı bu kadar yeterlı super olcek
yıfrımmm yirim senüüŞenizŞeniz
yaf sen kendünü paket yapıp buraya gelsennn ne ka güsel hediye olar biliyünmüüopuyorumnanaktan
anacım sen hediye işini bitirmişinnalkisalkisalkisyerimsenibenherkes bısıler pesınde heyecan dorukta bende pek umutlu deılım kımseye cıkmadım sanırım yada benı ıyı tanıyan bırıne cıktım ama bnm kurbanım hakkında baya bılgım var ayrıntıları ıyı bılıyorum nelerı sevdıgını mesela ıpucu verım cıkolatası mutlaka olucak sıgarasıda ama ne marka ıcıyo bılmıyorum onuda bulcam bıde sevdıgı parfum kokusu kıyafettede sevdıgı renklerı ve bedenını belırtmış cnm bnm saolsun bıde ıstedıgı gıbı bı hedıye paketı bulursam super olcek ışten fırsat bulabılırsem tabı bu kadar yeterlı super olcek
yolla hatun sen de bana çıktın tüm çeyiz düzecekler bana çıktı hatta :roflol:
bak sööösssssolumunekankayizsmileŞenizkedim ya çok istiyorum gelmeyi :gitme:
havalar çok soğuk ısınsın accık gelicem söss :ecrin_bebek:
günaydınn acan zoiaa:1ninca:
hemşom günaydınn
htcvlkn kuzum biliyom sen düzcen çeyizimi de ben hani fazlası göz çıkarmaz die dediydim
Günaydın kızlar. Benim mide hala çok kötü. Dün öğlenden beri hiç birşey yemedim. Şimdi ısrar ediyorlar gidip biraz birşeyler yemeye çalışayımmkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?