8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

yaf insanı meraklandırıyosunuz he..acep bu ark.teklif edenlere mi çıktım ypksam başka birine mi aceppbilmiyorumkismile

ah be zuzum sen naptın
resmen gözlerim doldu mafoldumben
bende çanakkalede okudum üniversiteyi, gökçeadada
bozcaadaya gidince içi bademli domates reçeli alırdım mutlaka
bi de çanakkale babalıktan hoşmerim :gitme: çok özlediiim mafoldumben mafoldumben

herkes bısıler pesınde heyecan dorukta bende pek umutlu deılım kımseye cıkmadım sanırım yada benı ıyı tanıyan bırıne cıktım ama bnm kurbanım hakkında baya bılgım var ayrıntıları ıyı bılıyorum nelerı sevdıgını mesela ıpucu verım cıkolatası mutlaka olucak sıgarasıda ama ne marka ıcıyo bılmıyorum onuda bulcam bıde sevdıgı parfum kokusu kıyafettede sevdıgı renklerı ve bedenını belırtmış cnm bnm saolsun bıde ıstedıgı gıbı bı hedıye paketı bulursam super olcek ışten fırsat bulabılırsem tabı bu kadar yeterlı super olcek

ahaa kesinn beniimm :jeyyar: paket diyee birazcıkta arsızlık yapmıştım :kedi: çikolatam ve sigaramda olucakk bulduumm sanırıımm hihoyyyt

hemşom günaydınn

htcvlkn kuzum biliyom sen düzcen çeyizimi de ben hani fazlası göz çıkarmaz die dediydim

anacım sen hediye işini bitirmişinnalkisalkisalkisyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…