hemşom günaydınn
htcvlkn kuzum biliyom sen düzcen çeyizimi de ben hani fazlası göz çıkarmaz die dediydim
ben sana sıpaydiye öle bi çeyiz düzücem ki koyacak yer bulamıcan rahat olun siz kuzu :dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemşom günaydınn
htcvlkn kuzum biliyom sen düzcen çeyizimi de ben hani fazlası göz çıkarmaz die dediydim
ben sana sıpaydiye öle bi çeyiz düzücem ki koyacak yer bulamıcan rahat olun siz kuzu :dance:
herkes bısıler pesınde heyecan dorukta bende pek umutlu deılım kımseye cıkmadım sanırım yada benı ıyı tanıyan bırıne cıktım ama bnm kurbanım hakkında baya bılgım var ayrıntıları ıyı bılıyorum nelerı sevdıgını mesela ıpucu verım cıkolatası mutlaka olucak sıgarasıda ama ne marka ıcıyo bılmıyorum onuda bulcam bıde sevdıgı parfum kokusu kıyafettede sevdıgı renklerı ve bedenını belırtmış cnm bnm saolsun bıde ıstedıgı gıbı bı hedıye paketı bulursam super olcek ışten fırsat bulabılırsem tabı bu kadar yeterlı super olcek
Bekliyorum canım benim
Bak sana çıkmadıysam uğraştırmaalsanaalsanasmile
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...ilisi-icin-kendimizden-bahsedelimhadi-10.html
Bekliyorum canım benim
Bak sana çıkmadıysam uğraştırmaalsanaalsanasmile
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...ilisi-icin-kendimizden-bahsedelimhadi-10.html
songül ablamızın talimatı var ser verip sır vermicez beklicen yavru artık :roflol:
ama ben kime çıktım valla daha hiç ipucu da bulamadım ya. sanki herkes benden bahsediyor gibi geliyor başta ama sonunda bişey oluyor yok bu ben değilimdir heralde diyorumm. azcık ipucu istiyorum ben de yaaa hihoyyyt
yine yakalandı8k![]()
hemi de nasıll......
ya kurbanım hakkında ufat ufak blgileri alıyorum ama benim çıktığım kişi ya sessiz ve derinden ilerlyor ya da beni umursamıyor....bilmiyorumkismile
Canım kurbanım derken neden beni alıntı yaptıun
Benim dimi delikafadulden:roflol::roflol:
ay bu kesin bana :lepi: çikileta delisi ben, özenli paket olsun, güzel paket olsun, süslü paket olsun diye yüzsüzlük yapan da ben
cigarette çok sık kullanmıorum ama olsun burada kafa karıştırılmak istenmiş anlaşılan sempatiksalakcinni
kendımı sevıyorum ya sasırtmalarda guzel oluyo herkes kesın bnm dıyo kıslar bız kadınlar genelde cıkolata parfum guzel suslu puslu paketler hedıyelerı severız genelımız boledır yanı akıllı oynamak lazım demıı zoıa keske sen olsaydın kurbanım cok tatlısın cunku ama malesef pasaklım sende deılsın o daha buralara gelmedı daha malesef dıceksınızkı nerden bılıyosun bu ıpucları akıllı olmak lazım neyse kıslar opuyorum calışmalara dvm
iyiyim speedy canım sen nasılsın.
ay herkes kurbanını araştırıyor ben daha bekliyorum.
kızlar ek çekilişe katılmak isteyenler acele etsin.
biz de heyecan yaşayalım ama dimi?