8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

ay bu kesin bana :lepi: çikileta delisi ben, özenli paket olsun, güzel paket olsun, süslü paket olsun diye yüzsüzlük yapan da ben
cigarette çok sık kullanmıorum ama olsun burada kafa karıştırılmak istenmiş anlaşılan sempatiksalakcinni

ben geldim. of sabahtan internetim yok. o yüzden katılamıyorum.
sohbet ilerlemiş.
midesi bulanan arkadaşa geçmiş olsun. canım doktora gitmedin mi benim midem üşütünce fena oluyorum. serum filan takılıyor. çok kötü mide bulantısı. bütün gece uyuyamıyorum. bir ilacım var şimdi mide bulantısı yaşayınca onu alıyorum. iyi geliyor.

Bekliyorum canım benim
Bak sana çıkmadıysam uğraştırmaalsanaalsanasmile

http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...ilisi-icin-kendimizden-bahsedelimhadi-10.html

songül ablamızın talimatı var ser verip sır vermicez beklicen yavru artık :roflol:
ama ben kime çıktım valla daha hiç ipucu da bulamadım ya. sanki herkes benden bahsediyor gibi geliyor başta ama sonunda bişey oluyor yok bu ben değilimdir heralde diyorumm. azcık ipucu istiyorum ben de yaaa hihoyyyt

ben ek çekilişteyim. of sabırsızlıkla bekliyorum. henzü ne hediye alacağım bilmiyorum. ama en azından birkaç küçük şey var aklımda hediyemin yanına koyacağım. pembe don modellerini bile belirledim.

[QUOTE=MeLoDi;11484574]ben geldim. of sabahtan internetim yok. o yüzden katılamıyorum.
sohbet ilerlemiş.
midesi bulanan arkadaşa geçmiş olsun. canım doktora gitmedin mi benim midem üşütünce fena oluyorum. serum filan takılıyor. çok kötü mide bulantısı. bütün gece uyuyamıyorum. bir ilacım var şimdi mide bulantısı yaşayınca onu alıyorum. iyi geliyor.
[/QUOTE]

hOŞGELDİN canım nassınnnnguclubacismile

htclkn yaw söyle işte sana çıktıysam,
Tamam bende sana alayım madem offffffffmafoldumbena

hemi de nasıll......
ya kurbanım hakkında ufat ufak blgileri alıyorum ama benim çıktığım kişi ya sessiz ve derinden ilerlyor ya da beni umursamıyor....
bilmiyorumkismile

Canım kurbanım derken neden beni alıntı yaptıun
Benim dimi delikafadulden:roflol::roflol:

Canım kurbanım derken neden beni alıntı yaptıun
Benim dimi delikafadulden:roflol::roflol:

töbe töbeee.....
kız de get....
şimdi kurbanımın adını ifşa ettircen haaa...
kızın heyecanı kalmicakk.......
yakalandık lafına cevap vedim altına da mesaj israfı olmasın diye başka bi düşüncemi yazdım...
narsist hatun....

kendımı sevıyorum ya sasırtmalarda guzel oluyo herkes kesın bnm dıyo kıslar bız kadınlar genelde cıkolata parfum guzel suslu puslu paketler hedıyelerı severız genelımız boledır yanı akıllı oynamak lazım demıı zoıa keske sen olsaydın kurbanım cok tatlısın cunku ama malesef pasaklım sende deılsın o daha buralara gelmedı daha malesef dıceksınızkı nerden bılıyosun bu ıpucları akıllı olmak lazım neyse kıslar opuyorum calışmalara dvm

yok kız benii anlatıyoo bak tamamıylaa aklinialirimsmile

sıpaydi al gülüm ver gülüm yapalım diyorsun yani :roflol:
sahiden acaba yılbaşı çekilişinde denk geldi mi karşılıklı birbirine hediye alan bilmiyorumkismile

tühh :gitme:
bak ben yinede umutluyum olabiliriim yani burdada şaşırtmaca olabilir kaydirigubbakcemile3

ay o değil böyle diye diye herkişe kendine hedaye aldıracak çeyizi bedavaya getircek cadı....
millet aay kız bu kaa heveslendi benden hedaye almaya göndereyim ayıp olmasın diyecek sonunda

iyiyim speedy canım sen nasılsın.
ay herkes kurbanını araştırıyor ben daha bekliyorum.
kızlar ek çekilişe katılmak isteyenler acele etsin.
biz de heyecan yaşayalım ama dimi?

iyiyim speedy canım sen nasılsın.
ay herkes kurbanını araştırıyor ben daha bekliyorum.
kızlar ek çekilişe katılmak isteyenler acele etsin.
biz de heyecan yaşayalım ama dimi?

canım varsa katılmak isteyen bildiklerin haber ver
çünkü şuanki durumda ek çekiliş olmıcak gibi gözüküyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…