8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

tamam ya hergün burda olabiliriimm ama yine de bi ihtimaal demiştim
bu da tutmadıı :dilcikar:

yahu kız bu topige bi kere gelmiş deyyyo siz hala hevesleniyonuz kızlarrr...yok işte deelsiniz nasibinizi başka kişilerde arayın...boshayallersmileboshayallersmile

evet lansor acayip tatlı bi ilaçtır kesin sensin lansorcum kesinnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

been olabilirmiyiim kurbanın bilmiyorumkismile
neden olmasın canımŞeniz
topige bi kere ugramış diyo ..
kuzu sen hergün burdasın yani bırdayız ikimizde degiliz ..hiç heveslenme
senı cok ıstedım ama bu bı gercek sen kıme cıktıysan allah rızası ıcın bana haber etsınkaydirigubbakcemile3
:) kesınlıkle sensın Şeniz

lansor yılbaşı çekilişinde sen alıyosun diye tahmin etmiştim kaydirigubbakcemile2
ama sen değilmişsin :kedi:

senı cok ıstedım ama bu bı gercek sen kıme cıktıysan allah rızası ıcın bana haber etsınkaydirigubbakcemile3

ayy canım ya çok teşekkür ederim ...çok şekersinnn...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

lansorcum canım ben mardin midyatın bi köyünde saglık evinde ebeyim köyde oturuyorum ..senağlamasenağlama

tutdururz seve seve senle uzun sure yaşadım cunku :gitme:hayatıma gırdın bı ara ılac olarak ..ınsallah kk sayesındede gırersın..
inşallahhh canım.bak sana çıkmamış olsam da hediye gibi geldi bu sözleropuyorumnanaktan
ilk 8 mart hediyemi almış oldumhihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…