hımmmm bir bakalım hiçbiryerde karşılaşmadık....evet
topiğe pek fazla uğrayamıyorum....evet
yaww benim nickim tatlı mı acabaCADIARZU
ilaç gibi hatunum demekki tatlıkaydirigubbakcemile2
benim işteeeeeeeekaydirigubbakcemile3
yahu kız bu topige bi kere gelmiş deyyyo siz hala hevesleniyonuz kızlarrr...yok işte deelsiniz nasibinizi başka kişilerde arayın...boshayallersmileboshayallersmile
yahu kız bu topige bi kere gelmiş deyyyo siz hala hevesleniyonuz kızlarrr...yok işte deelsiniz nasibinizi başka kişilerde arayın...boshayallersmileboshayallersmile
evet lansor acayip tatlı bi ilaçtır kesin sensin lansorcum kesinnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet lansor acayip tatlı bi ilaçtır kesin sensin lansorcum kesinnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
lansor bi ara benim midemii düzelten ilaçtırr hihoyyyt
sen bana gel ben senin her derdine deva olurum canım.sadece mide ne kiiiolumunekankayizsmile
lansor bi ara benim midemii düzelten ilaçtırr hihoyyyt
sen bana gel ben senin her derdine deva olurum canım.sadece mide ne kiiiolumunekankayizsmile
waşşşş işte gerçek hemşire ruhuu..canım meslektaşımm...
evet canım alanında bir numerodur kendilerii...
waşşşş işte gerçek hemşire ruhuu..canım meslektaşımm...
kıskanıyoruum ama :gitme:
neden olmasın canımŞenizbeen olabilirmiyiim kurbanın bilmiyorumkismile
senı cok ıstedım ama bu bı gercek sen kıme cıktıysan allah rızası ıcın bana haber etsınkaydirigubbakcemile3topige bi kere ugramış diyo ..
kuzu sen hergün burdasın yani bırdayız ikimizde degiliz ..hiç heveslenme
:) kesınlıkle sensın Şenizhımmmm bir bakalım hiçbiryerde karşılaşmadık....evet
topiğe pek fazla uğrayamıyorum....evet
yaww benim nickim tatlı mı acabaCADIARZU
ilaç gibi hatunum demekki tatlıkaydirigubbakcemile2
benim işteeeeeeeekaydirigubbakcemile3
neden olmasın canımŞeniz
senı cok ıstedım ama bu bı gercek sen kıme cıktıysan allah rızası ıcın bana haber etsınkaydirigubbakcemile3
:) kesınlıkle sensın Şeniz
tutdururz seve seve senle uzun sure yaşadım cunku :gitme:hayatıma gırdın bı ara ılac olarak ..ınsallah kk sayesındede gırersın..wwwoowwww ilk tahminimde tutturdum demekkkkkŞeniz
senı cok ıstedım ama bu bı gercek sen kıme cıktıysan allah rızası ıcın bana haber etsınkaydirigubbakcemile3
inşallahhh canım.bak sana çıkmamış olsam da hediye gibi geldi bu sözleropuyorumnanaktantutdururz seve seve senle uzun sure yaşadım cunku :gitme:hayatıma gırdın bı ara ılac olarak ..ınsallah kk sayesındede gırersın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?