- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
hımmmm iyi fikir ama ben bigada yaşıyorum ve buranın cevizli lokumu meşhur onu göndermeyi düşünüyorum hediyelemin yanıda canımçanakkaleye geldımkı bozcadaya gectım sınırsız tatıl yapdımkaydirigubbakcemile3
18 yasıma gırınce aılem tek yolladı cılgın tatlı ıdı kaydirigubbakcemile3sızın domates recelınız super bıde peynır helvanız kurbanına yolla kucuk bı recel bak sana fıkır olsun tatlım..
mardin çok uzak geldiyse çanakkaleye gel tatlım burada da doğurturuz seni.olmadı önce babayı buluruz sonra doğurturuzyerimseniben
gerçi ben bayağı köreldim doğum konusunda kesinlikle nalancığımın eline su dökemem ama yaparız birşeyler senin tatlı hatrın içinkaydirigubbakcemile3
lansorcum canım bende ikl atandıgımda hiç bişeyden anlamıyodum ama şimdi gevher nesibe tarzı bişey oldum sagolsunlar bütün aile planlaması yöntemlerime ragmen hepsi çatır çatır doguruyor...gerçi bende yüzde 99 koruyuculu luk ria kurbanıyım ama olsun iyikide olmuş minik kuzumm..
eee oralarda ya gevher nesibe olurdun yada florance yaniiikafamçokkarıştı benim çalıştığım köylerde millet bırak bana doğum yaptırmayı devlet hastanesine bile değil özel hastaneye gidiyorlardı doğumakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
napsam ki bende hamile kalabilmek için mi ria taktırsam acabaCADIARZU bu ara o kadar çok ria kurbanıyla karşılaştım ki:sinifsinif:
minik kuzucuğunu çokkkk öpüyorum ayrıcaopuyorumnanaktan
ayy yok burdakiler bırak özel hastaneyi devlet hastanesine bile gitmiyolar yaptıramıyacagım dogumları kendim götürüyom dolmuş parası vermemek için gitmiyolar malesef ...çok üzücü dimi..
fatanuz nasılsın cnm hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?