8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

iyi akşamlar çekiliş güzelleri..
bugün kocacımla günü birlik bir istanbul kaçamağı yaptık. ıkeadan kurbanımın hediye kutusunu aldım. eşim oturdu şimdi onu yapıyor. işe başlamak bitirmenin yarısı derler. artık içini doldurmak kaldı onun.. kurbanım şu an bunu okuyorsun ve üstüne alınmıyorsun belki ama o kutu bulacak seni :roflol:

cnm hediyemi çok merak ettim bi ara resmini eklesene olumunekankayizsmile
önceden görüyümm olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

hımmmmmm görünüşe göre bütün hediyeler speedyekaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar benim kurban yok ortalıkta ee malum o şimdi kesin koltuga yayılmış nazlanıp duruyodur...sen daha dolan ortalıkta bana niye ipucu verilmiyo ..dana ne olsun bea...

sanırsam bende kimsye çıkmadım ama ben burdan bağırmak istiyorum sen bana çıktınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn heeeeeeeeeeeeheeeee

Yok maalesef birşey yiyip içemiyorum... Çok kötüyüm üşüttüm galiba ondan da olabilirbilmiyorumkismile

Arkadaşlar çok sağolun... Ben en iyisi gidip erkenden yatayım yarına geçer herhalde...
Size iyi akşamlar...

evet bana cıkan sevgılı kurban nım..
hmm kkda cok faza konusmadım hatta hıc konusmadım bırı bu guzel cunku yenı bı dostluk baslatıcam ..onu tanıycam ..kkda hakkında hıc bılgı vermemıs sag olsun..ama azmımle hakkında herseyı ogrendım sonunda..bu topıgede bı kez ugramıs ama nıckı gıbı tatlıdır buna emınım artık:)..super hedıyesıde hazır zaten ama ustune bısıler daha eklıcem ..degısım kartlarıda ıcınde olcaktır begenmezse degıstırebılsın dıye..sımdıden hayatıma hoşgeldın tatlım dıcem ona..

been olabilirmiyiim kurbanın bilmiyorumkismile

hımmmm bir bakalım hiçbiryerde karşılaşmadık....evet
topiğe pek fazla uğrayamıyorum....evet
yaww benim nickim tatlı mı acabaCADIARZU
ilaç gibi hatunum demekki tatlıkaydirigubbakcemile2
benim işteeeeeeeekaydirigubbakcemile3

topige bi kere ugramış diyo ..
kuzu sen hergün burdasın yani bırdayız ikimizde degiliz ..hiç heveslenme

ya hayallerimii yıkmasana kızzz

kimkii şimdii sen mi ben mii :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…