• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

selam ben geldim.
herkese kocaman öpücükler!
sanırım çekilişi erkene almışsınız. bana özel mesaj gelmiş ama 2 hafta izinli olduğum için ve evde pc olmadığından mesajı ancak bugün gördüm. ben çekilişe dahil edilmedim mi?
songül hanıma çeklişe kesin katılacağımı ancak izinli olduğum için son gelişmelerden haberdar olamadım. çekiliş 12 sinde olacaktı ve 8-12 arası kesin katlım için mesaj atılacaktı?
ben çekiliş dışı mı kaldım şimdi :(

selam ben geldim.
herkese kocaman öpücükler!
sanırım çekilişi erkene almışsınız. bana özel mesaj gelmiş ama 2 hafta izinli olduğum için ve evde pc olmadığından mesajı ancak bugün gördüm. ben çekilişe dahil edilmedim mi?
songül hanıma çeklişe kesin katılacağımı ancak izinli olduğum için son gelişmelerden haberdar olamadım. çekiliş 12 sinde olacaktı ve 8-12 arası kesin katlım için mesaj atılacaktı?
ben çekiliş dışı mı kaldım şimdi :(

evt canım çekiliş dışı kaldın ne yazık ki
songül abla çekiliş yapacağı gün aramış sizi verdiğiniz numaradan ama cevap alamamış
özel mesajda gönderdik onlarada cevap gelmeyince ne yazık ki çıktınız listeden
ama katılmak isteyen başkalarıda var belki ek bi çekiliş daha olur

evt canım çekiliş dışı kaldın ne yazık ki
songül abla çekiliş yapacağı gün aramış sizi verdiğiniz numaradan ama cevap alamamış
özel mesajda gönderdik onlarada cevap gelmeyince ne yazık ki çıktınız listeden
ama katılmak isteyen başkalarıda var belki ek bi çekiliş daha olur

telefonum çaldı ama otobüste olduğum için açamadım. kontürüm olmadığından geriye dönemedim. keşke mesaj filan yazılsaydı bir şekilde arardım. numarayı tanımadığımdan yalnış arama diye düşündüm. evde bilgisayarım yoktu. tatile çıkmadan kesin katılacağımı söylemiştim. ek çekiliş olursa iyi olur.
valla üzüldüm doğrusu. ilk kez katılıyorum yılbaşında olmamıştı. olmazsa bir daha bu tür çekilişlerde olmayacağım
.

Arkadaşlar Hemen hemen herkez kendini tanıttı ama Lütfen eksiksiz olsun.
Hatta son iç çamaşırı+beden+ falan bunları da ekleyelim opuyorumnanaktan

birde kısacık yazan arkadaslar lütfen biraz daha geniş yazın
ne alırsan al kabulum diyip kestirmeyin yaa sonra bütün heryeri dört dönüyorum omu bumu şumu olsun diye

çekiliş kaçıranlar çekilişe katılmak isteyenler varsa özelden mesaj atsınlar bana onlara ek bir çekiliş yapalım kimse üzülmesin
yarın sabaha kadar bekliyorum mesajlarınızı

ecem melodiye sordunmu o kacırdıgı için üzülmüştü biri daha vardı ama adını unuttum onun

Arkadaşlar diğer sayfalarda o kadar çok sordumki,
bize dönmeyen arkadaşlardan haber var mı diye,
ama 2 sinden haber geldi,ecemle de konuştuk,
yedek çekiliş yapacağım,inanın çok üzülüyorum böyle
isteyipte katılmayanlar olunca,aslında hepimiz üzülüyoruz...
neyse katılacaklar eceme bildirsin,lütfen banada özelden:

adı-soyadı:
adres:
telefon:
üye nicki:

bu bilgileri ulaştırsınlar..
hadi bakalım daha vaktimiz var nasılsa...

ben bilgilerimi yeniden gönderdim katılıyorum. ek çekiliş olmasa çok üzülecektim. her dışarıya çıktığımda hediye bakıyordum.
geçmiş sayfalara bakamadım. değişiklik var mı?
pembe don alıyoruz değil mi?

ben bilgilerimi yeniden gönderdim katılıyorum. ek çekiliş olmasa çok üzülecektim. her dışarıya çıktığımda hediye bakıyordum.
geçmiş sayfalara bakamadım. değişiklik var mı?
pembe don alıyoruz değil mi?

şimdilik bi değişiklik yok canım 22 sinde göndermeye başlıcaz ve tabii ki pembe don :lepi:

songülcüm ek çekiliş ne zaman olacak acep?

canım yarın en geç çarşamba yapıcaz ek çekilişi ki sizinde hediye seçmeye vaktiniz kalsın

nice-day.gif

Back