8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çekilişi ve İşte Hediyelerimiz.....

hediyelerinizi güle güle kullanın kızlar hepsi çoook güzel görünüyorboshayallersmile...bana yollayan arkadasım dün beni aradı dün yollamış bugun gelir sanırım hediye kim oldugunu söylemedi çoook merak ediyorumopuyorumnanaktan

bijom canlarım çok nefis şeyler seçmiş güle güle kullan canım terliklerine bayıldım özellikle kokoş kokoş.. iyi ve sağlıklı günlerde kullan inşallah..

canım resimler gözükmüyo tekrar yüklesen

nilüfer ve bijoux hediyeler çok hoş.
güle güle kullanın.

şimdi gördüm canım
iyi günlerde kullann

bijom canlarım çok nefis şeyler seçmiş güle güle kullan canım terliklerine bayıldım özellikle kokoş kokoş.. iyi ve sağlıklı günlerde kullan inşallah..

bijoux ayy bayıldım hediyelerine canım güle güle kullan pembiş pembiş süperler süperlerrr

çoook teşekkürler opuyorumnanaktan
ben de çok beğendim hepsini :lepi:

hediyesini almış olan tüm arkadaşlar(ve ben) hepsi çok hoşlar güle güle kullanın. bende akşama ekleyeceğim moonrose dan gelen cicilerimi:)

bijoxum güle güle kullan cannnıım bebek yaparken giy diye seçtim seksi seksii ama hamilelik testi koymayı unutmuşum pardon)))hediyen eksiiiik acaba ben mi koymayı unuutum herke pembe don muhabbeti yapıyordu bende dedim ki benim kurbaniyemin başı kel mi bende alırım pembe kilot onu koymamaış mıyım acabaa...bilmiyorumkismile

kızlar hediyeler süper güle güle kullanın

valla tam amacına uygun şeyler olmuş çok zevkliymişsin.. hepsi tam bana göre aklinialirimsmile
canım içinden pembe çamaşır çıkmadı, tekrar tekrar baktım ama yok :1no2:

nasııll aaaaa???burdaki poşetlerime bir daha bakayım acaba resmini koymaya mı utandı diye düşündüm bende...

heralde terlikleri aldığım yerde kaldıı oraya gidip bakayım onu ulaştırmam lazım pardon ya burda da yokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…