- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offffff resim yükleme siteleriyle sorun yaşıyorum,sinir oldum
Hızlıresimden dene canım.
egem abla , kaliste güzel günlerde kullanın hediyelerinizi.inşallah 38 bedene düşersinde kullanırsın hediyelerini kaliste ne diyeyim bende iki çekilişdir lütfen kıyafet seçmeyin diyorum kıyafet geliyor, kırmızı pembiş don istiyorum diyorum gelmiyor.oluyor yani böyle aksilikler.olsun boşver sağlık olsun arkadaşım.
kandiliniz şimdiden mübarek olsun
kalişim güzel günlerde kullan hediylerini....
olur böyle ufak aksaklıklar yorma tatlı canını güzelim
38 e düşebileceğimi sanmıyorum delikafaduldendelikafadulden saklayacağım aı olarak ne yapayım boshayallersmile 20 yaşında kızım var 38 beden ama ona bile olmadı :kedi: üzüldüm hani boş yere almış oldu kızcağız ne diyim :çok üzgünüm:
pembe don ben de istemiştim sen bana al yolla ben de sana yollıyım kaydirigubbakcemile3
o siteyide denedim olmuyor sinir oldumkafamçokkarıştı
çok güzel bir fikir tabiki olur :lepi:
ben pembiş don yolladım ama bakıyorumda çoğu kişi yollamamış sanırım. pembiş don almayanlar arasında da bir çekiliş mi yapsak acaba aklinialirimsmile tabi benim size alacağım kesin de
adresi veriyorum xxxxxxx :roflol::roflol: canım benim yaaa istedğin don olsun beden söyle bak az sonra çıkacağım hemen yollıyım Şeniz