Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
citol çok güzeller ya
iyi günlerde kullanın inşş
birde benim hediyelerime çok diyolardı
az bile kaldı ya benim hediyelerim
senin hediyelerin mi??
gönderdiklerin mi???
hani hediyen daha gelmedi deeeee laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
canım begenmene çok sevindim inşallah bedenleride tutar donunu kızım seçti çok kokoş onun seçimini aldım bende...güle güle kullan canım hepsini...Kızlarr okuldan geldim,kapının kenarında duran paket hiç mi hiç dikkatimi çekmedi.Su içmeye gittim bir baktım bir paket.Hemen aldığım gibi odama.Ve hemen isme baktım,Diler.Diyarbakırdan geliyor hediyelerim.
Açarken makasla heyecandan kabı da yırttım
Bunu da ilk çikolata sandım.Meğer onun kadar lezzetli bir şeymişşş
Bir de donum var ama onu koymadım,onu ayrıca beğendim
Yollayan arkadaşım,Rüyanaz'a binlerce kez teşekkür ediyorum hepsi tam istediğim ve tam tarzım olan şeylerdi çok beğendim bundan daha güzel bir paket olamazdı :)
mucux balım sana göndeririz inşallah...maixx çok güzel canım hediyelerin iyi günlerde kullan ama ben far paletine bittim
rüyanazz bende istiyorum aynısından
kullan canım benim de aynısı var kendim kullanıyorum ve çok güsel renkleri o yüzden sanada alayım dedim sürdükçe beni hatırla...Teşekkürler kızlar onu görünce ben de bittim kullanmaya kıyamam ki ben şimdi onuu bilmiyorumkismile
inşallah canım çekiş olcagı zaman songül ablaya yazı yazın bana rüyanaz çıksın die yollarımben....maix güle güle kullan cnm çok güzel hediyelerin far paletin süper yaaaa rüyanaz ne olur banada
maix far setine bayıldım güle güle kullan
rüyanaz zevkli arkadasım benim cok güzel seyler almıssın
hepsi çok güzel hediyeler,güle güle kullanın arkadaşlar...
ayy benim hediyem acaba yerine ulaştı mı..
ve bana yollanan hediye hala gelmedi,meraktan ölücemmmm
valla bu kadar olurduu çok saoll begendim sevindim bennherkesler güle güle kullansın hediyelerini citolüm çok düşündüm ama ancak bu kadar yapabildim kendinden hiç bahsetmediğin için nerdeyse yazdıklarından bukadar oldu eşin fundukları yesin bsakın sen yeme bak ona göre
çikolata kız bir şarkı patlat da dinleyelim hadi... kaydirigubbakcemile5