8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çekilişi ve İşte Hediyelerimiz.....

evett kızlar kurstan geldim direk basına oturdum pcnin
ggırly arkadasımızın bana aldıgı hediyeler
dus jelim pembiş fırfırlı donum(ki bunu cok istemiştim tamda istedigim gibi)
kitap okumayı severim demiştim kitabım dergim filmim
ve o posetli cdlerde sex and sity dizisiymiş bunada cok sevindim
makyaj cantası hele tam benlik

Eklentiler

• $230220101010.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $230220101011.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $230220101015.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $230220101013.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 39
birde mügecik yani şimdiki adıyla ameliee arkadasımda kurbanı konusunda yardımcı oldugum için(kurbanı yan bürodan yakın arkadasımdı)onun kutusu içinde tesekkür amaclı banada cok hos bir cerceve ve suan cok severek kullandıgım bir notluk yollamıs canım benm düsünceli arkadasım cok tesekkür ederim olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $230220101014.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 37

güle güle kullan canım benim ne demek...Ben teşekkür ederim beni aradığınız için,sesinizi duymak çok iyi geldi bana olumunekankayizsmile

Hediyelerini alan tüm arkadaşlar güle güle kullansınlar..
darısı benim başıma inşallah... :Saruboceq:

senin sesini duymakda cok güzelde
ah bide vodofone yada avean olsa daha süper olurdu
sürekli aradım ozaman ben seni
ama bundan sonra benden kurtulusun yok bilesin aklinialirimsmile:icecream:

sağol Livcim.
Kızlar bugün yollayamadım derslerim var.Gerçi yarın da var ama araya sıkıştırıcam :)

sağol canım kezide beğenmiş çok sevindim bende.

evet canım çok beğendm hediyelerimi teşekkür ederim tekrar sesini duymakta çok güzeldi çok içten ve canayakınsın opuyorumnanaktan hediyelerimi benim yerime eklediğin içinde çok teşekkür ederim...
teşekkür ederim hepinize tam iyileşemedim ama iş yoğunluğundan kurtuldum enazından bu akşam itibariyle sempatiksalakcinni
aranıza katılamadım malesef ama mügecimle (ameliee)tanışmış oldum k.k sayesinde çok mutluyum oyüzden opuyorumnanaktan
bu arada pamuğumdan da haberlerinizi alıyodum sağolsun şekerim fırsat oldukça bana anlatıyodu ben giremiyorum diye zemuszemus
bende dün gönderdim hediyelerimi kurbanıma inş. beğenir bugün ulaşmadıysa yarın ulaşır mutlaka...

senin gibi tatlı birini aramadan olmazdı canım bulduğum ilk fırsatta aradım hediyelerimi aldığım anda aramak isterdim ama malesef arayamadım...
inş. senin hediyelerinde bi an önce gelirde en az sende benim mutlu olduğum kadar mutlu olursun bu arada notlarında çok güzeldi teşekkür ederim tekrardan canım opuyorumnanaktan

kızlar hediyeleri güle güle kullanın,hepsi çok güzel,
bende cicilerimi yarın ekleyeceğimzemuszemus

Sevgili Livden aldığım hediyeler..

Kendisine teşekkür etmek için aradım ama meşguldü sanırım sonrada geri dönmedi isterdim ki hevesle aramam bir sonuç versin ama benim şansımdan sanırım bu, yılbaşındada hediye yolladığım kişi bir kez geri dönmedi ne buradan ne telefonla bu da beni çok üzmüştü şimdide o kadar özendiğim halde bir teşekkür bile edemedim şansım sanırım bu..

Bir de Livden özür dileyerek bir şey söylemek istiyorum kıyafet riskli iş arkadaşlar 42 beden olarak belirttim fakat gelen hediyemden birisi 36-38 beden arası bu yüzden tekrar teşekkür ediyorum giyemiyecek olsamda saklayacağım ...

eh kallisim sen söylemiştin bedenini 42 diye yanlış mı hatırlıyorum. 36 nerde 42 nerde. niye böyle oldu ki :bbo: ayrıca sürekli diyet bölümündesin liv cim mesajlarına bakmadı heralde. o şekerler çikolatalar :uhm: güle güle sakla hepsini ne diyelim..

boshayallersmile

Sağol bijom...

Hediyesi gelen herkes güle güle kullansın arkadaşlar herkesin hediyeleri çok hoşolumunekankayizsmile

sevgili azelya55 in bana gönderdiği hediyeler
çok şık bir eşarp,çok beğendim bugün hemen kullanacağım

hep almak istediğim ama bir türlü alamadığım hayalet tuzluklarım

güzel kahvaltılıklarım

çok şık kahve fincanlarım

ve zayıflama cd im

ayrıca güzel mektubun için teşekkür ederim canım
resimler çok net değil kusra bakmayın

Son düzenleme:
kalişim güzel günlerde kullan hediylerini....
olur böyle ufak aksaklıklar yorma tatlı canını güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…