8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çekilişi ve İşte Hediyelerimiz.....

citol çok güzeller ya
iyi günlerde kullanın inşş

birde benim hediyelerime çok diyolardı
az bile kaldı ya benim hediyelerim

citol çok güzeller ya
iyi günlerde kullanın inşş

birde benim hediyelerime çok diyolardı
az bile kaldı ya benim hediyelerim

senin hediyelerin mi??
gönderdiklerin mi???
hani hediyen daha gelmedi deeeee
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

kızlar hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın
inşallah 2 saate kadar bende göreceğim

sevgılı ılke..
oglen dısarda ıdım ve saat 2 de arkadasım aradı kargon geldı dıye..
hemen ustundekı numarayı ıstedım..kımden dıye meraklıydım..hedıyelerı acmadan teşekkur mesajı attım..ve ardından ılke aradı..geldıgını bıldırdık telde okadar ıcne narın bı sesle konusmak super gedı..
az once ısa paketımı aldım ve gozlerım yaşardı okadar kıymetlı degerlı hedıyeler yollamıssınkı gozlerım yaşardı..
helekı paketın ıcındekı kopukler ınce dusuncelı notlar..agladım cunku hayatım boyunca ıkıncı defa bukadar kıymetlı degerlı hedıyeler aldım..benım ıcın anlamı okadar buyukkı sevgılı ılke cım..
ama bunları kabul etmekde zorlandım..cunku degerlerı maddı taamam ama manevı degerlerının altından kalkamıycam yolladıgın adrese hafta ıcınde bı paket gelıcek onlarda benden sana olcak..
cok şık sıyah bı canta ..ıcınde ıse gozlerımı dolduran bı not:)..
el emegı harıka bı şal krem resngı ceyızımın baş koşesınde yerı oldu..
yumurtalıklı takı kutusu hayatımın en degerlı yuzugunu ıcınde saklıycam..
balıkesıre ozgu kolanya ıse bayıldım bıttım resmen..hedıyeyı acarkende kokusu yayıldı heryere..
sıgaralık ıse cantamdan cıkmıycak cakmaklıgı ıle..
anahtalık ıse camlardan yapılmjıs sahane..evımın anahtarını takıcam....
ve benım hayatım boyunca saklıycam notlar..ılke cım ıstanbulda her daım bı dostun var..cunku okadar ınce ve narın sınkı..pazartesı sana dua etmısdım ve anıden hedıyelerını gorunce gozlerımde yaşlar bırıkdı..suana kadar kkdakı gercekdende en guzel paket dı bu ....

herkesler güle güle kullansın hediyelerini citolüm çok düşündüm ama ancak bu kadar yapabildim kendinden hiç bahsetmediğin için nerdeyse yazdıklarından bukadar oldu eşin fundukları yesin bsakın sen yeme bak ona göre

canım begenmene çok sevindim inşallah bedenleride tutar donunu kızım seçti çok kokoş onun seçimini aldım bende...güle güle kullan canım hepsini...
maixx çok güzel canım hediyelerin iyi günlerde kullan ama ben far paletine bittim
rüyanazz bende istiyorum aynısından
mucux balım sana göndeririz inşallah...
Teşekkürler kızlar onu görünce ben de bittim kullanmaya kıyamam ki ben şimdi onuu bilmiyorumkismile
kullan canım benim de aynısı var kendim kullanıyorum ve çok güsel renkleri o yüzden sanada alayım dedim sürdükçe beni hatırla...
maix güle güle kullan cnm çok güzel hediyelerin far paletin süper yaaaa rüyanaz ne olur banada
inşallah canım çekiş olcagı zaman songül ablaya yazı yazın bana rüyanaz çıksın die yollarımben....
maix far setine bayıldım güle güle kullan
rüyanaz zevkli arkadasım benim cok güzel seyler almıssın

canım benim sende öyle şeyler göndermiştin bana yılbaşında unuttun mu çok güseldi hepsi...

rüyanaz beni iyice heveslendirdin kız,hediye yollayacağım arkadaşın hediyelerine daha bir özenicem

hepsi çok güzel hediyeler,güle güle kullanın arkadaşlar...
ayy benim hediyem acaba yerine ulaştı mı..
ve bana yollanan hediye hala gelmedi,meraktan ölücemmmm

valla bu kadar olurduu çok saoll begendim sevindim benn
darısı diger arkadaşlaraa
bu ara eşim fındıgaa bayıldı öldüü
hemen arkaasındn internet sitesini buldu
ara iste diyo deli ya
bende yedimm valla
kızlara daha rapor vercem sempatiksalakcinni
çikolata kız bir şarkı patlat da dinleyelim hadi... kaydirigubbakcemile5

ben de isterim :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…