ben geldiimmmmmmmgerçi 3 gündüğr yokum nerdeyse pek giren de olmamış nerelerdesiniz yahuuu eveett evett bize hep çekiliş lazım yoksa kimselerin gelecegi yok burayaa
öncelikle zeyy cigime hayırlı uğurlu olsun diyirıummmeneemmm topikte bebişler çoğalıyor yaşasıınnnn darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallahh
benim telefon da bugun uğradım tamirciye, telefon açılmış, yani tamir edilmeme gibi bir durumu yokbikaç ufak işlemi kalmış ya bu akşam yada yarın tamamen bitecek ben de alacagım umarım gerçi kaç para tutacagına dair hiç bi fikrim yok, umarım çok olmaz da bikaç gün bekletmek zorunda kalmam :18::18:
heeyyy topiğe uğramayanlarr rapor verinn neredesiniizzzzzzz
Selam herkese :))
Zeyy çok sevindim :) kucağına aldığın günleri de gör inş
Allah bize de nasip etsin inş
ben bir dahaki çekilişe katılamıcam galiba bu gidişle,iş yerinde giremiyorum nete pek
hoşgeldin canımm
yaa hemen katılamayacagım demeeakşamları falan girersin, musait olunca girersin, hem biz seni tanıyoruz zaten ihmal etmeyecegini de biliriz sen de fırsat buldukça girer bizi bi yoklarsın olmaz mıı
günaydın kızlarr çok sağolun darısı isteyen herkesin başına inşallah hayırlısıyla
yaaaaaaa bitter katıl yaa böyle güzeldi bizim grubumuzzzz
akşamları girer iki kelime yazarsın nolcakkkiiiii
günaydın kızlarr çok sağolun darısı isteyen herkesin başına inşallah hayırlısıyla
zeynep cim çok sevindim senin adına allahım tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla darısı true nin başına inşallah tabi tüm isteyenlere rabbim nasip etsin
Hediyeleri gelen arkadaşlar,güle güle iyi günlerde kullanın inşallah cicilerinizi.
Katillerinizin de keselerine bereket.
hoş buldum nazım :)
tamam öyle yaparım artık :) katılırsam mutlaka gelirim ihmal etmem ama takip olayını kaçırırım o zaman da eğlenceli olmaz gibime geliyor.bakalım nasip daha var dimi? sen bana haber verirsin olmazsa
günaydın herkese
Selam kızlar
Nabersiniz görüşmeyeli, hepimiz vefasız çıktık valla..
kendi adına konuş
herkese günaydıınnnnn
eğerr bugunde buralara uğramayan olursa yarından itibaren takıldıgınız diğer topikleri basmak zorunda kalacagım sevgili arkadaşlarıımmm
nurdanım ben de eşlik edicem sana topik baskınlarında
Selam kızlar
Nabersiniz görüşmeyeli, hepimiz vefasız çıktık valla..
geldik geldikkknaber ?
geldim bendenasılsınız şekerler
bir araya gelmemiz için yazın yavaş yavaş yaklaşması, işlerimizin durgunlaşması ve yaza merhaba çekilişi yapmamız lazım galiba
gel özgemm beraber yapalım baskın ı böye olmuyor vallaa
heehh baskın var deyince ne de güzel toplaşmalar olduuhadi bakalım devamını bekliyoruz hatunlar
bu arada kızlar hala hediyesini almayan yok dimi yaa, herkes kavuştu artık
herkese günaydıınnnnn
eğerr bugunde buralara uğramayan olursa yarından itibaren takıldıgınız diğer topikleri basmak zorunda kalacagım sevgili arkadaşlarıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?