8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

kendi adına konuş :KK47: :KK9: :KK9:

gel özgemm beraber yapalım baskın ı böye olmuyor vallaa :KK47::KK47:

heehh baskın var deyince ne de güzel toplaşmalar olduu :KK1::KK1: hadi bakalım devamını bekliyoruz hatunlar :KK76::KK76:

bu arada kızlar hala hediyesini almayan yok dimi yaa, herkes kavuştu artık :KK34:

ben burdayım esas siz vefasız çıktınızzz :KK35:

Haklısınız kızlar :26: Benim de yoğunluklarım vardı ondan hiç şey yapamadım :26:

Keyifler yerinde bakıyorum da :nazar::nazar::nazar:

pazar akşamı seveyim olma mı bebişimm :KK1::KK1:

hadi sen annesin diye azıcık torpillisin sana o kadar büyük baskın yapmam küçük baskın yaparım :emir_bebek:

sen de bizden sayılırsın artık zaten :KK1: amaa kaytarmak yokk :KK47::KK33:

olsun sen yap yeterki nazım benim :KK16::KK16: haftaya olmadı sonraki hafta Elif Nisa'ma kavuşucam kısmetse :KK16::KK16::KK16::KK16: doğum yapacağım zaman ve yaptıktan sonra sizede haber veririm :KK54::KK54::KK54:

olsun sen yap yeterki nazım benim :KK16::KK16: haftaya olmadı sonraki hafta Elif Nisa'ma kavuşucam kısmetse :KK16::KK16::KK16::KK16: doğum yapacağım zaman ve yaptıktan sonra sizede haber veririm :KK54::KK54::KK54:

25 mart diye aklımda kalmıştı galiba canım, değişmedi değil mi :KK34: ayy az kalmışş, teyzemin son günlerinde resmen bebek kucagında oturuyor gibiydi senin de öyle mi :KK1::KK1:

25 mart diye aklımda kalmıştı galiba canım, değişmedi değil mi :KK34: ayy az kalmışş, teyzemin son günlerinde resmen bebek kucagında oturuyor gibiydi senin de öyle mi :KK1::KK1:

yok doğru hatırlıyosun canım 25 mart ama erkende gelebilir yaramazım :KK16::KK16::KK16::KK16: çok zorlanıyorum artık zaman yaklaştıkça canım ya en büyük sorunum şuan uyku uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum çok zorlanmaya başladım artık demişlerdi sona yaklaştıkça çok ağırlaşırsın diye ama bu kadra beklemiyodum :KK1::KK1::KK1:

yok doğru hatırlıyosun canım 25 mart ama erkende gelebilir yaramazım :KK16::KK16::KK16::KK16: çok zorlanıyorum artık zaman yaklaştıkça canım ya en büyük sorunum şuan uyku uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum çok zorlanmaya başladım artık demişlerdi sona yaklaştıkça çok ağırlaşırsın diye ama bu kadra beklemiyodum :KK1::KK1::KK1:

hadi hayırlısı olsun canım rabbim her daim yüzünü güldürsün inşallah :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

oturarak uyuyordu teyzem sen de öyle mi denesen acaba canım :44: gerçi eminim hepsini denemişsindir benimki de boş laf işte :KK37: ama az kamış azz, gelsin elif nisa mmm daa bi görelim güzel yüzünüü :KK16::KK16:

aminn umranımm hepimizi hep güldürsün inşallah Rabbimm :KK16::KK16:

oturarak uyuyordu teyzem sen de öyle mi denesen acaba canım :44: gerçi eminim hepsini denemişsindir benimki de boş laf işte :KK37: ama az kamış azz, gelsin elif nisa mmm daa bi görelim güzel yüzünüü :KK16::KK16:

aminn umranımm hepimizi hep güldürsün inşallah Rabbimm :KK16::KK16:

sağol canım desteğin için ama yapmadığım hiç birşey kalmadı bazen çekyatta oturduğum yerde uyuya kalıyorum ve boynum ağrıyınca uyanıyorum :KK1::KK1::KK1:oyyy teyzesi bi doğsun hemen paylaşıcam resmini sizlerle hayırlısı ile :KK16::KK16: amin inşallah canım:KK34::KK34:

sağol canım desteğin için ama yapmadığım hiç birşey kalmadı bazen çekyatta oturduğum yerde uyuya kalıyorum ve boynum ağrıyınca uyanıyorum :KK1::KK1::KK1:oyyy teyzesi bi doğsun hemen paylaşıcam resmini sizlerle hayırlısı ile :KK16::KK16: amin inşallah canım:KK34::KK34:

10 gün kalmış canım azcık daha sabredeceksin o zaman :44: güzellikleriyle gelir mutlaka elif nidsa cımm o zaman geçer bu uykusuzlugun yorgunlugun :KK16::KK16:

Bu senenin sonunda düşünüyoruz sözde canım ama kısmet.. Gelin ata binmiş ya nasip demiş..

hayırlısı olsun inşallah canım benim :nazar: valla biz aylardır sürekli bi tarih koymaya çalışıyorduk, bu sefer kesin koyduk gibi ama söz konusu 2 tane ikizler burcu olunca her an herşey olabilir diye de korkmuyor değilim :KK33:

X