- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
sen sabredeceksin biraz daha cezalısın
beklioreeee bak gelin diosun çağrı yapıosun hemen burdayımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen sabredeceksin biraz daha cezalısın
nazz akşam sevsene beni
beklioreeee bak gelin diosun çağrı yapıosun hemen burdayımm
Selam kızlar
Nabersiniz görüşmeyeli, hepimiz vefasız çıktık valla..
kendi adına konuş
gel özgemm beraber yapalım baskın ı böye olmuyor vallaa
heehh baskın var deyince ne de güzel toplaşmalar olduu hadi bakalım devamını bekliyoruz hatunlar
bu arada kızlar hala hediyesini almayan yok dimi yaa, herkes kavuştu artık
ben burdayım esas siz vefasız çıktınızzz
Haklısınız kızlar :26: Benim de yoğunluklarım vardı ondan hiç şey yapamadım :26:
Keyifler yerinde bakıyorum da
valla sebebini bilmedigim bir neşem var Rabbim bozmasın
gerçi nişan tarihini belirledik diye de olabilir bu neşe
wayyyy hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :123:
Oooooo süper şahane bir haber
Hayırlı olsun tatlım allah tamamına erdirir inşallah
Darısı benim başıma
pazar akşamı seveyim olma mı bebişimm
hadi sen annesin diye azıcık torpillisin sana o kadar büyük baskın yapmam küçük baskın yaparım
sen de bizden sayılırsın artık zaten amaa kaytarmak yokk
olsun sen yap yeterki nazım benim haftaya olmadı sonraki hafta Elif Nisa'ma kavuşucam kısmetse doğum yapacağım zaman ve yaptıktan sonra sizede haber veririm
hayırlısı olsun nazım hakkınız da:81::81::81::81::81: tarih ne zaman
25 mart diye aklımda kalmıştı galiba canım, değişmedi değil mi ayy az kalmışş, teyzemin son günlerinde resmen bebek kucagında oturuyor gibiydi senin de öyle mi
21 haziran da tanışma, 28 haziran da söz ve nişan canım ramazan girmeden bi çırpıda halledecegiz inşallah
yok doğru hatırlıyosun canım 25 mart ama erkende gelebilir yaramazım çok zorlanıyorum artık zaman yaklaştıkça canım ya en büyük sorunum şuan uyku uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum çok zorlanmaya başladım artık demişlerdi sona yaklaştıkça çok ağırlaşırsın diye ama bu kadra beklemiyodum
hadi hayırlısı olsun canım rabbim her daim yüzünü güldürsün inşallah
oturarak uyuyordu teyzem sen de öyle mi denesen acaba canım :44: gerçi eminim hepsini denemişsindir benimki de boş laf işte ama az kamış azz, gelsin elif nisa mmm daa bi görelim güzel yüzünüü
aminn umranımm hepimizi hep güldürsün inşallah Rabbimm
sağol canım desteğin için ama yapmadığım hiç birşey kalmadı bazen çekyatta oturduğum yerde uyuya kalıyorum ve boynum ağrıyınca uyanıyorum oyyy teyzesi bi doğsun hemen paylaşıcam resmini sizlerle hayırlısı ile amin inşallah canım
10 gün kalmış canım azcık daha sabredeceksin o zaman :44: güzellikleriyle gelir mutlaka elif nidsa cımm o zaman geçer bu uykusuzlugun yorgunlugun
amin taze annecik
amin canım inşallahh
siz ne zaman düşünüyorsunuz yok mu bir tarih aklınızda
Bu senenin sonunda düşünüyoruz sözde canım ama kısmet.. Gelin ata binmiş ya nasip demiş..