8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

yok yok olurmu aaa hiç öle şeyler yapmam ben
nişanın hayırlı olsun canım düğün ne zamana

yok yok olurmu aaa hiç öle şeyler yapmam ben
nişanın hayırlı olsun canım düğün ne zamana

yapmazsın yapmazsın anladım ben zaten

teşekkür ederim canım güzel dileğin için düğün kısmetse ekim yada kasımda, 1 senede ancak söz tarihini belirledik düğün içinde o kadar beklemeyiz inşallahh

inşallah fazla uzamaz ben pek uzamasından yana değilimde
başımdan geçti biliorum durumu çönkööö
sizin için hayırlı güzel bi zamanda olur inşallah canım
yaş kaç bu arada ?:26:

inşallah fazla uzamaz ben pek uzamasından yana değilimde
başımdan geçti biliorum durumu çönkööö
sizin için hayırlı güzel bi zamanda olur inşallah canım
yaş kaç bu arada ?:26:

daha önce 2 sene nişanlı kalıp düğünden 6 ay önce nişanı bozulan biri var karşında canım yaa, hiiçç istemiyorum uzamasını hem de hiçç zaten ekimden önce düğün olamayacagı için söz nişan tarihi haziranda oluyor, yoksa şimdiye kadar kesin yapardık biz sözü ama ben hiç istemedim tam olarak bütün şartlar saglanmadan söz olmasını, ailelerin tanışmasını falan ee şimdi onun işi hazır, benm de hazır sayılır. haziran sonuna kadar iyice netleşecek, engel kalmamış olacak yani kasımdan sonraya sarkacak olursa düğün bayaa büyük bozuşuruz yanii mustakbel kocamla

bu arada canım benm yaş 28.5, sevgiliminki de 27.5 benden küçük çııtırı kaptım ben

cnm hayırlısı olsunçok sevindim senin adına inş herşey planladığınız gibi olurbenimde eşim benden 1,5 yaş küçükzengin olursunuz diyorlar bakalım olacakmıyız

cnm hayırlısı olsunçok sevindim senin adına inş herşey planladığınız gibi olurbenimde eşim benden 1,5 yaş küçükzengin olursunuz diyorlar bakalım olacakmıyız

bizde de tam 1 yıl 13 gün var bakalım zengin olursak güzel olur haa

güzel dileklerin için de teşekkür ediyorum canımm inşallah planladıgımız gibi olur bakalım benm sevgilim baya garantici bir adamdır, kafasında herşeyi düşünmeden bi laf etmez kolay kolay, bu kadar net konuştuguna göre Rabbim de aksilik vermezse olur diye düşünüyorum bakalım inşallah

gerçi ben daha evlilik teklifi almadım yaa bu acelem nee

valla bende evlilik teklifi almadım ama bir bakmışım nişanlanmışız evlenmişizsu akar yolunu bulur derler ya olacağı varsa inan önündeki engeller bir bir kalkıyor rabbim yuva yapana yardım ediyor gerçekten

ayy canım benimm yaa herşeyn hayırlısı gerçekten hayırlı olsa zaten öyle bir olay olmazdı öyle düşün rabbim gönlünüze göre versin inşallah bende söz attım anlıorum yani seni ama karşına yeniden çıkmış gönlüne hitap eden birisi ne güzel ben daha bulamadım mayısta 1 yıl olucak biteli
neysemm dert yanmıyım akşam akşam işten çıkıorum şimdikk öptümm çokkk görüşmek üzereeee

valla ilk nişanımda teklif falan yoktu hep uyuttu beni edecem teklif edecem diee, ben nişanlandım parmagımda bi alyans vardı tek taşım yoktu düşün yanii bu sefer yok öyle bi dünyaaa o koca kafasını çalıştırıp teklif de bulunacak bana, kopartırım valla kafasını

gerçi dedim ben ona daha bana evlenme teklif edeceksin çok işin var die o da geregi neyse yaparız dedi çok romantiktir kendisi bana bi parfum almış verme şeklini görsen oturur aglarsın benim kadersizliğime ama seviyorum işte napayımm

bizim maddi sıkıntımız çok yok, ailelerde biraz birikim var çünkü. biraz da biz borç altına girip yapacaz artık, Rabbime güveniyorum bende, sıkıştıgımız zamanlarda o yardım edecektir mutlaka

aaaa gamzoş senin kocan küçük mü senden çok şaşırdımmm
çünkü sen yanında çok çıtı pıtı duruyon

benim koca da benden 11 gün büyük sadece

ben ayrıldıktan 2 yıl sonra buldum yeniden gönlüme girebilecek birini canım benim hem de düşün ki şu anki sevgilim benm 7 yıl önceki sevgilim Allah bizim bildigimizden daha fazlaısnı bilip bizim için bişeyler hazırlıyor işte, biz de o rolleri oynuyoruz sanırım senin için de doğru kişi her kimse çıkar mutaka hem bişey bittiyse mutlaka sebebi vardır yaa, sen de söz den dönmüşsün, mutlaka sebebin vardır en iyisi olmuştur senin için

hadi bakalım sana iyi akşamlar, görüşürüzzz öptüümmm

aaaa gamzoş senin kocan küçük mü senden çok şaşırdımmm
çünkü sen yanında çok çıtı pıtı duruyon

benim koca da benden 11 gün büyük sadece

cnm hiç sorma biz sevgili olduğumuzda öğrendim eşimin yaşını89luyum diyince çok şaşırmıştımoysa o zamanlar 28-29 gösteriyordubenimde 87li olduğumu öğrenince o çok şaşırmıştı ama aşk işte yaşa bakmıyor

ama ne sen 87 li gösteriyon ne de eşin 89 lu o nedenle gayet uyumlusunuz bence
Allah mutluluğunuzu artırsın

cnm benim evlenmeyi düşündüğüm ilk adam eşimdi dolayısıyla acemiydim sen akıllanmışsın yaptır valla herşeyi isteşimdiki aklım olsa ben de isterdim ama aşk gözümü kör etti

cnm benim evlenmeyi düşündüğüm ilk adam eşimdi dolayısıyla acemiydim sen akıllanmışsın yaptır valla herşeyi isteşimdiki aklım olsa ben de isterdim ama aşk gözümü kör etti

bu sefer izin vermiyorum ben kendime evlendikten sonra kör olurum evlenmeden olmayacagım iştee aslında bazen haksızlık da yapıyormuşum gibi geliyor ama bi kere canım çok yandı bi kere daha yanmamalı o kadar, hem evlenelim de kör oluruz sorun değil, güzel olsun herşey yeter ki ikimiz içinde

gerçi zaten benm sevgilim seneler önce beni terk edip sonradan döndüğü için kabahatini de biliyor o yuzden de pek sesini çıkaramıyor bana karşı iyi oluyo amaa, hayatımda ilk kazıgı ondan yemiştim, düzeltmek de ona nasip oldu

tatlım içinde kalacaksa yapacak gücü varsa yaptır sonradan isteseydin oluyorgerçi eşimin durumu da yoktu o zamanlar ailevi problemleri çoktu onlara destek oluyorduama şimdilerde 1 senemiz olsun hepsini unutturacak birşey yapacağım diyor ya bakalım kısmet

Muhabbete çok bodosloma dalmış olacağım ama benim sevgilim de benden 1,5 yaş küçük

eneee hepimizinki de küçükmüş nerdeysee

yapamayacagı bişey beklemem zaten ondan canım, zaten sözde takacagı yüzüğü bana bi süre erken takacak o kadar

geçen sene doğum günümde sevgilim askerdeydi, o gün telefonda kavga etmiştik biz, ben de baya bi söylendiydim ona o zaman. ilk özel günümüzde çuvalladık, inancımı yitiriyrum diye o da o zaman demişti bundan sonraki özel günlerimizi çok güzel kutlayacagız bunu unutturacagım sana die bakalım yıldönümü yaklaşıyor, ne gibi muhteşem bir surprizle çıkacak acaba karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…