pazar akşamı seveyim olma mı bebişimm
hadi sen annesin diye azıcık torpillisin sana o kadar büyük baskın yapmam küçük baskın yaparım
sen de bizden sayılırsın artık zatenamaa kaytarmak yokk
yok yok olurmu aaa hiç öle şeyler yapmam ben
nişanın hayırlı olsun canım düğün ne zamana
yapmazsın yapmazsın anladım ben zaten
teşekkür ederim canım güzel dileğin içindüğün kısmetse ekim yada kasımda, 1 senede ancak söz tarihini belirledik düğün içinde o kadar beklemeyiz inşallahh
inşallah fazla uzamaz ben pek uzamasından yana değilimde
başımdan geçti biliorum durumu çönkööö
sizin için hayırlı güzel bi zamanda olur inşallah canım
yaş kaç bu arada ?:26:
daha önce 2 sene nişanlı kalıp düğünden 6 ay önce nişanı bozulan biri var karşında canım yaa, hiiçç istemiyorum uzamasını hem de hiççzaten ekimden önce düğün olamayacagı için söz nişan tarihi haziranda oluyor, yoksa şimdiye kadar kesin yapardık biz sözü ama ben hiç istemedim tam olarak bütün şartlar saglanmadan söz olmasını, ailelerin tanışmasını falan ee şimdi onun işi hazır, benm de hazır sayılır. haziran sonuna kadar iyice netleşecek, engel kalmamış olacak yani kasımdan sonraya sarkacak olursa düğün bayaa büyük bozuşuruz yanii mustakbel kocamla
bu arada canım benm yaş 28.5, sevgiliminki de 27.5benden küçük çııtırı kaptım ben
cnm hayırlısı olsunçok sevindim senin adına inş herşey planladığınız gibi olur benimde eşim benden 1,5 yaş küçük zengin olursunuz diyorlar bakalım olacakmıyız
bizde de tam 1 yıl 13 gün varbakalım zengin olursak güzel olur haa
güzel dileklerin için de teşekkür ediyorum canımminşallah planladıgımız gibi olur bakalım benm sevgilim baya garantici bir adamdır, kafasında herşeyi düşünmeden bi laf etmez kolay kolay, bu kadar net konuştuguna göre Rabbim de aksilik vermezse olur diye düşünüyorum bakalım inşallah
gerçi ben daha evlilik teklifi almadım yaa bu acelem nee
daha önce 2 sene nişanlı kalıp düğünden 6 ay önce nişanı bozulan biri var karşında canım yaa, hiiçç istemiyorum uzamasını hem de hiççzaten ekimden önce düğün olamayacagı için söz nişan tarihi haziranda oluyor, yoksa şimdiye kadar kesin yapardık biz sözü ama ben hiç istemedim tam olarak bütün şartlar saglanmadan söz olmasını, ailelerin tanışmasını falan ee şimdi onun işi hazır, benm de hazır sayılır. haziran sonuna kadar iyice netleşecek, engel kalmamış olacak yani kasımdan sonraya sarkacak olursa düğün bayaa büyük bozuşuruz yanii mustakbel kocamla
bu arada canım benm yaş 28.5, sevgiliminki de 27.5benden küçük çııtırı kaptım ben
valla bende evlilik teklifi almadım ama bir bakmışım nişanlanmışız evlenmişizsu akar yolunu bulur derler ya olacağı varsa inan önündeki engeller bir bir kalkıyor rabbim yuva yapana yardım ediyor gerçekten
cnm hayırlısı olsunçok sevindim senin adına inş herşey planladığınız gibi olur benimde eşim benden 1,5 yaş küçük zengin olursunuz diyorlar bakalım olacakmıyız
ayy canım benimm yaa herşeyn hayırlısı gerçekten hayırlı olsa zaten öyle bir olay olmazdı öyle düşünrabbim gönlünüze göre versin inşallah bende söz attım anlıorum yani seni ama karşına yeniden çıkmış gönlüne hitap eden birisi ne güzel ben daha bulamadım mayısta 1 yıl olucak biteli
neysemm dert yanmıyım akşam akşam işten çıkıorum şimdikk öptümm çokkk görüşmek üzereeee
aaaa gamzoş senin kocan küçük mü senden çok şaşırdımmm
çünkü sen yanında çok çıtı pıtı duruyon
benim koca da benden 11 gün büyük sadece
cnm hiç sorma biz sevgili olduğumuzda öğrendim eşimin yaşını89luyum diyince çok şaşırmıştım oysa o zamanlar 28-29 gösteriyordu benimde 87li olduğumu öğrenince o çok şaşırmıştı ama aşk işte yaşa bakmıyor
valla ilk nişanımda teklif falan yoktu hep uyuttu beni edecem teklif edecem diee, ben nişanlandım parmagımda bi alyans vardı tek taşım yoktu düşün yaniibu sefer yok öyle bi dünyaaa o koca kafasını çalıştırıp teklif de bulunacak bana, kopartırım valla kafasını
gerçi dedim ben ona daha bana evlenme teklif edeceksin çok işin var dieo da geregi neyse yaparız dedi çok romantiktir kendisi bana bi parfum almış verme şeklini görsen oturur aglarsın benim kadersizliğime ama seviyorum işte napayımm
bizim maddi sıkıntımız çok yok, ailelerde biraz birikim var çünkü. biraz da biz borç altına girip yapacaz artık, Rabbime güveniyorum bende, sıkıştıgımız zamanlarda o yardım edecektir mutlaka
ama ne sen 87 li gösteriyon ne de eşin 89 lu o nedenle gayet uyumlusunuz bence
Allah mutluluğunuzu artırsın
cnm benim evlenmeyi düşündüğüm ilk adam eşimdi dolayısıyla acemiydim sen akıllanmışsın yaptır valla herşeyi isteşimdiki aklım olsa ben de isterdim ama aşk gözümü kör etti
Muhabbete çok bodosloma dalmış olacağım ama benim sevgilim de benden 1,5 yaş küçük
bu sefer izin vermiyorum ben kendime evlendikten sonra kör olurum evlenmeden olmayacagım işteeaslında bazen haksızlık da yapıyormuşum gibi geliyor ama bi kere canım çok yandı bi kere daha yanmamalı o kadar, hem evlenelim de kör oluruz sorun değil, güzel olsun herşey yeter ki ikimiz içinde
gerçi zaten benm sevgilim seneler önce beni terk edip sonradan döndüğü için kabahatini de biliyor o yuzden de pek sesini çıkaramıyor bana karşıiyi oluyo amaa, hayatımda ilk kazıgı ondan yemiştim, düzeltmek de ona nasip oldu
Muhabbete çok bodosloma dalmış olacağım ama benim sevgilim de benden 1,5 yaş küçük
tatlım içinde kalacaksa yapacak gücü varsa yaptır sonradan isteseydin oluyorgerçi eşimin durumu da yoktu o zamanlar ailevi problemleri çoktu onlara destek oluyordu ama şimdilerde 1 senemiz olsun hepsini unutturacak birşey yapacağım diyor ya bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?