Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu haliyle bile çok güzel oldukları belli ama detaylı bekliyoruz (m) merak başa bela İyi günlerde kullan hepsini.kızlar hediyelerim geldi
resimlerini koydum (eksik koyabildim hata verdi tekrar eklicem)
beklediğime değdi raptiyeye çok teşekkür ediyorum...
sanırım bebişim kısmetiyle geliyo
kızlar herkese iyi akşamlar kuzenim telefonumu balık fanusuna düşürdü bugun, şuan tamirde ama yapılır mı yapılmaz mı, kaça mal olur hiç bi fikrim yok resmen içim yanıyor yarın sabah da ankaraya gidiyorum perşembeye kadar giremem sanırım. umarım o zamana kadar telefonuma kavuşmuş olurum, bir de topikte hareketlenme olur biraz
bu arada true cugum topiğe de girmiyor ama başka paylaşımlarını da göremiyorum haberi olan varsa da yazarsa çok sevinirim, perşembe günü iyi haberlerini alırım en azından umarım
perşembeye kadar kendinize ve telefonlarınıza iyi bakın, hoşçakalaın
Canım ya üzülme , malı gelsin zarar sana bişey olmasın yeter ki
Olacağa çare yok , umarım tamir edilir telefonun da bir dönünce kavuşursun .
Topik ahalisi telefonlarımıza dikkat edelim , önce melinda nin teli sonra senin ki :26: Nazar var üzerinizde .
Canım tamam haklisin ama cok fazla uzmemeye calis kendini lütfen . İnan hiç bir şey kendini bu kadar üzmene değmez . Her şerde var bir hayır diye düşün rahatlar kendini kuzum .tabiki cana gelecegine mala gelsin de işte daha bikaç hafta oldu alalı, taksitini bile ödemedim. bide param da yokken aldım yani bi deli cesaretiye şimdi tamir edilemezse falan çok üzülürüm yaa valla telefonlarınıza iyi bakın kızlar, önce özgenin ki şimdi benimki insanın içine çöküyor resmen acısı, yemek yiyemedim bu akşam üzüntüden. bide sabahın köründe yola çıkacam bu moralle
Canım tamam haklisin ama cok fazla uzmemeye calis kendini lütfen . İnan hiç bir şey kendini bu kadar üzmene değmez . Her şerde var bir hayır diye düşün rahatlar kendini kuzum .
Bu arada iyi yolculuklar canım sana , saglikla git ve dön evine . Her sey yolunda gider insallah.
Kendine dikkat et .
inşallah vardır bunda da bir hayır canım yaa Allah beter üzüntü yaşatmasın ama elimde değil çok üzüldüm işte maddiyatçı bi insan kesinlikle değilim ama bu yoklukta heves ettim aldım telefonu mundar oldu diye üzülüyorum yanılırım inşallah
bu arada iyi dileklerin için de çok teşekkürler canım
tabiki cana gelecegine mala gelsin de işte daha bikaç hafta oldu alalı, taksitini bile ödemedim. bide param da yokken aldım yani bi deli cesaretiye şimdi tamir edilemezse falan çok üzülürüm yaa valla telefonlarınıza iyi bakın kızlar, önce özgenin ki şimdi benimki insanın içine çöküyor resmen acısı, yemek yiyemedim bu akşam üzüntüden. bide sabahın köründe yola çıkacam bu moralle
kızlar hediyelerim geldi
bebişim derkeeeen
hamile misin yoksa canımmmmmm
İnşallahhhhh test sonucunu 13.30da.alıcam
ay hadi inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım benim
Galiba hamileyim hcg 104 çıktı
Galiba hamileyim hcg 104 çıktı
Ben nasıl bu ayrıntıyı kaçırmışım :26:
Hayırlı olsun canım , gözünüz aydın. :118::118::118: :119::119::119:
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
değerlerden hiiiç anlamam ama hamileyim galiba diyosan hamilesin benceee
ne güzel bi mutluluk di mi yaa çok heyecanlı
eşine nasıl söylüceksin beni en çok bu heyecanlandırıyor
kızlar hediyelerim geldi