8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

ben geldiimmmmmmm :KK52::KK52: gerçi 3 gündüğr yokum nerdeyse pek giren de olmamış nerelerdesiniz yahuuu :KK47::KK47: eveett evett bize hep çekiliş lazım yoksa kimselerin gelecegi yok burayaa :KK47::KK47:

öncelikle zeyy cigime hayırlı uğurlu olsun diyirıummm :emir_bebek::emir_bebek: eneemmm topikte bebişler çoğalıyor yaşasıınnnn :KK16: darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallahh :KK16:

benim telefon da bugun uğradım tamirciye, telefon açılmış, yani tamir edilmeme gibi bir durumu yok :KK76: bikaç ufak işlemi kalmış ya bu akşam yada yarın tamamen bitecek ben de alacagım umarım :KK76: gerçi kaç para tutacagına dair hiç bi fikrim yok, umarım çok olmaz da bikaç gün bekletmek zorunda kalmam :18::18:

heeyyy topiğe uğramayanlarr rapor verinn neredesiniizzzzzzz :KK20::KK20::KK20::KK19::KK19:

Selam herkese :))

Zeyy çok sevindim :) kucağına aldığın günleri de gör inş :KK16:
Allah bize de nasip etsin inş :KK16:

ben bir dahaki çekilişe katılamıcam galiba bu gidişle,iş yerinde giremiyorum nete pek :KK31:

günaydın kızlarr çok sağolun darısı isteyen herkesin başına inşallah hayırlısıyla:KK16:
yaaaaaaa bitter katıl yaa böyle güzeldi bizim grubumuzzzz :KK20:
akşamları girer iki kelime yazarsın nolcakkkiiiii

hoşgeldin canımm :KK3:

yaa hemen katılamayacagım demee :KK19: akşamları falan girersin, musait olunca girersin, hem biz seni tanıyoruz zaten ihmal etmeyecegini de biliriz :KK17: sen de fırsat buldukça girer bizi bi yoklarsın olmaz mıı :KK14::KK14:

hoş buldum nazım :)

tamam öyle yaparım artık :) katılırsam mutlaka gelirim ihmal etmem ama takip olayını kaçırırım o zaman da eğlenceli olmaz gibime geliyor.bakalım nasip daha var dimi? sen bana haber verirsin olmazsa :KK54:

günaydın kızlarr çok sağolun darısı isteyen herkesin başına inşallah hayırlısıyla:KK16:

zeynep cim çok sevindim senin adına allahım tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla darısı true nin başına inşallah tabi tüm isteyenlere rabbim nasip etsin:KK16::KK16::KK16:

Hediyeleri gelen arkadaşlar,güle güle iyi günlerde kullanın inşallah cicilerinizi.:KK16:
Katillerinizin de keselerine bereket.:KK16:

true cugumm nerelerdesin senn :KK14::KK14:

hoş buldum nazım :)

tamam öyle yaparım artık :) katılırsam mutlaka gelirim ihmal etmem ama takip olayını kaçırırım o zaman da eğlenceli olmaz gibime geliyor.bakalım nasip daha var dimi? sen bana haber verirsin olmazsa :KK54:

ben senin yerine de takip ederim yaa hiçç merak etmeee :KK16::KK16:

günaydın herkese :KK16:

günaydıınnnn :KK3::KK3: özgemm bi sen bi ben çok azimliyiz valla, herkesler terk etti biz hala direniyoruzz En Büyük KK

herkese günaydıınnnnn :KK3::KK3:

eğerr bugunde buralara uğramayan olursa yarından itibaren takıldıgınız diğer topikleri basmak zorunda kalacagım sevgili arkadaşlarıımmm En Büyük KKEn Büyük KK

geldim bende:KK16::KK16:nasılsınız şekerler:KK16::KK16:

bir araya gelmemiz için yazın yavaş yavaş yaklaşması, işlerimizin durgunlaşması ve yaza merhaba çekilişi yapmamız lazım galiba:KK9:

nurdanım ben de eşlik edicem sana topik baskınlarında :KK47: :KK9:

gel özgemm beraber yapalım baskın ı böye olmuyor vallaa :KK47::KK47:

Selam kızlar :KK9::KK9::KK9::KK9:

Nabersiniz görüşmeyeli, hepimiz vefasız çıktık valla..

geldik geldikkk :KK33: :KK53: naber ?

geldim bende:KK16::KK16:nasılsınız şekerler:KK16::KK16:

bir araya gelmemiz için yazın yavaş yavaş yaklaşması, işlerimizin durgunlaşması ve yaza merhaba çekilişi yapmamız lazım galiba:KK9:

heehh baskın var deyince ne de güzel toplaşmalar olduu :KK1::KK1: hadi bakalım devamını bekliyoruz hatunlar :KK76::KK76:

bu arada kızlar hala hediyesini almayan yok dimi yaa, herkes kavuştu artık :KK34:

gel özgemm beraber yapalım baskın ı böye olmuyor vallaa :KK47::KK47:

heehh baskın var deyince ne de güzel toplaşmalar olduu :KK1::KK1: hadi bakalım devamını bekliyoruz hatunlar :KK76::KK76:

bu arada kızlar hala hediyesini almayan yok dimi yaa, herkes kavuştu artık :KK34:

ben kavuşamadımmmm :KK37::KK53: :KK1:

ümran cnm bebişin gelmesine çok az kalmış 40. haftada geliyor diye biliyorum:KK16:normal mi yapacaksın sezeryan mı belli oldu mu:26:ay ne heyecanlısındır şimdi:KK16::KK16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

X