• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

ben geldiimmmmmmm :52::52: gerçi 3 gündüğr yokum nerdeyse pek giren de olmamış nerelerdesiniz yahuuu :47::47: eveett evett bize hep çekiliş lazım yoksa kimselerin gelecegi yok burayaa :47::47:

öncelikle zeyy cigime hayırlı uğurlu olsun diyirıummm :emir_bebek::emir_bebek: eneemmm topikte bebişler çoğalıyor yaşasıınnnn :16: darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallahh :16:

benim telefon da bugun uğradım tamirciye, telefon açılmış, yani tamir edilmeme gibi bir durumu yok :32: bikaç ufak işlemi kalmış ya bu akşam yada yarın tamamen bitecek ben de alacagım umarım :32: gerçi kaç para tutacagına dair hiç bi fikrim yok, umarım çok olmaz da bikaç gün bekletmek zorunda kalmam :18::18:

heeyyy topiğe uğramayanlarr rapor verinn neredesiniizzzzzzz :20::20::20::19::19:

Selam herkese :))

Zeyy çok sevindim :) kucağına aldığın günleri de gör inş :16:
Allah bize de nasip etsin inş :16:

ben bir dahaki çekilişe katılamıcam galiba bu gidişle,iş yerinde giremiyorum nete pek :31:

günaydın kızlarr çok sağolun darısı isteyen herkesin başına inşallah hayırlısıyla:16:
yaaaaaaa bitter katıl yaa böyle güzeldi bizim grubumuzzzz :20:
akşamları girer iki kelime yazarsın nolcakkkiiiii

hoşgeldin canımm :3:

yaa hemen katılamayacagım demee :19: akşamları falan girersin, musait olunca girersin, hem biz seni tanıyoruz zaten ihmal etmeyecegini de biliriz :17: sen de fırsat buldukça girer bizi bi yoklarsın olmaz mıı :14::14:

hoş buldum nazım :)

tamam öyle yaparım artık :) katılırsam mutlaka gelirim ihmal etmem ama takip olayını kaçırırım o zaman da eğlenceli olmaz gibime geliyor.bakalım nasip daha var dimi? sen bana haber verirsin olmazsa :54:

günaydın kızlarr çok sağolun darısı isteyen herkesin başına inşallah hayırlısıyla:16:

zeynep cim çok sevindim senin adına allahım tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla darısı true nin başına inşallah tabi tüm isteyenlere rabbim nasip etsin:16::16::16:

Hediyeleri gelen arkadaşlar,güle güle iyi günlerde kullanın inşallah cicilerinizi.:16:
Katillerinizin de keselerine bereket.:16:

true cugumm nerelerdesin senn :14::14:

hoş buldum nazım :)

tamam öyle yaparım artık :) katılırsam mutlaka gelirim ihmal etmem ama takip olayını kaçırırım o zaman da eğlenceli olmaz gibime geliyor.bakalım nasip daha var dimi? sen bana haber verirsin olmazsa :54:

ben senin yerine de takip ederim yaa hiçç merak etmeee :16::16:

günaydın herkese :16:

günaydıınnnn :3::3: özgemm bi sen bi ben çok azimliyiz valla, herkesler terk etti biz hala direniyoruzz :kkk:

herkese günaydıınnnnn :3::3:

eğerr bugunde buralara uğramayan olursa yarından itibaren takıldıgınız diğer topikleri basmak zorunda kalacagım sevgili arkadaşlarıımmm :kkk::kkk:

geldim bende:16::16:nasılsınız şekerler:16::16:

bir araya gelmemiz için yazın yavaş yavaş yaklaşması, işlerimizin durgunlaşması ve yaza merhaba çekilişi yapmamız lazım galiba:9:

nurdanım ben de eşlik edicem sana topik baskınlarında :47: :9:

gel özgemm beraber yapalım baskın ı böye olmuyor vallaa :47::47:

Selam kızlar :9::9::9::9:

Nabersiniz görüşmeyeli, hepimiz vefasız çıktık valla..

geldik geldikkk :33: :27: naber ?

geldim bende:16::16:nasılsınız şekerler:16::16:

bir araya gelmemiz için yazın yavaş yavaş yaklaşması, işlerimizin durgunlaşması ve yaza merhaba çekilişi yapmamız lazım galiba:9:

heehh baskın var deyince ne de güzel toplaşmalar olduu :1::1: hadi bakalım devamını bekliyoruz hatunlar :32::32:

bu arada kızlar hala hediyesini almayan yok dimi yaa, herkes kavuştu artık :34:

gel özgemm beraber yapalım baskın ı böye olmuyor vallaa :47::47:

heehh baskın var deyince ne de güzel toplaşmalar olduu :1::1: hadi bakalım devamını bekliyoruz hatunlar :32::32:

bu arada kızlar hala hediyesini almayan yok dimi yaa, herkes kavuştu artık :34:

ben kavuşamadımmmm :37::27: :1:

ümran cnm bebişin gelmesine çok az kalmış 40. haftada geliyor diye biliyorum:16:normal mi yapacaksın sezeryan mı belli oldu mu:26:ay ne heyecanlısındır şimdi:16::16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Back