- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
aa ben de aynı şarkıyı söylüyordum ablacımm zaten sesim de kubatınkine benziyor yani istersen benden de dinle de öyle karar ver
Al ömrümü koy ömrünün üstüneeeeee
Senden gelsin ölüm başım üstüneeeeee
1-0 yendik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ben de aynı şarkıyı söylüyordum ablacımm zaten sesim de kubatınkine benziyor yani istersen benden de dinle de öyle karar ver
Al ömrümü koy ömrünün üstüneeeeee
Senden gelsin ölüm başım üstüneeeeee
1-0 yendik
hiç öyle balonlu süprizli doğum günüm olmadı :) hep planlıçok da yokmuş canım şunun şurasında 8 gün kalmış benim de doğum günüm olsa ya artık supriz partiler hediyeler balonlar istiyorum
Ayy benim de öyle. Gizli gizli bi pasta alınmışlığı bile yokturhiç öyle balonlu süprizli doğum günüm olmadı :) hep planlı
Ayy benim de öyle. Gizli gizli bi pasta alınmışlığı bile yoktur
Sağol canım Peluş oyuncak gibi
köpeğiniz çok şirin canım görünce yorum yazıcaktım kaynamış arada unutmuşum..boncuk maşallah
hiç öyle balonlu süprizli doğum günüm olmadı :) hep planlı
Ayy benim de öyle. Gizli gizli bi pasta alınmışlığı bile yoktur
aynen peluş gibi çıkmışSağol canım Peluş oyuncak gibi
ne dansı :)
benim de olmadı ki hiç
2 sene önce arkadaşlarım niyetlenmiş kutlamaya yaklaşık 20 kişi falan toplanmışlar guya bana surpzi yapacaklar ben de çakalımdır biraz bu konularda 20 kişinin 10 tanesi aradı beni nerdeyse okula gel die tabi bi gittim pastalar mumlar süsler ben de danstan çıkmıştım ayagımda topuklu ayakkabılar vardı, millet bagırıyor mutlu yıllar die, ben ayakkabı çıkartıyorum ayagımdan
bana suprüz yapmak kolay iş değil yani
aynen peluş gibi çıkmış
ne dansı :)
bana süpriz olması için sanırım doğum günümü unutmam lazım yoksa dediğin gibi ben de çakarım olayı hemen
nazımmmmm geçmiş olsun kuzum sende hastalandın :2::2::2: kuzum dikkat et
Gizem7 hedişlerini güle güle kullan canımmm
ben unutamıyorum bide yaa 1 ay önceden başlıyorum tantanaya
ben latin dansları kursuna gidiyordum da daha önce gösteriye hazırlanıyorduk, salsa ve bachata yani
wawww ben de lisedeyken tangomsu bişi yapmıştım 19 Mayısta
tangoyu kurstaki hoca bi kere denetti bana da çok yakın bi dans :18: bide sürekli gözlerinin içine bakıyosun falan ben o ciddiyette bi insan değilim o yuzden ben hem eşli hem de hareketli danslar buldum ve salsayla bachata yaptım
Îyi geceler :)eşimle kendimi düşünemedim bile salsa malsa yaparken
ikimiz de hiç anlamıyoruz dans etmekten oynamaktan
ayy ben yatıyorum kızlar malum pazar günüleri çalışıyorum ben tatil matil yok
eşimle kendimi düşünemedim bile salsa malsa yaparken
ikimiz de hiç anlamıyoruz dans etmekten oynamaktan
ayy ben yatıyorum kızlar malum pazar günüleri çalışıyorum ben tatil matil yok
:26: benim hatlar karışmış
yok datlum benim kurbanım çeşmeydidolayısyla ben çeşmenin katili oluyorum
Vallahi billahi şoktayım, günlerdir katilimi Asmunikal sanıyorum, bu kadar şaşkolozluk olamaz yeminle, hediyeleri nasıl üstüme alınmışım
Yavyum senin her halin güzel endişelenmekart bir erkek gibi çıkan sesimle şarkı söylüyorum dinlemek isteyen var mııı
Resmini nasıl gördün ki :)
Buldun mu katilini
selam kizlar..
yok nurlum hala gelmedi kargom :-( napim katilimin.cani sagolsun musait olunca isleri bitince aslinda katilim degiil ikramaya demeliyim
elma sekeri bende.izmitliyim. sakaryada isim. okdar zorlaniyorumki sakaryada bisi arrken. izmitte hersey avucumdaymis gibiydi :-(
sormak istedigin yer olurda yardimci olurum