- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
ben geldiimmmmm vee hemeennn geçmişe dalıyoruummm
hello naz oku bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi çocuğum gibi :) anne diyo arada bana zaten yirim ben onu :))ne güzel minik bir kardeş :))
Ayyy dedim bekardı, manitası vardı. Çocuk peydahladılar da gelip ulu orta söylüyor mu bi de
Kurtuluştayım canım ablan nerede? Geliyor musun sık sık Sen neredeydin
Ben iki günlüğüne gidiyorum ama Salı buradayım bilmem anlatabildim mi
çiçek ve elmadilimi hedişlerinizi güle güle kullanınnnnn
Çiçek canım senin hediye resimleri eksik olabilir mi ? İki kutu var ? :26::26::26:
Hoşgeldin naz....
hello naz oku bakalım
Hoşgeldin
Ben gidiyorum
Sonra görüşürüz kızlar
faranjit olduumm beennnn sesim bir erkek sesinden hallice çıkıyor boğazım da çok acıyor zaten reva mı bana bu şimdii
geçmiş olsun canım
bitkisel bişiler iç yumuşatsın boğazını
faranjit olduumm beennnn sesim bir erkek sesinden hallice çıkıyor boğazım da çok acıyor zaten reva mı bana bu şimdii
kızlar ben maça yoğunlaşıyorum maçtan sonra görüşürüzzz
hediyelerimi ekledım kızlarrr .) katilimm asmunikall
günlerdir hastayımm.bugun doktordan doktora gittim.hediyelerimi dun gece actım.hemide feribotta.buyuk bir iştahla.hediyelerim epey bi seyaht etti benmle.bu hastalıgın ustune cok ıyı geldı hedıyelerımı acmak .) her bırı ıcın cok ama cok tesekkur edıyorum katilime.senı tanıdıgım ıcın cok mutluyum.tabii kurbanım ıcınde aynı sey gecerlii her sabah nerdeyse benı merk edıp msj atan bir katile sahibim ben.aramızdaki enerji gercekten çok guzel.ıyı ki bu çekilişi yapmıssın burcum.bu kadar yogunlugun arasında bıle bırını mutlu etmek ıcın bsyle yapabılıor olmak gercekten cok guzel ve ozel..
Aksilik işte,sinirlerim bozuldu.
Paketim pazartesi elinde olacak kurbanımın.
Sorma uyucam birazdan :)
Çok severim ben kedileri .
Bir ara çeşmi senin katilin gibi konuştu , onlar hep şakamıydı? Kurbanı falcon muş
Senin saçlar ne renkti canım
Geçmiş olsun canım , ballı , muzlu süt içebilsen iyi gelir belki .
Ne maçı canım :26::26:
yok datlum benim kurbanım çeşmeydidolayısyla ben çeşmenin katili oluyorum
Elmadilimi hediyelerin çok güzell güle güle kullan inşallah,amante emeğine sağlık kesene bereket çok güzel seçimler yapmışsınn....hem güllerine hem tarağına bayıldımm...bu tarz bir tarak çok aradım kurbancığıma ama mahrumiyet bölgesi burası hiç bişey tam istediğim gibi olmadı
her ihtimale hazırlıklı ol diye canım
İyi hafta sonları canım , aldığın aynaya bayıldım
Güzel yüzüne hep güzel günlerde bak aynana elmadilimi :108:
hediyelerimi ekledım kızlarrr .) katilimm asmunikall
günlerdir hastayımm.bugun doktordan doktora gittim.hediyelerimi dun gece actım.hemide feribotta.buyuk bir iştahla.hediyelerim epey bi seyaht etti benmle.bu hastalıgın ustune cok ıyı geldı hedıyelerımı acmak .) her bırı ıcın cok ama cok tesekkur edıyorum katilime.senı tanıdıgım ıcın cok mutluyum.tabii kurbanım ıcınde aynı sey gecerlii her sabah nerdeyse benı merk edıp msj atan bir katile sahibim ben.aramızdaki enerji gercekten çok guzel.ıyı ki bu çekilişi yapmıssın burcum.bu kadar yogunlugun arasında bıle bırını mutlu etmek ıcın bsyle yapabılıor olmak gercekten cok guzel ve ozel..
yok canım kurbanım allah korusun haftasonu olduğu için kocişle zaman geçirdik 2 hafta ayrı oluncageçmiş olsun rose tatlımm...ay ne güzel bayılırım kıvır kıvır saçlı bebelere
katilim nasılsın hoş gelmişsinn..seni göremeyince erken doğuma girdin sandımm:18::18::18::26::26:korkutma beni gel arada sırada uğra buraya
teşekkür ederim asmunikal bebişimm....kociş odada ben pc başında hapşıra tıksıra geçiriyoruz haftasonunu:2::2:...biraz önce ilaç almaya gittim eczaneye ...gelince de tavuksuyuna çorba yaptım bol limonlu içecez uyanmasını bekliyorum beyefendinin...benim hastalık atlatmam olur mu acaba bu şekilde bilemiyorumm...aklın varsa bekarlığın keyfini çıkar insan bir yayıla yayıla yatmıyor grip bile olsa
iyi günlerde kullanır umarım canım kurbanımKızlar hepinizin aldıkları birbirinden güzel ya güzel günler de kullanın , alanların keselerinin , gönüllerinin bereketi bol olsun .
Aklıma geldikçe yazıyorum yoksa hepsi muhteşem
Ümran mumluğun süpermiş canım kesene bereket , ikramaya güzel günlerde kullan , kutlama mumları eksik olmasın üzerinden