Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydıngünaydın kızlar, keyifler nasıl?
Günaydın Katilim de katılsa pek güzel olacakGünaydın pazar günü bayağı katılım var buraya
günaydın hatuncuklar
Günaydın Katilim de katılsa pek güzel olacak
Günaydın, iyi pazarlar kızlaaaaarrrr
elmadilimi, sen naptın kendine canım yaaa? Çok geçmiş olsun. Nerden çıktı o öksürük öyle?
Canım birkaç gündür boğazım şişmişti ve yanma vardı. Dün akşam daha da kötü olmaya başladı.
Faranjit sanırım, çünkü konuştukça kötü oluyor boğazım
Canım geçmiş olsun..merhaba kızlar
babam rahatsızlanmış sabah apar topar hastaneye gittik ama çok şükür iyi.. yediği bişey dokunmuş sanırım midesi kötüydü
dün harika bi akşam geçirdik sevdiceğimle 8. ayımızı kutladık, öncesinde tiyatroya gittik falan
süperdi herşey
kurbancığım paylaşamamış henüz hediyeleri.. sabah bi ara uğramış ama
keyifler iyidir inşallah
Selam canımGünaydın hanımlar....
Çık gecmis olsun , Allah tekrarını yaşatmasın canımmerhaba kızlar
babam rahatsızlanmış sabah apar topar hastaneye gittik ama çok şükür iyi.. yediği bişey dokunmuş sanırım midesi kötüydü
dün harika bi akşam geçirdik sevdiceğimle 8. ayımızı kutladık, öncesinde tiyatroya gittik falan
süperdi herşey
keyifler iyidir inşallah
Günaydın hanımlar....
merhaba kızlar
süperdi herşey
keyifler iyidir inşallah
Atlayayım ben iyiyim canım sen nasılsın. Az önce kaynananın kaynanasındaydık. Kadın çok fena, artık samanyolunu izlemiyorum diyor.Nasılsınız benim güzel arkadaşlarım?
Nasılsınız benim güzel arkadaşlarım?
Bende iyiyim canım sağol,neden izlemiyormuş?Atlayayım ben iyiyim canım sen nasılsın. Az önce kaynananın kaynanasındaydık. Kadın çok fena, artık samanyolunu izlemiyorum diyor.
Uyyyi uşağım iyidur.ben iyiyim uşağum sen nasılsın ama azıcık pasiflik var üstümde
Uyyyi uşağım iyidur.
Pazar mahmurluğu bizde de oluyor canım,birde sen çalışıyorsun,tüm haftanın yorgunluğu pazar günün de çıkıyor anlaşılan.