bizim ev merkezin dışında biraz karaman da :44: sen nerdesinn
ahaa hoşgeldiinnnnnn
benim gibi yapın, 2 gündür burnumu çıkartmıyorum dışarıı
Enem yaaaaaaa niye heyecanlandırıyosun sen şimdi beniValla canım topiği açtığımdan beri nasıl yapsam diye düşünüyorum kardeşime çektirip mesajları ona yollatmayı bile düşündüm Olur tabi o zaman ben kime çıkarsam buradan biriyle değiştirsin
huhuuuuu bennn geldimmmm
ıyıyım sen nasılsınnn...dışarısı fena soğuk aman cıkmayınnn
herşeyin ilki güzeldir
ben cıkıyorum kızlar sonra bır ara yıne gelırıııımmm hepınızı optuummm
hoş buldummmmmayyy gerii kalmışımmm sohbettennnn ne kadann çokk konuşmuşsunuzzzz
Hoşgeldinnnnnn :) Nasılsın canım :)
İyiyim bende sağol :) Buz gibi ya evde bile üşüyorum kedi gibi peteğin dibinden ayrılmıyorum ben
Yoldayız biz geliyoruz bak ona göre :) öpüldün canım sende :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=563381
BİRAZ EGLENIN DIE ESKIDEN PAYLAŞTIĞIMI PAYLAŞIYRUM SIZLERLENN
bu sefer benim katkım pek yok ben uyurken konuşmuşlar
ohhh sen uyuuuu ben burdaaa sıkıntıdan patliyimmmm
bu oryantal işlerinden hiç anlamıyorum yaaLatin dansları kursuna gittim, becerdim dans etmeyi gösteriye bile çıktım ama yokk bizim türk danslarıni beceremiyoeumm Hele halay konusunda tam bir felaketimm bu kadar yeteneksiz olur bi insan
gece sen uyurken de ben topik nöbetindeydim ama
ucuncusunden barı ders alalım barı
en güzelii öğlenn uykusuuu çokk seviyorummmama uyuyamıyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=563381
BİRAZ EGLENIN DIE ESKIDEN PAYLAŞTIĞIMI PAYLAŞIYRUM SIZLERLENN
sene heyecanlan tabii, biz kaç gün bekleyecez sen hazıra konacaksın yok öle şeyyy
yani benim aklıma böle bişey geldi kuzum ama sen bilirsin tabii, sende heyecanlan sende hak ediyorsun bunu
hoş buldummm :) iyiyim sen nasılsın :) bugünn geri kaldımm sohbettennn ama yetiştimmm
bu oryantal işlerinden hiç anlamıyorum yaalatin dansları kursuna gittim, becerdim dans etmeyi gösteriye bile çıktım ama yokk bizim türk danslarıni beceremiyoeumm hele halay konusunda tam bir felaketimm bu kadar yeteneksiz olur bi insan
Olur canım ama bu fikri bana çıkan kişiye söylerim ben habersiz biriyle değiş diye :) Ama seninle değişirse tahmşn ederim az çok herhalde bak çaktırma sakın banaBu arada Burcu de canım sorun değil :)
Yetiştin ya sorun yok :)
Kız gel senle kursa başlayalım biz oryantele geçen bi konu vardı orada videolar paylaşmışlardı bayıldım ya keşke yapabilsem sıkılaşırım azıcık
Tanıtımıma eklemek istediğim şeyler var,düşündükçe geliyor insanın aklına ama nasıl eklicem?
Mesaj düzenleme paneli yok.:26:
Mesela ne tür "don" sevdiğimi falan yazmadım.
Bikaç şey daha var.:26:
aynı sorundan muzdaribiimmmkendimizi alıntı yapıp da mı yazsak acabaa, katilimiz dikkat eder sanırım buna deil mi :44:
bizim ev merkezin dışında biraz karaman da :44: sen nerdesinn
ahaa hoşgeldiinnnnnn
benim gibi yapın, 2 gündür burnumu çıkartmıyorum dışarıı
Tanıtımıma eklemek istediğim şeyler var,düşündükçe geliyor insanın aklına ama nasıl eklicem?
aslaa çaktırmamm agzı çok sıkı bir insanımdırrr
yaa latin dansları da çok hareketli oluyor onu becerdim o ara kiloda vermiştim ama bogaz var bende işte geri aldımayy neyseee o videolara bakıp denemek lazım ama ben aynada kendimi görünce kendimden sogurum yaaa
bende bendee camilii
kendi yazını alıntı yapıp altına yazabilirsin
Alıntı yaparak yazabilirsin canım :) Aa bende ne tür don sevdiğimi yazmadım ekleyeyim bari
Bende soğurum kesin odun sayılmam kıvırırım azıcıkta oryantel başka bişey ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?