hoşbuldum tekrar kızlar. alıntı yapamadım
tuğba, özge haber verdi sağolsun.. bende gizeme haber vercem. oda istiyordu. gerçi şuan düğün hazırlkları zaman ayırırmı bilmiyorum :26:
özge, bende o dediğin anı bekliyorumgösterip elletmemek gibi
tanıtımlarda gördüm sakarya ve kocaeliden arkadaşlarda varmış. merhaba
yaa ben tripcan deildim aslında daa kafasına göre küsmeye başladı bu araa, biraz bi trip görsün de yola gelsin onla mı uğraşacam ben canım aaaaaa
sımdı 10 saat deyınceee tahmın yurueyım Konya Karaman Istanbul vs vs neresı kı :) ben cayıda koyarım Börek de açıverırım sızeeeeee .neli ıstersınız kızlarrrrrrrrr yaprakda sardııım kuru patlıcan bıber vaaarr (kendı mahsülüm) patates salata poaca keeekkk56: yamyamyammmmm
Yanına geldiğinde iki cimcikle aklı başına gelsin ben öyle yapıyorum
sımdı 10 saat deyınceee tahmın yurueyım Konya Karaman Istanbul vs vs neresı kı :) ben cayıda koyarım Börek de açıverırım sızeeeeee .neli ıstersınız kızlarrrrrrrrr yaprakda sardııım kuru patlıcan bıber vaaarr (kendı mahsülüm) patates salata poaca keeekkk56: yamyamyammmmm
E ben geliyorum o zamanBenimde 10 saat sürer herhalde :) cesmi_naz istanbuldan atlarım ben otobüse yoldan seni de alır gideriz :)
Ben çekilişten ayrılıyorum kızlar,size iyi sohbetler.
Ben çekilişten ayrılıyorum kızlar,size iyi sohbetler.
ben istanbula geleyim sevgilimi cimciklerim hazır gelmişken ordan geçeriz beraber
O daha iyi olur bak :) Anlaştık canım
ben beenn o sakaryadan olaannnnnyoksa sende buralardan mısın
Neden ama :26::26::26::26::26:
amaa needeennnnbişey mi yaptık
Özel bir sebep kızlar.Burada yazamam.
evet sakaryadayım.öğrenci falanmısın. napmaktasın
Ben burada yazamam dedim,sen git başka topikte hakaret et.
''eğer nedeni bensem büyük bir aptallık yapıyorsun ortalığı karıştırma artık yeter.''
Evet,nedeni sensin asmunikal. Çekilişte de bana çıkma ihtimaline karşı çekiliyorum.
Aptallık mı ? Buna yorum yok.
Ortalığı karıştırma konusuna hiç değinmiyorum.
Bana da iyi dilekte bulunma,ihtiyacım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?