- 26 Ocak 2014
- 1.125
- 371
cesminaz seni öldürcemmmmmmmmmmmmmmm
kimse benim kurbanıma elini süremez kapı gbi katili var durda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cesminaz seni öldürcemmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar ingilizcesi tam olan var mı? Bir çeviri rica etsem
Benim ki tam anlamama yetmedi
Ayy karıştırmışım Ben de diyorum erken mi dönmüşler vakit mi çok hızlı geçti
burcuyu bi göreyim zati burnunu öpücem
bir sonraki çekiliş için şöyle bişey mi yapsak acaba
herkesin hediyeleri geldikten sonra yeni bi topik açalım, bi sonraki çekilişe kadar orda devam etmek için. gelmek isteyenler yine gelsin, ama çekiliş zamanına kadar aktif olanları olmayanları daha iyi ayarlarız böylece hem birbirimizden kopmamış oluruz hem de aktif olanlar bir arada olunca çekiliş zamanı sorun da çıkmaz ne dersiniz :26:
kimse benim kurbanıma elini süremez kapı gbi katili var durda
bence harika olur ben varım hem ilişkilerimiz kopmamış olur hediyeleşme işi bittikten sonra herkes bir yana dağılıyor yoksa
Peki beniiiiiiiiiiiiiiim
yaw arkadaş ınsan azcık ıpucu verir.
face gel senıde tanıyalım falan der....
soklar içindeyım katılım cesmınazmış...
henüz hedıyelerı açamadım.. yoğunluktan
belki yardımcı olabilirim canım :26:
Özelden atıyorum canım , çok saol
yok canım daha 1 haftası var yaklaşık
bir sonraki çekiliş için şöyle bişey mi yapsak acaba
herkesin hediyeleri geldikten sonra yeni bi topik açalım, bi sonraki çekilişe kadar orda devam etmek için. gelmek isteyenler yine gelsin, ama çekiliş zamanına kadar aktif olanları olmayanları daha iyi ayarlarız böylece hem birbirimizden kopmamış oluruz hem de aktif olanlar bir arada olunca çekiliş zamanı sorun da çıkmaz ne dersiniz :26:
cesmi naz hamile deil demişti yoklasaydın kendini
cesmi naz hamile deil demişti yoklasaydın kendini
Sağ gösterip , sol vuran bir katil daha
Olsun gözün aydın , merakını giderdin.
Resimleri bekliyoruzz. :2::2::2:
cesmı nazım haklısın cok da ıyı dusunmussun ama mesela ben bırsonrakı cekılıse katılmak ıstıyorum sımdıden not alabılırsın :) ama benım bu ay sonu ınternetım kapanacak cep telefonundan da ara ara bakabılırım sureklı topıkde olamıcam eee o zamanda benı almayacakmısınızı aranıza.yazık olur uzulurum yanı baska bır cozum bulsanız veya bana acıcık torpıl gecsenız .
ah cesmi azzz kimden öğreniyo bunları bilemedim ki
senin buynunu yerim
bu arada ptt kargoyla ilgili bişeyler diyordunuz ya kızlar, pazartesi salı ulaşır falan die. dün saat 11 gibi gönderdim ben koliyi ptt kargoyla şimdi ulaşmış öle bikaç gün sürmüyor demek ki bilginiz olsun
Gönder bakayım birde ben deneyeyim,aslında bitter'in de ing. iyi.Kızlar ingilizcesi tam olan var mı? Bir çeviri rica etsem
Benim ki tam anlamama yetmedi