- 26 Ocak 2014
- 1.125
- 371
Senin smile nın kızaran yanaklarını öperim..
kıskanırım ama zaten katilim değilsin bari bi öpücük alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin smile nın kızaran yanaklarını öperim..
şidi baktım tanıtım topiğine de
sevdalinka ve kayacans nickli üyelerde katılmış ee ben bunları hiç grmedim topikte çekiliştelermiki hala bilginiz varmı?:26:
Hediyeleri koliye yerleştirdik,bantladık ve yarın kargoya hazır.
Kurbanım cicilerin geliyor bekleeee.
benim katilciğim bugün hediyelerimi göndermiş...yarın elimde olurmuşş...ya amante ya melinda ya da wertx:44::44::44: hanginizsiniz katilimm başka kimseyi görmedimm bugün gönderdim diyenn...çıkın ortayaa
araştırmıcam diyorum amaa zorla dürtüyorsunuz benii yaaa
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar bol bol dua ile inşALLAH. benm içinde dua edermisiniz..
inşALLAH kardeşim ve sevgulum atanır :18::18:
günaydın kızlar
hepinize çok teşekkür ederim nedense dün sıcağı sıcağına hemen size anlatıp derdimi paylaşmak istedim çok seviyom sizi
bugün daha iyiym napalım olacağı varmış.. mal sonuçta yine alınır Allahın izniyle
eşimin güzel tutumu da ekstra rahatlattı beni
hediye olduğu için bu kadar üzülmüştüm
neysee yarın bi servise göstercez bakalım ne dicekler
kurbanımın kargosu bugün eline ulaşır mı acaba
yeni hediyeler eklenmiş mi hemen uçayım ben
geldiiiiiiiiiiii geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii paketm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıskanırım ama zaten katilim değilsin bari bi öpücük alalım
Sevdalinka eski monalisa canım, nick değiştirmiş.
O sonradan çıkmıştı çekilişten
Çabuk fotoları koyuy ayyy çok heyecanlıı.geldiiiiiiiiiiii geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii paketm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldiiiiiiiiiiii geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii paketm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hayırlı cumalar canımcımm
İnşallah isteyen herkes atanırr
/I]
bizim atamaısna bağlı.. bu sene kpss gircek.. atanırsa bi kaç ay içinde söz nişan evlilik düşünüyoruzSiz düşünüyor musunuz yakın zaman da evlilik falan?
herkese günaydıınnnnnn
daha kahvaltı etmedim valla yaa, insanın annesi evde olunca ne zormuş sabah 10 kere girdi odama canım sıkıldı uyan dıe neyse ben bi geçmişi okuyayım bakalım kurbancık arıyor mu hala beni
herkese günaydıınnnnnn
daha kahvaltı etmedim valla yaa, insanın annesi evde olunca ne zormuş sabah 10 kere girdi odama canım sıkıldı uyan dıe neyse ben bi geçmişi okuyayım bakalım kurbancık arıyor mu hala beni
cnm bazen bilmeden girip kendilerini tanıtanlar oluyor sanmıyorum onlar çekilişe dahil değil olsalar bilirdik:26:
Sevdalinla arkadaşım çekilişten ayrıldı canım,diğer arkadaşı bilmiyorum.şidi baktım tanıtım topiğine de
sevdalinka ve kayacans nickli üyelerde katılmış ee ben bunları hiç grmedim topikte çekiliştelermiki hala bilginiz varmı?:26:
burcuya bi sormak lazımcnm bazen bilmeden girip kendilerini tanıtanlar oluyor sanmıyorum onlar çekilişe dahil değil olsalar bilirdik:26:
kayacans var bide onu napcez:26:
huzur33-raptiye-toredo bunlarıda 1-2 kez grmüşlüğüm var sanki topikte :26:bunlardan ipucu veren varmı
ya işi gücü bıraktım meraktan bunlarla uğraşıyorum iyimiahh katilim ahh bi göz kırpsan yeterdi
kayacans var bide onu napcez:26:
huzur33-raptiye-toredo bunlarıda 1-2 kez grmüşlüğüm var sanki topikte :26:bunlardan ipucu veren varmı
ya işi gücü bıraktım meraktan bunlarla uğraşıyorum iyimiahh katilim ahh bi göz kırpsan yeterdi
fotolarını çekte bakalım hemen koşş kızzz
çok mutsuzum kızlar
bugün telefonuma yeni kılıf aldım çok beğenerek.. neyse taktım
sonra otobüse bincektim ve tel elimden düştü.. resmen tekerlek üstünden geçti
ekranı çatladı mahfoldu
eşimin hediyesiydi çok seviyodum telefonumu.. yapılır mı yapılırsa kaça yapılır hiç bilmiyom
off off