- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Huzur33 de çekilişten ayrıldı,diğerlerini bilmiyorum.
kayacans var bide onu napcez:26:
huzur33-raptiye-toredo bunlarıda 1-2 kez grmüşlüğüm var sanki topikte :26:bunlardan ipucu veren varmı
ya işi gücü bıraktım meraktan bunlarla uğraşıyorum iyimiahh katilim ahh bi göz kırpsan y eterdi
Hayırlısı olsun bitanem,vardır bir hayır bunda da.kimmiş katilin çok merak ediyorum :18::18:
sanada sibelede pınara aslıyada aklıma gelen herkesciklere ediyorum
bizim atamaısna bağlı.. bu sene kpss gircek.. atanırsa bi kaç ay içinde söz nişan evlilik düşünüyoruz
atanmazsa. bunu düşünmek bile istemiyorum
huzur katılmadı sanırım
raptiyede şal seviyor dedi. bende başörtü şal taktığımı belirttim benimi anlatıyor acaba :26:
toredo hiç gelmedi
sey_ren de 1 kere geldi sanırım
benim katilimde
seyren toredo raptiye yada ikramaya
en popüler katilim ikramayao benimdir o benimmm
şey_reni biliyorum o griyo yne arada ya benim katil bunların arsında işte ama hangisi :26:
Evet verdim kargoya ama katilin miyim bilemem.Sonunda geçmişi okumayı başardım
Tünaydın bebikler
Canım katilim çok heyecanlıyım hediyelerimi vermişssin kargoya
Kuzum ben daha vermedim kargoyu bugün vereceğim çağırdım az önce kargoyu bakalım
Hayırlı cumalar canımcımm
İnşallah isteyen herkes atanırr
Özgemm cana geleceğine mala gelsin üzme kendini
ya bidaha çekiliş yaparsk topiğe grmeyenler gelmesin diyelim olmuyoki byleHuzur33 de sonradan çıktı canım, anneannesi rahatsızlanmıştı
Diğerlerini ben de bilmiyorum
ya bidaha çekiliş yaparsk topiğe grmeyenler gelmesin diyelim olmuyoki byle
ne güzel yaannemde erken kalkardı canı sıkıldı mı kalkın sıkıldım ben derdi
kızlar ailenizle kaliteli vakit geçirin gün geliyor ne yapsanız bulamıyorsunuz bugünlerinizi
Kuzum senden bişey istemiştim ya, annen getirebildi mi acaba:26:
seyren bişi dedimi :26:
benim katilimin misafirleri gelmiş. bugün beni ihmal edecekmiş
Evet sey-ren giriyor ama topikte görmedim onu.
şey_reni biliyorum o griyo yne arada ya benim katil bunların arsında işte ama hangisi :26:
babam zaten evde pek durmuyor canım, burda bi cami yaptırma işine giriştiler, butun gün ya inşaaatta ya da camiyle ilgili evrak koşturma işlerindeama annemle edi büdü gibiyiz resmen evin içinde ha bire birbirimizle uğraşıyoruz ama sabah kaldırmasa iyi olacak da işte kadın 6 da uyanıyo saat 10 a kadar bekliyo sonra başlıyor odama sefer düzenlemeye
canım umrede olan benim ananem, annem tatildeydi ordan geldiananem de haftaya perşembe gelecekmiş daha gelmedi yani
Aynen böyle olmuyor.
Zaten başta burcu da öyle demişti, sohbete katılmayanları çekilişten çıkarıcam demişti ama nedense çıkarmamış işte:44:
geldiiiiiiiiiiii geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii paketm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cesminaz seni öldürcemmmmmmmmmmmmmmm
bir sonraki çekiliş için şöyle bişey mi yapsak acaba
herkesin hediyeleri geldikten sonra yeni bi topik açalım, bi sonraki çekilişe kadar orda devam etmek için. gelmek isteyenler yine gelsin, ama çekiliş zamanına kadar aktif olanları olmayanları daha iyi ayarlarız böylecehem birbirimizden kopmamış oluruz hem de aktif olanlar bir arada olunca çekiliş zamanı sorun da çıkmaz ne dersiniz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?