kurbancığım da pek gelmiyo zati :26: bakalım yarın erken çıkıp sabahtan verip de geçebilirim büroya
ya da c.tesine pek bişi kalmadı zaten
kocamın c.tesi bana bi süprizi varmış bi yere götürcekmiş beni acaba nereye
8. ayımız doluyo c.tesiaşka geldim dururp dururken
sen kurban diyon ben kocam diyom
kurbancığım da pek gelmiyo zati :26: bakalım yarın erken çıkıp sabahtan verip de geçebilirim büroya
Sen gidi seni , beni seçmedin sen biliyorum kivermem ben öyle açık
Altınkaya35 sen misin katilim ? Sen baş şüpheli oldunçok geçmiş olsun şekerimbende de sürekli bir iltihap var, her türlü tetkik i yaptırdık bişey de çıkmadı. beni rahatsız ettikçe doktora gidiyorum antibiyotik veriyor ama hemen sonra yine tekrar ediyor kii ben suyu deli gibi içerim. 3 lt yi bile geçer bazen de durdururm kendimi. ama geçmiyor işte bi türlü Çok saol canım benim valla aynen artık geçsede kurtulsam
maşallah size maşallaahh
İlk şüphelimden boşa şüphelenmişim..Teeeeee.....Ölem ben.Ölek ölek ölek ölek barabar
amiiiinnn size de maşallah tatlım
ama sen de çok aşırı sık her an her saat gelmiyon kibelki de sensindir
İlk şüphelimden boşa şüphelenmişim..Teeeeee.....Ölem ben.Ölek ölek ölek ölek barabar
Eki Görüntüle 985108 Eki Görüntüle 985107 Eki Görüntüle 985109
bakalım bu kırmızılar kime gideceekkkkk, az sonnraaaaa
Hoşgeldin canım,küsme katiline ama..Heheytt ben yokken bana katil seçmişiniz
Merak etmiyorum ben artıkKüstüm kendisiyle
ayy cook güzelllerr bende ıstıyorum hediyelerimi yaaaa Katiliiimmmmmmmmmmmm duy sesimiiiiiiiiiii
Banaaaaaaaa....Eki Görüntüle 985108 Eki Görüntüle 985107 Eki Görüntüle 985109
bakalım bu kırmızılar kime gideceekkkkk, az sonnraaaaa
kızlar avansım yattıhemen kırtasiyeye gidip kırmızı kaplık aldım akşama hediyeleri paketliyecem hepsi takım olsun istiyorum birde masa saati aldım kurbanıma izmir saat kulesi var üstünde inş beğenir
Valla canım kısmet diyelim..ahaha hayır senden şüphelenmek istemiyorum sonra hayallerim yıkılmasın diye ama beni zorluyolarrrrr
Banaaaaaaaa....
kızlar avansım yattıhemen kırtasiyeye gidip kırmızı kaplık aldım akşama hediyeleri paketliyecem hepsi takım olsun istiyorum birde masa saati aldım kurbanıma izmir saat kulesi var üstünde inş beğenir
Geçmiş olsun canım,şimdiden ellerine,emeğine sağlık.kızlar avansım yattıhemen kırtasiyeye gidip kırmızı kaplık aldım akşama hediyeleri paketliyecem hepsi takım olsun istiyorum birde masa saati aldım kurbanıma izmir saat kulesi var üstünde inş beğenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?