8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

kurbancığım da pek gelmiyo zati :26: bakalım yarın erken çıkıp sabahtan verip de geçebilirim büroya
ya da c.tesine pek bişi kalmadı zaten :27:

kocamın c.tesi bana bi süprizi varmış bi yere götürcekmiş beni acaba nereye :52:
8. ayımız doluyo c.tesi :69: aşka geldim dururp dururken :9:
sen kurban diyon ben kocam diyom :27:

:nazar::nazar::nazar: maşallah size maşallaahh :nazar:

kurbancığım da pek gelmiyo zati :26: bakalım yarın erken çıkıp sabahtan verip de geçebilirim büroya

kocamın c.tesi bana bi süprizi varmış bi yere götürcekmiş beni acaba nereye :52:

İlk şüphelimden boşa şüphelenmişim..Teeeeee.....Ölem ben.Ölek ölek ölek ölek barabar:35::35::35::35:

vermem ben öyle açık :51:
Sen gidi seni , beni seçmedin sen biliyorum ki :34:
çok geçmiş olsun şekerim :50::50: bende de sürekli bir iltihap var, her türlü tetkik i yaptırdık bişey de çıkmadı. beni rahatsız ettikçe doktora gidiyorum antibiyotik veriyor ama hemen sonra yine tekrar ediyor :50: kii ben suyu deli gibi içerim. 3 lt yi bile geçer bazen de durdururm kendimi. ama geçmiyor işte bi türlü :50::50:Çok saol canım benim valla aynen artık geçsede kurtulsam
Altınkaya35 sen misin katilim ? Sen baş şüpheli oldun

6. ayı duymuştum da 8.ayı kutlayanı ilk defa göreceğim:1:

Bizim de evlilik yıldönümümüze yaklaşık 4 ay kaldı.S
Geçen yıl pek birşey yapamamıştık, sadece yemeğe çıkmıştık beraber.ı

Bu yıl daha güzel,daha özel olsun istiyorum ama o zamana sıpamız da doğmuş olacak inşallah.
Onunla nasıl bir plan yapılır bilemedim şimdi:37:

amiiiinnn size de maşallah tatlım :nazar:

ama sen de çok aşırı sık her an her saat gelmiyon ki :52: belki de sensindir :51: :27:

Hööff..Hem heyecanlı hem böyle azıcık stres oldum yav.Katilim hiç benimle ilgilenmiyo.Olmaz ki ama.Ben kurbanıma ne tiyolar verdim mesaj attım burdan yazıyom ıııhhhh hiç dönüp bakmıyor arkadaş, ne geziyorsun anasayfada gelsene buraya, kızacağım ama ha! :15:Bir nickini yazmadığım kaldı.Bi yazışıp anlaşsak çocuğu parka götüreceğim yav:ssz:

Son düzenleme:

hahaha benimkide 14 şubatta bişey yapmadık diye yıldönümünde nereye götüriyim seni diye sordu :16:

$1921889_10151953377443671_136094641_n.jpg $1509146_10151953377713671_1504250507_n.jpg $1969177_10151953377278671_95575724_n.jpg

bakalım bu kırmızılar kime gideceekkkkk, az sonnraaaaa :53::53::33::33::33::33:

ayy cook güzelllerr bende ıstıyorum hediyelerimi yaaaa Katiliiimmmmmmmmmmmm duy sesimiiiiiiiiiii :36::36:

toplamda 10 parça falan vardı hepsini içiçe koya koya iki kutuya sıgdırdım ben :27:

benim kurbancık da beni merak ediyor mu acep, hiç gözükmüyor buralarda :ssz:

kızlar avansım yattı:9:hemen kırtasiyeye gidip kırmızı kaplık aldım akşama hediyeleri paketliyecem hepsi takım olsun istiyorum birde masa saati aldım kurbanıma izmir saat kulesi var üstünde inş beğenir:31:

kızlar avansım yattı:9:hemen kırtasiyeye gidip kırmızı kaplık aldım akşama hediyeleri paketliyecem hepsi takım olsun istiyorum birde masa saati aldım kurbanıma izmir saat kulesi var üstünde inş beğenir:31:

eğer kurbanın bensem şimdiden sevindim bileeee :27:

hmmmmmmm bilemedim kii neden olmasınnn :33::33:

aa benim de izmir saat kuleli anahtarlıgım var sevgilim izmirdeyken kendine almış sonra daa bana vermişti, romantiklige bak :37:

kendi katilimi öğrendim ya artık her konuya salça olabilirim :27:

Back