Herkese selamlar , guzel sürprizlerle dolu geçsin gunünüz
Selam sevgili katil adayım , bil bol dinlen canim depola simdiden.
Cok gcmis olsun canim
Benim de en büyük sıkıntım bas ağrısı . Cok sık yasarım maalesef .
kiyamam canim ya , hafta sonu hava guzel olur acısını çıkarırsın umarım :)
canımdan bunlar bana uyuyor ama ben seni çizmişim . Baska ipucu verdin mı hic , sehir , yas vs .
neden eledim ben seni acep ?
Selam canım sen nasılsın ?
Benim katilde aramadı beni , gerçi bende kurbanımı aramayı düşünmüyorumbelki
Senin isin az kalmış n guzel , kolay gelsin . Su mektup konusunda da yardımcı olun kızlar n yazılır ki ?
Ahh canım ya ben evlendirinceye kadar da emzirsem bu kilolarım emzirmeye gitmiyor . Abur cuburu kesemiyorum ki
aaa canım senin kurbanın seni bulmadı mı gecmiste . Yazmıştınız ya sakamiydi ? O degil mı kurbanın ?
Tünaydın canım , neler alacaksın bakalım . Gerçi benim katılım değilsin ama merak iste
al benden de o kadar
aay yok derken :44: Askolsun kırdın kalbimi
aaa benim ruh değişikliklerim hep icimde , yansıtmam pek dışarıya .
Allah kolaylık versin canım benim .
Yakin olsam İnan gelirdim arada yardıma , benimde degisiklige ihtiyacım var . Kolay gelsin , bir çözüm bulursun elbet canım ya bu kadar stres yaratıyorsa çalışan falan alsan ?
hosgeldin
senden naber canım ?
Hala uğramıyor mu ?hiç uğramıyo diye yakınıyodum ben belki o yüzden çizdin
Herkese selamlar , guzel sürprizlerle dolu geçsin gunünüz
aaa canım senin kurbanın seni bulmadı mı gecmiste . Yazmıştınız ya sakamiydi ? O degil mı kurbanın ?
hosgeldin
senden naber canım ?
Ben yanlis anladım canım , senin kurbanın sandim . Pardonkatilim yazdı bana ama kim oldugunu söylemedi kiii
Ben yanlis anladım canım , senin kurbanın sandim . Pardon
hosgeldin
senden naber canım ?
2 gündür 20 ölik diş ağrısı çekiyorum nerden çıktı şimdi bu anlıyamadım :26::26:
dişçiden çok korkuyorum dişçiye de gidemiyorum offf ki ne offf
Gecmis olsun, çoğunlukla sıkıntılı olurmuş öyle derler .
2 gündür 20 ölik diş ağrısı çekiyorum nerden çıktı şimdi bu anlıyamadım :26::26:
dişçiden çok korkuyorum dişçiye de gidemiyorum offf ki ne offf
Kızlar sizce birbirleri ile eşleşen katil ve kurban varmıdir ?
ben gömülü 20lik dişimi aldırdım canım 10 dakika sürmedi ve bişey hissetmedim korkma sakın artık eskisi gibi değil...
Kızlar sizce birbirleri ile eşleşen katil ve kurban varmıdir ?
falkon cugum çok geçmiş olsun
9 yaşından beri dişçilerde sürünen bir insan olarak seni anlıyorum canım ama korkma sakın20 lik diş eğer çıktıysa zaten bikaç dakikalık sürüyor operasyon iğne yapıyorlar ama sinek ısırıgı gibi anlamazsın bile
gömülüyse de eğer işinin vehli bir doktorsa hiç korkmana gerek yokbikaç gün yediklerine dikkat edersin, sonra unutursun bile dişinin durumunu bi daha hep rahat olursun
dişle ilgili her operasyonu geçirdigim için uzman oldum artık
hadi ya iğne yapıyolar mı peki :18::18::18::18::18::18:
falkon cugum çok geçmiş olsun
9 yaşından beri dişçilerde sürünen bir insan olarak seni anlıyorum canım ama korkma sakın20 lik diş eğer çıktıysa zaten bikaç dakikalık sürüyor operasyon iğne yapıyorlar ama sinek ısırıgı gibi anlamazsın bile
gömülüyse de eğer işinin vehli bir doktorsa hiç korkmana gerek yokbikaç gün yediklerine dikkat edersin, sonra unutursun bile dişinin durumunu bi daha hep rahat olursun
dişle ilgili her operasyonu geçirdigim için uzman oldum artık
uzman olmuşun zatengelde benim dişimede bi el atıver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?