Canım gece geç yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum dükkanı açıyorum(kuzenim şarküteri dükkanı açtı sonra yapamıcam deyip üstüme attı,ne işim var benim burada diyorum bazen ya o kadar ki bunladım) temizlik yap dolapları diz derken kargoları hazırla yolla oglanı kreşe götür geri al tekrar bırak(ögle paydosu giriyor araya)geri gel akşam yemegi düşün derken valla 4 ayda yaşlandım ya mahvoldum
Selam verip kaciyorum canlarim :))
bence deee
ayy canım ben okurken yoruldum, maşallah sana
oyy kıyamam sana yavrum yaa
yardımcı falan alsan dükkana en azından dükkanla ilgili ağır işleri o halletse sen de hesap kitap işlerine evine çocugunla ilgilensen, olmaz mı canımbilemedim ki şimdi aklıma tek çare olarak bu geldi :44:
Bir arkadaşım ile konuştum canım o eşi ile konuşacak gelebilirse gelecek yoksa pazartesi sendromu bile kalmadı bi fiil haftanın 7 günü çalışıyorum birde şarküteri olunca tatilde yapamıyor insan,evde işlerim kalınca kargolar hazır olmayınca strese giriyor asabileşiyorum,üstüne ettigim laflar evdekilere tuz biber oluyor
benimki evli mutlu çocuklu hatta doğurmuş
ama benim ipucum gayet açık be canımçocuun var mı ? varsa benimlesin yoksa değilsin
ben olabilirmiyim acaba senin kurbanın canım
çok şükür geldimm
heyy naber fıstıklar
hoşgeldin tatlımm
hoş geldiiin
falkon sen benim şüphelilerim arasındasın, kurbanın hakkında biraz ipucu versenee
çok şükür geldimm
heyy naber fıstıklar
nasılsın bakalım annenler gelmedimi daha
gördüm gördüm öyleymişim
bekar diyorum sadece başka ipucu yokk
daha 10 günleri var yaa yeni gittiler sayılır
ben senden de şüpheleniyhordum neden çizdim ki acaba üstünü unutmuşum :44::44:
benim üstümü mü çizmiştin
hatırladıımmmmmsen kurbanımın whatsap ı yok demiştinn, benim varr
çize çize kimseyi bırakmadın be nurdan
ben artık uğraşmıyorum çizmeklede akışına bıraktım artık napamm
Selam sevgili katil adayım , bil bol dinlen canim depola simdiden.Merhaba gençler
Birkaç gecedir güzel uyuyorum, keyfim yerinde.
Ama havalardan sanırım, mütemadiyen bi baş ağrısı var
kiyamam canim ya , hafta sonu hava guzel olur acısını çıkarırsın umarım :)Ay yaa bende çalışmasam da keşke çıksam dışarıı
Belki katilin benimdir ama hamiş değilim
Selam True
canımdan bunlar bana uyuyor ama ben seni çizmişim . Baska ipucu verdin mı hic , sehir , yas vs .ama benim ipucum gayet açık be canımçocuun var mı ? varsa benimlesin yoksa değilsin
Selam canım sen nasılsın ?merhaba kızlar, şöyle bir geçmişi okudum da geldim ama yine katilimi bulamadıımmyaa çok kıskanıyorum ben benim katilim neden benimle irtibata geçmiyor. bir mesaj at bana katiliiiiimm
bu arada nasılsınız kızlar?
Senin isin az kalmış n guzel , kolay gelsin . Su mektup konusunda da yardımcı olun kızlar n yazılır ki ?Tünaydın herkese
benim katilim de yazdı bana whatsaptancok sirin oldugu kesin
ama hala bilemedim kim oldugunu :26:
bu cuma ben de son alıncakları alacagım sonra da paketleme ve mektup isine el atacagım nasipse
Ahh canım ya ben evlendirinceye kadar da emzirsem bu kilolarım emzirmeye gitmiyor . Abur cuburu kesemiyorum kiHerhalde bizim sıpa okula başlayana kadar emzireceğim kilo vermek için
Daha şimdiden göğüs pompası aldım, emzirmeye çok niyetliyim.
aaa canım senin kurbanın seni bulmadı mı gecmiste . Yazmıştınız ya sakamiydi ? O degil mı kurbanın ?merhabaaa
ben de kurbanımla iletişime geçmedim henuzama pek girmedigi için kendisi işleri vardır die rahatsız etmemek için iletişime geçmedim, ama beni merak ediyormuş görüyorum bi süre daha merak etsin bakalım
senn katil de anlaşılmamak için bekliyordur belkihem iletişime geçince daha çok heyecanlanıyor insan yaa :18: çok merak ediyorum çok
ohh hadi gözün aydınsenin hazırlıklarda bitiyor nerdeyse en geride olan benim sanırım
Tünaydın canım , neler alacaksın bakalım . Gerçi benim katılım değilsin ama merak isteTünaydın canım,hoşgeldin.
Benim katilde dün ulaştı bana whatsapptan ama hala çözemedim kim olduğunu.:26:
Ben yarın çıkıcam avm ye kalanları tamamlayacağım,hafta sonu da mektup ve paketleme işleri.
al benden de o kadariyiyim ben de canım. iş güç işte. arada katilimi bulmaya çalışıyorum ama elim boş dönüyorum işte
falkont
_asmunikal_
nurlum
cicek22
true
şüphelileriim
aay yok derken :44: Askolsun kırdın kalbimiayy yok değilim canım...malum dönemler sanırım
aaa benim ruh değişikliklerim hep icimde , yansıtmam pek dışarıya .aynen katılıyorum kızlar ikizler burçlarıyla çok zor baş ediyorum...hatta edemiyorum..bu yüzden en yakın arkadaşımı kaybettim malesef...
Selam kızlarrrr,çok yogun yorgun vede uykusuzum ben yaaa
Bir arkadaşım ile konuştum canım o eşi ile konuşacak gelebilirse gelecek yoksa pazartesi sendromu bile kalmadı bi fiil haftanın 7 günü çalışıyorum birde şarküteri olunca tatilde yapamıyor insan,evde işlerim kalınca kargolar hazır olmayınca strese giriyor asabileşiyorum,üstüne ettigim laflar evdekilere tuz biber oluyor
çok şükür geldimm
heyy naber fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?